TOP 15 savaitės perkamiausių: tiesiog šluojamas naujos kartos „Xiaomi“ LED šviestuvas su 7200Lm ryškumu, tikras hitas - robotas siurblys su lazerine navigacija ir beprotiškai populiarus endoskopas iš AliExpress (Video, 2019 m. 50 savaitė)  (2)

- LED šviestuvas su 7200Lm ryškumu „Yeelight YLXD50YL“

- Robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“ (su nuolaidos kuponu)

- „2M 1M 5.5mm 7mm Endoscope Camera Flexible IP67 Waterproof Inspection Borescope Camera for Android PC Notebook 6LEDs Adjustable“ endoskopas

- Labai stilingas vyriškas laikrodis „CURREN“

- Perkamiausias Kinijoje „DEKO“ suktuvas su mažiausia kaina

- Perkamiausias oro drėkintuvas „KBAYBO“

- Belaidis dulkių siurblys „Xiaomi Dreame V9P“

- Elektrinis dantų šepetėlis „Xiaomi Youpin So White EX3“

- Temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Mijia LYWSD03“ (su nuolaidos kuponu)

- Modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

- TV priedėlis „Magicsee N5 Plus“

- Nuotoliniu būdu valdomas automobilis „JJRC Q70 RC Car“

- Išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 9T“ (su nuolaidos kuponu)

- Išmanioji RGB LED lemputė „Alfawise LE12“

- Belaidės ausinės „Xiaomi Haylou GT2“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Perkamiausias LED šviestuvas su 7200Lm ryškumu „Yeelight YLXD50YL“

89.40€ | 54 % nuolaida | „Yeelight YLXD50YL“ specifikacijos, atsiliepimai

Išskirtinis „Xiaomi“ šviestuvas, kuris tuoj po anonso tapo pačiu perkamiausiu LED šviestuvu iš Kinijos - kainos ir parametrų santykis yra tiesiog įspūdingas. „Yeelight YLXD50YL“ – tai net 160 LED turintis ant lubų montuojamas šviestuvas, kuris geba sukurti 7400 liumenų siekiantį šviesos srautą bei taip pat gali atkurti 2700 – 6500 K spalvinę temperatūrą. Šis ant lubų montuojamas LED šviestuvas gali būti valdomas ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir „Amazon Alexa“ ar „Google Assistant“ išmaniųjų asistentų pagalba.

Tai puikus, itin kompaktiškas, labai ryškus ir nemirgantis LED šviestuvas. Man tikrai patinka, jog šis LED šviestuvas yra labai mažas. Jis dydžiu prilygsta mano seniesiems šviestuvams, bet skleidžia daugiau šviesos ir naudoja mažiau energijos. Esu patenkintas savo pirkiniu ir laikui bėgant galvoju šiuo LED šviestuvu pakeisti ir kitus namuose naudojamus senus šviestuvus. (Steve)

LED kaip reikiant praplėtė šviestuvų pasirinkimą. Jeigu ieškote ne tik ekonomiško, tačiau tuo pačiu ir maksimaliai ryškaus šviestuvo, tuomet LED šviestuvas yra būtent tai kas maksimaliai tenkins jūsų poreikius. Tokių galima įsigyti ir Lietuvoje, bet Kinijoje galima surasti tikrų šedevrų pagal kainą ir kokybę.

Pavyzdžiui, naujausias, 2019 metų pabaigoje pristatytas „Xiaomi“ šeimos LED šviestuvas „Yeelight YLXD50YL“ turėtų pilnai patenkinti net ir itin išrankių pirkėjų poreikius. Trumpai tariant, šis LED šviestuvas pasižymi neįtikėtinu ryškumu, pagal savo galią fantastiškai mažu korpusu ir kitomis papildomomis funkcijomis, kurių retai gali pasiūlyti įprasti Lietuvoje pardavinėjami LED šviestuvai.

Pradėti šiuo atveju reikėtų nuo to, kad „Yeelight YLXD50YL“ geba sukurti net 7400 liumenus siekiantį šviesos srautą – tai įspūdingas ir retai kada sutinkamas ryškumas tokio dydžio šviestuvui. Paprastai tokei šviestuvai sukuria 2000-3000 Lm šviesos srautą, o šis yra daugiau nei dvigubai ryškesnis – dar vienas neįtikėtinas „Xiaomi“ pasiekimas. Ir visa tai – vos 47 x 47 x 6 cm korpuse.

Negana to, jis taip pat leidžia keisti spalvinę šviesos temperatūrą 2700 – 6500 K ribose. Tokia konfigūracija garantuoja, jog sau tinkamą, komfortišką ir malonų akiai apšvietimą galės rasti tikrai kiekvienas.

