60 vienetų cirkonio briliantų, odinė apyrankė, titano rėmelis ir visos svarbiausios charakteristikos – „Xiaomi“ pristato atnaujintus įspūdinguosius „Amazfit GTR Glitter Edition“ ir „Amazfit GTR Titanium Edition“(Video, Kaina, Specifikacijos)  (0)

„Amazfit GTR Glitter Edition“ ir „Amazfit GTR Titanium Edition“ – tai atnaujinti išskirtinio dizaino „Amazfit GTR“ serijos išmanieji laikrodžiai. Šie išmanieji laikrodžiai pasižymi analogiškomis techninėmis charakteristikomis kaip ir anksčiau pristatyti modeliai, o ypatingi tampa būtent dėl tos priežasties, nes turi kardinaliai atnaujintą itin prabangiai atrodančią išvaizdą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amazfit GTR“ serijos išmaniųjų laikrodžių atskirai pristatinėti tikrai nereikia. Aktyvūs skaitytojai greičiausiai puikiai atsimena, jog apie pastaruosius išmaniuosius laikrodžius buvo rašyta ne vieną kartą.

47 milimetrų „Amazfit GTR“

  • „Gearbest“ – 132,12 €.
  • Dabar parduodamas su 44% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Tuo tarpu, visiems likusiems prieš pradedant pažintį su „Amazfit GTR Glitter Edition“ ir „Amazfit GTR Titanium Edition“ visų pirma rekomenduojame pasidomėti svarbiausiais „Amazfit GTR“ serijos išmaniųjų laikrodžių akcentais.

Trumpai: „Amazfit GTR Glitter Edition“ ir „Amazfit GTR Titanium Edition“ specifikacijos ir kaina

 

„Amazfit GTR Glitter Edition“

 

„Amazfit GTR Titanium Edition“

 

 

Sporto režimai

12 sportų režimų.

Ekranas

1,2 colių, AMOLED, 390 x 390 raiškos, 326 PPI

1,39 colių, AMOLED, 454 x 454 raiškos, 326 PPI.

Atsparumas

5 ATM

Baterija

195 mAh.

410 mAh.

Korpusas

rėmelis papuoštas 60 vienetų  Swarovski gaminamais cirkonio briliantais; apyrankė pagaminta iš baltos spalvos odos

rėmelis yra pagamintas iš patvaraus titano; apyrankei naudojama fluoro guma.

Ryšiai

Bluetooth 5.0

Matmenys ir masė

42,6 x 42,6 x 9,2 mm; 64 g

47,2 x 47,2 x 10,75 mm; 64 g

Kaina ir speciali akcija

 

  • „Gearbest“ – 154 €.
  • Dabar parduodamas su 24% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

 

  • „Gearbest“ – 182 €.
  • Dabar parduodamas su 44% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

 

Priminsime, kad „Amazfit GTR“ - sportinis išmanusis laikrodis su 1,39 colių AMOLED ekranu, 16 MB RAM ir 64 GB ROM atmintimi, GPS ir GLONASS moduliais, 12 sporto režimų ir 410 mAh talpos baterija.

„Amazfit GTR“ atlieka viską, ko tikitės iš sporto laikrodžio - primena pajudėti, skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, matuoja pulsą. Šis įrenginys turi 12 sporto režimų, tarp kurių - bėgiojimas viduje ir lauke, kopinėjimas, važiavimas dviračiu, plaukiojimas, slidinėjimas.

Duomenys pasiekiami įrenginio ekrane, tačiau juos galima peržiūrėti ir išmaniojoje programėlėje, kurioje pateikiama ilgalaikė statistika.

„Amazfit GTR“ nėra tikras išmanusis laikrodis, nes juo negalima naršyti po internetą, tačiau tai nėra ir paprasta išmanioji apyrankė - jis pasižymi kur kas geresnėmis specifikacijomis ir turi labai gerai atidirbtą programinę įrangą. Tad tai vidutinės kainos, bet labai aukštos kokybės sporto laikrodis.

Be to, „Amazfit GTR“ suteikia galimybę per atstumą valdyti telefono muzikos grotuvą, perspėja apie gautus pranešimus, seka miego ritmus, matuoja širdies ritmą. Iš tikrųjų, pulsas stebimas 24 valandas per parą - šią funkciją atlieka vienas pažangiausių pasaulyje „BioTracker PPG“ jutiklis.

