„Manau, kad už tokią kainą rasti geresnę alternatyvą šiuo metu yra praktiškai neįmanoma“. Už fantastišką kainą išparduodamos visą ausį dengiančios belaidės ausinės „Bilikay VJ033“ su spalvotu LED pašvietimu  ()

„Bilikay VJ033“ – tai išskirtinio dizaino įmontuotą RGB LED pašvietimą bei sulankstomą korpusą turinčios visą ausinį dengiančios ausinės, kurios gali būti naudojamos tiek belaidžiame, tiek laidiniame režime. Be to, į šias ausines taip pat galima įdėti Micro SD kortelę, o tai leidžia muziką klausyti net ir tada, kai šalia nėra išmaniojo telefono ar kompiuterio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Bilikay VJ033“ specifikacijos

  • Tipas: belaidės, dengiančios visą ausį.
  • Pagrindinė paskirtis: turi RGB LED pašvietimą, todėl patiks mėgstantiems išsiskirti.
  • Skambėjimas: turi 40 mm garsiakalbius, gerai atkuria žemus ir aukštus dažnius.
  • Dažnis: 20 Hz-20 kHz.
  • Baterija: 500 mAh.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 5.0; mikrofonas; 3,5 mm jungtis, Micro SD‘ Micro USB.
  • Išskirtinės savybės: galima klausyti muzikos tiesiai iš Micro SD kortelės; turi 3,5 mm jungtį, todėl gali būti naudojamos kaip laidinės ausinės; RGB LED pašvietimas.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko; paminkštinimai aptraukti dirbtine oda.
  • Matmenys ir masė:  19 x 17 x 7,7 cm; 207 g.

„Bilikay VJ033“ kaina

  • „Gearbest“ – 12,76 €.
  • Dabar parduodamos su 15% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Garsių gamintojų ausinės yra tikrai labai brangus malonumas. Greičiausiai tai viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl dauguma tautiečių sau tinkamų ausinių mielai dairosi Kinijoje. Tenka pripažinti, kad tame nėra nieko blogo, nes vietiniai Kinijos gamintojai šiuo metu jau tikrai gali pasiūlyti puikią kokybę už visiems prieinamą kainą.

Pavyzdžiui, jeigu ieškote visą ausį dengiančių ausinių, kurios jums dar leistų ir išsiskirti iš kitų, tuomet šiuo metu tikrai rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Bilikay VJ033“ belaides ausines. Šios ausinės yra ypatingos dėl tos priežasties, nes turi įmontuotą RGB LED pašvietimą, kuris šiuo atveju kiekvieną kartą dinamiškai kinta priklausomai nuo klausomos muzikos.

Gamintojas pristatydamas „Bilikay VJ033“ belaides ausines taip pat akcentuoja ir tai, jog šios ausinės gali būti naudojamos net trijuose skirtinguose režimuose. Vienas iš jų, žinoma, yra belaidis, tačiau kur kas įdomiau yra tai, kad esant poreikiui šias ausines galima naudoti ir kaip laidines, o tuo metu, kai šalia nėra jokių įrenginių, muziką be jokių problemų galima klausyti ir iš tiesiai į ausines dedamos Micro SD kortelės.

„Bilikay VJ033“ belaides ausines dar norisi pagirti ir už tai, jog jos turi funkcinius valdymo mygtukus. Trumpai tariant, pasinaudojus ant ausinių integruotais mygtukais galima ne tik perjungti klausomą dainą ar padidinti garsumą, bet taip pat ir atsiliepti ar atmesti įeinančius skambučius.

Belaidės ausinės „Bilikay VJ033“ iš kitų išsiskiria dar ir dėl tos priežasties, nes turi ypatingos konstrukcijos korpusą, kuris leidžia šias ausines sulankstyti. Tai itin pravers tiems pirkėjams, kurie ausines yra įpratę nešiotis kuprinėje. Toks paprastas sprendimas ne tik padeda taupyti vietą, bet taip pat garantuoja, jog transportavimo metu ausinių atsitiktinai nesulaužysite.

Galiausiai svarbu paminėti, jog „Bilikay VJ033“ yra aprūpintos net 40 mm dydžio garsiakalbiais. Būtent to pilnai pakanka kokybiškam skambesiui užtikrinti tiek aukštų, tiek žemų dažnių diapazone. Prie visa to dar galima pridėti ir tai, kad „Bilikay VJ033“ turi integruotą triukšmo šalinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju pasirūpina pašalinių aplinkos garsų slopinimu, kas atitinkamai leidžia užtikrinti maksimalią koncentraciją tik į klausomą muziką.

„Bilikay VJ033“ atsiliepimai

Išskirtinio dizaino „Bilikay VJ033“ belaidės ausinės yra puikiai vertinamos pirkėjų tarpe. Bent jau kol kas visi „Bilikay VJ033“ įsigiję pirkėjai lieka maksimaliai patenkinti. Bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina maksimalus 5 žvaigždutes siekiantis įvertinimas.

  • Joyce. Man labai patinka šiose ausinėse įmontuotas RGB LED pašvietimas. Jis atrodo šauniai ir tikrai atkreipia aplinkinių dėmesį. Manau, kad tai iš dalies taip pat atskleidžia mano mėgstamos muzikos stilių.
  • Booth. Šioms ausinėms neturiu net menkiausių priekaištų. Trumpai tariant, „Bilikay VJ033“ išsiskiria geru ergonomiškumu, o naudojami paminkštinimai tikrai yra labai aukštos kokybės. Jaučiuosi tiesiog puikiai šias ausines dėvėdamas net ir labai ilgą laiką.
  • Hubery. Esu maloniai nustebintas triukšmo šalinimo techninio sprendimo kokybe. Jis veikia puikiai, todėl man tiesiog belieka mėgautis švariais bei maksimaliai ryškiais aukštais ir žemais dažniais.
  • Alexia. Puiki garso kokybė, gerai veikiantis triukšmo šalinimo mechanizmas. Džiaugiuosi įsigijęs šias ausines. Manau, kad už tokią kainą rasti geresnę alternatyvą šiuo metu yra praktiškai neįmanoma.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()