Kitas svarbus „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, rinkos standartu laikomas Ra 80 – būtent tokių dauguma parduodama Lietuvoje, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 90-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, šio LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Reikia atkreipti dėmesį į tai, kuo aukštesnis Ra indeksas, tuo dažniausiai būna mažesnis šviestuvo ryškumas. Tačiau tik ne šiuo atveju – Ra 95 ir 7400 Lm yra kažkas, ką surasti analogiško būtų labai sudėtinga.

Įdomiu ir išskirtiniu „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvo akcentu dar tampa ir paties šviestuvo viršuje įmontuota RGB tipo LED juostelė. Pastarasis sprendimas patiks tiems, kurie kambaryje nori sukurti minimalų apšvietimą, pavyzdžiui, vakarėlių ar kitų renginių metu. Be to, tai dar gali praversti ir vaiko kambaryje tuo atveju, kai vaikas bijo eiti miegoti visiškoje tamsoje.

Taip pat maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti tik išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Apibendrinant galima pasakyti tiek, jog „Yeelight YLXD50YL“ LED šviestuvas patiks tiems, kurie ieško maksimaliai ryškaus apšvietimo itin plačiame spalvinės temperatūros diapazone.

Tuo tarpu, jeigu jūsų negąsdina šiek tiek didesni šviestuvo matmenys (47 x 47 x 6 cm prieš 48 x 48 x 8 cm), mažesnė galia (50 W prieš 32 W), siauresnis spalvinės temperatūros diapazonas (2700 – 6500 K prieš 2700 – 6000 K) bei mažesnis sukuriamas šviesos srautas (7400 lm prieš 2200 lm), tuomet jūsų poreikius greičiausiai gali pilnai patenkinti ir ankstesnės kartos, labai populiarus ir šiek tiek mažiau kainuojantis „Yeelight YLXD42YL“ LED šviestuvas (76€, iš Čekijos sandėlio).

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.57 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Šviesos srautas:  7400 liumenų.
  • Spalvos temperatūra: 2700 – 6500 K.
  • Galia: 50 W.
  • LED: 160 vnt.
  • Spalvų atkūrimo indeksas: 95 Ra.
  • Ryšiai: „Bluetooth“ ir „WiFi“.
  • Tvirtinimo būdas: montuojamas ant lubų.
  • Išskirtinės funkcijos: valdymas išmaniuoju telefonu bei išmaniaisiais asistentais („Amazon Alexa“, „Google Assistant“); itin tikslus spalvų atkūrimo lygis; dizainas ant kurio gali nusėsti tik labai mažas kiekis dulkių.
  • Matmenys ir svoris: 47 x 47 x 6 cm; 2,09 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • „Gearbest“89.40€
  • Tai mažiausia kaina
  • 54% nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 6.90€
  • Lietuvoje neparduodamas

Dabartinė 89.40€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

2. Perkamiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“

197.77€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAV10MAX | „Alfawise V10 Max“ specifikacijos

Jau antra savaitė, kai „Alfawise V10 Max“ yra vienas perkamiausių daiktų iš Kinijos turgelio. Ir nieko keisto - tai bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys rinkoje, kuris gali pasiūlyti net 2200 Pa siurbimo galią ir šiuo metu jis neabejotinai yra pats perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos. Be to, šis robotas-siurblys taip pat turi 6 darbo režimus, lazerinę navigaciją, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną valymą ir dėka 4300 mAh talpos baterijos be papildomos įkrovos gali veikti net apie 120 minučių.

Pagal kainą, tai pats pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija. Iki šiol pigiausi robotai siurbliai su lazerine navigacija ir grindų plovimu kainuodavo ne mažiau 250-300€, tad „Alfawise V10 Max“ sumušė visus rekordus.

Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose diegiamos technologijos ir toliau tobulėja. Šiems metams einant į pabaigą bene geriausiai tai patvirtina „Alfawise V10 Max“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys. Negana to, kad šis robotas-siurblys išlaiko konkurencingą kainą, jis taip pat dar maloniai stebina ir pažangiais sprendimais, kuriuos kol kas sunkiai gali pasiūlyti kiti išmanieji dulkių siurbliai.

Priminsime, kad metų pradžioje anonsuoti išmanieji dulkių siurbliai paprastai siūlė 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Tuo tarpu, metų viduryje standartu tapo 2000 Pa siekianti siurbimo galia, kai rankiniai dulkių siurbliai jau pasiekdavo 2200 Pa. Džiugiu, jog „Alfawise V10 Max“ tampa tuo robotu-siurbliu, kuris ir vėl iniciuoja pokyčius, šį kartą jau siūlydamas kol kas išmaniesiems dulkių siurbliams dar ne itin įprastą 2200 Pa siurbimo galią.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ yra tinkamas ne tik sausam, bet ir drėgnam patalpų valymui. Šis išmanusis dulkių siurblys turi pakankamai didelę 400 mililitrų dulkių surinkimo bei 450 mililitrų vandens talpas. Gamintojas taip pat dar prideda ir tai, kad „Alfawise V10 Max“ turi naujos kartos vandens kontrolės valdymo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia vandenį naudoti maksimaliai efektyviai ir taupiai.