„Amazfit GTR“ baterija apskritai yra vienas iš didžiausių šio įrenginio privalumų. 410 mAh talpos elementas užtikrina bent 24 dienų darbo laiką. Tokio laiko galite tikėtis, jei šį laikrodį naudosite įprastai, tačiau jei išjungsite „Bluetooth“ bei GPS, baterija tarnaus net 74 dienas. Joks kitas išmanusis sporto laikrodis rinkoje negarantuoja tokio ilgo veikimo su vienu įkrovimu. Tai pasiekti padėjo itin naši „Bluetooth 5.0“ technologija, taip pat energijos nešvaistantis „Sony“ GPS modulis.

Trumpai tariant, „Amazfit GTR Glitter Edition“ išmanusis laikrodis šiuo atveju paveldėjo visas svarbiausias mažesnio 42 mm „Amazfit GTR“ serijos išmaniojo laikrodžio savybes. Tuo tarpu, „Amazfit GTR Titanium Edition“ atitinkamai gali pasigirti tomis savybėmis, kurios yra būdingos 47 milimetrų „Amazfit GTR“ išmaniajam laikrodžiui.

„Amazfit GTR Glitter Edition“ išmaniojo laikrodžio atnaujinimus, be abejonės, labiausiai įvertins moterys. Šio išmaniojo laikrodžio dizainas yra ypatingas dėl tos priežasties, nes jo rėmelį puošia net 60 vienetų cirkonio briliantų, kuriuos gamino Swarovski. Prie visa to dar reikia pridėti ir tai, jog „Amazfit GTR Glitter Edition“ turi baltos odos apyrankę bei iš aliuminio lydinio pagamintą korpusą.

Tuo tarpu, jeigu anksčiau pasirodę „Amazfit GTR“ išmanieji laikrodžiai ir taip puikiai tenkino vyrų lūkesčius, „Amazfit GTR Titanium Edition“ atitinkamai nubrėžia dar aukštesnius standartus. Šis išmanusis laikrodis gali pasigirti itin patvariu ir tuo pačiu lengvu iš titano pagamintu rėmeliu bei fluoro gumos apyranke. Gamintojas tvirtina, jog šis atnaujintas dizainas „Amazfit GTR Titanium Edition“ suteikia ne tik patrauklumą, bet ir pastebimai geresnį dėvėjimo patogumą.

Galiausiai norisi pabrėžti, jog anonso proga „Amazfit GTR Glitter Edition“ ir „Amazfit GTR Titanium Edition“ yra taikomos santykinai didelės nuolaidos. Šie išskirtinio dizaino išmanieji laikrodžiai dabar kainuoja vos apie 40 eurų daugiau nei seniau anonsuoti „Amazfit GTR“ modeliai ir kas svarbiausia, nuo šiol puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims.

Atsiliepimai

Išskirtinio dizaino „Amazfit GTR Glitter Edition“ ir „Amazfit GTR Titanium Edition“ išmanieji laikrodžiai pasirodė visai neseniai, tačiau jau spėjo susilaukti pirmųjų pirkėjų vertinimų. Šiuo metu abu šie išmanieji laikrodžiai turi 4,6 žvaigždutes siekiantį įvertinimą.

  • Chaney. Nupirkau šį išmanųjį laikrodi savo merginai. Ji tokia dovana liko be galo patenkinta, nes „Amazfit GTR Glitter Edition“ atrodo tikrai labai solidžiai, o Swarovski indėlis, savaime suprantama, visiems simbolizuoja prabangą.
  • Simon. Tai nuostabus išmanusis laikrodis, kurio baterijos tarnavimo trukmė mane tiesiog žavi. Šį išmanųjį laikrodi naudoju jau 9 dienas, o baterija vis dar turi 63% energijos likutį. Esu be galo patenkintas, kad galiu šį išmanųjį laikrodi tiesiog naudoti, o baterijos įkrovimu reikia pasirūpinti tik retkarčiais.
  • Angevin. Jau seniai norėjau įsigyti išmanųjį laikrodį. Ilgą laiką svarsčiau apie „Apple Watch“, bet jis man pasirodė per brangus. Po ilgų paieškų atradau „Amazfit GTR Titanium Edition“, kuris mane maloniai nustebino tiek kaina, tiek funkcionalumu, tiek išskirtinu dizainu. Prie visa to dar norisi pridėti ir net apie 20 dienų atlaikančią bateriją.
  • Stacey. Viena pagrindinių priežasčių pasirinkti šį išmanųjį laikrodį – tai iš titano pagamintas rėmelis. Man patinka, jog „Amazfit GTR Titanium Edition“ yra labai lengvas ir tuo pačiu patvarus, o tai tampa man itin svarbia ir aktualiai savybe aktyviai sportuojant.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (0)