Greta šešių „Alfawise V10 Max“ darbo režimų norėtųsi pridėti dar ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir lazerinę navigaciją. Pastarosios navigacijos dėka „Alfawise V10 Max“ gali realiu laiku atlikti patalpų skenavimą bei remdamasis šia informacija operatyviai bei maksimaliai tiksliai sudaryti geriausią valymo maršrutą.

Žinoma, ši funkcija nėra naujiena, tačiau praktika rodo, kad kol kas tikrai retas išmanusis dulkių siurblys rinkoje turi tiek sausą bei drėgną valymą ir dar lazerinę navigaciją. Vis dėlto „Alfawise V10 Max“ šiuo atveju tampa malonia išimtimi. Trumpai tariant, šio išmaniojo dulkių siurblio gamintojai sunkiai paaiškinimu būdu sugebėjo rasti neįtikėtinai gerą balansą tarp funkcionalumo ir visiems prieinamos kainos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Būtina paminėti ir tą faktą, kad „Alfawise V10 Max“ išmanusis dulkių siurblys taip pat yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ išmaniaisiais asistentais, o tai reiškia, jog esant poreikiui šį robotą-siurblį galima valdyti ir balsu.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • „Gearbest“197.77€
  • su nuolaidos kuponu ALFAV10MAX
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 13.41€
  • Lietuvoje neparduodamas.

3. Pats perkamiausias endoskopas iš AliExpress - „2M 1M 5.5mm 7mm Endoscope Camera Flexible IP67 Waterproof Inspection Borescope Camera for Android PC Notebook 6LEDs Adjustable“

3.74€ | 15 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (33271 vertinimai)

Tiesiog neįtikėtinai populiarus endoskopas iš Aliexpress. Virš 82 900 užsakymų, 33 200 atsiliepimų ir, atsižvelgiant į tokį kiekį atsiliepimų, labai aukštas 4,7 reitingas.

Verta pažymėti, kad galima rinktis iš kelių skirtingų endoskopo variantų: 1; 1,5 ir 2 metrų ilgio 5,5 bei 7 mm skersmens.

Šis šaunus daikčiukas prijungiamas prie išmaniųjų telefonų, kurie darbuojasi su Android 4.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Deja, bet su iOS endoskopas nedirba. Taip pat jis dirba ir su Windows operacinėmis sistemomis.

Pakuotėje be endoskopo dar papildomai bus pridėti ir įvairiose situacijose praversiantys antgaliai.

Atkreipkite dėmesį į tai, kad jūsų telefonai turi palaikyti OTG ir UVC funkcijas.

Jei jūsų išmanieji nėra senesni nei dviejų metų, galite būti praktiškai ramūs dėl to, nes jie šias funkcijas palaikys. Bet jei abejojate, dėl viso pikto pasitikrinkite.

Kaip naudotis šiuo prietaisu? Tereikės nuskenuoti ant pakuotės esantį QR kodą, atsisiųsti programėlę, ją įsidiegti, prijungti andoskopą ir tiesiog telefono ekrane galėsite matyti visą vaizdą.

Tad šis endoskopas iš esmės yra ilgas lankstus vamzdelis su 1/9 CMOS kamera (640 x 480 raiška) ir 6 LED elementais gale (reguliuojamas švietimo ryškumas), skirtas pažvelgti į įvairių prietaisų ir konstrukcijų vidų.

Taip pat palaikomos fotografavimo ir filmavimo galimybės, o IP67 standartas irgi nepamaišys.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • Aliexpress - nuo 3.74€
  • 15 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

4. Labai stilingas ir fantastiškai populiarus vyriškas laikrodis „CURREN“

21.78€ | 90 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (11931 vertinimai)

Ypatingai populiarus ir labai stilingas vyriškas laikrodis. „CURREN“ yra pats populiariausias laikrodis Aliexpress ir galima pasirinkti iš skirtingų spalvų modelių.

Šis, pirkėjų giriamas už labai gerą pagaminimo kokybę (metalas ir odinis dirželis), išvaizdą ir savo paprastą funkcionalumą „CURREN“ laikrodis rodo laiką, datą ir yra chronometras (minutės bei sekundės).

Jis taip pat atitinka 3ATM standartą, tad „CURREN“ laikrodis nebijo vandens ir su juo galima eiti maudytis, plaukioti ir pan.

Pirkėjai labai džiaugiasi šiais laikrodžiais ir štai keletas nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • Aliexpress - 21.78€
  • 90 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

5. Perkamiausias iš Kinijos „DEKO“ suktuvas su mažiausia kaina

22.45€ | 50 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (7489 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus. 

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • Aliexpress - nuo 21.45€
  • 50 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas už 3.02€

6. Perkamiausias oro drėkintuvas „KBAYBO“

7.58€ | 48 % nuolaida4.6 balai iš 5 (7964 vertinimai)

Pirkėjai, ir labai didelė jų dalis iš Lietuvos, ypač džiaugiasi, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas yra toks pigus, kokybiškai pagamintas, puikiai šviečia ir keičia spalvas, gerai drėkina patalpų orą ir taip toliau.

Kompaktiško ir ganėtinai lengvo „KBAYBO“ oro drėkintuvo vandens talpa yra 300 ml ir tokio kiekio užtenka patalpoms drėkinti iki 6 valandų. Vieno tokio oro drėkintuvo pilnai užtenka 20-40 m2 dydžio patalpoms.

Jis taip pat turi specialų medvilninį tamponėlį, kuris atlieka filtravimo funkciją. Pirkėjai džiaugiasi, kad pakuotėje yra įdėtas ir papildomas tamponėlis (foto).

Verta pažymėti, kad į „KBAYBO“ oro drėkintuvą galima įpilti ir norimo bei mėgstamo kvapo eterinių aliejų ir taip kambaryje ne tik papildomai pakelti drėgmės lygį, bet ir suteikti naujų kvapų.

Pats drėkintuvo valdymas vyksta su ant jo korpuso esančiu mygtuku, reaguojančiu į prisilietimus. „KBAYBO“ keičia savo LED spalvas ir jų iš viso yra 7, bei dirba labai tyliai - iki 35dB. 

Prie tylaus darbo prisideda ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvo pagrindas yra dengtas specialia gumos juostele, tad jis ant paviršių stovi tvirtai ir nesukelia nereikalingų vibracijų.

Dar svarbu pabrėžti ir tai, kad „KBAYBO“ oro drėkintuvas neturi baterijos ir jį reikės prijungti prie elektros tinklo arba kito įrenginio - kadangi jis maitinamas su USB laidu.

Pirkėjai šiam „KBAYBO“ oro drėkintuvui negaili gerų žodžių ir be gražaus dizaino, puikaus veikimo ir greito pristatymo yra pabrėžiamas ir tas faktas, kad „KBAYBO“ turi specialų daviklį, kuris užtikrina, jog oro drėkintuvas automatiškai išsijungs, kai jo talpoje vandens liks labai nedaug.

Išties šaunus oro drėkintuvas ir štai kelios pirkėjų darytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • Aliexpress - 7.58€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai

7. Perkamiausias 2019 metų belaidis dulkių siurblys „Xiaomi Dreame V9P“

208.40€ | iš Lenkijos sandėlio 

„Dreame V9P“ yra visiškai naujas „Xiaomi“ rankinis siurblys, pristatytas 2019 metų vasaros pabaigoje, tačiau tapo taip beprotiškai perkamas, kad per rudenį pateko į TOP 10 perkamiausių prekių per visus 2019 metus iš AliExpress. Įvertinant tai, kad kaina labai gera, o siūlomas iš Lenkijos sandėlio, Europoje jo pirkimai dar nesibaigė. 

2019 m. vasaros naujiena iš „Xiaomi“: labai geros kainos, net 20 kPa galios rankinis siurblys „Dreame V9P“ su fantastiškai patogiu laikikliu - dar geriau nei „Roidmi F8“? („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20 000 Pa siurbimo galia, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

„Xiaomi Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kad nereikėjo mokėti papildomų mokesčių už muitą, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Xiaomi Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • Gearbest - 208.40€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

8. Geriausias elektrinis dantų šepetėlis už tokią kainą -  „Xiaomi Youpin So White EX3“

11.73€ | 39 % nuolaida | „Xiaomi Youpin So White EX3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Youpin So White EX3“ – tai ekonominės klasės elektrinis dantų šepetėlis, kuris užtikrina maksimalų 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį ir be papildomos įkrovos gali veikti iki 25 dienų. Šis dantų šepetėlis sveria vos 50 gramų ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes naudoja JAV gamintojo „Dupont“ galvutę su nailoniniais užapvalintus galus turinčiais šereliais.

Oho, iš tiesų prieš įsigydamas šį dantų šepetėlį neturėjau jokių didelių vilčių. Vis dėlto rezultatas po kelių bandymų mane labai maloniai nustebino. Gerai laikanti baterija, pakankamas vibracijos dažnis. Man patinka, kad šio šepetėlio galvutės yra pakankamai mažos, todėl puikiai išvalo net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus. Esu labai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti „So White EX3“. (Ives)

Elektriniai dantų šepetėliai vis dar yra santykinai brangūs, tačiau smagu pranešti, jog kinai rinkoje vis dažniau pradeda siūlyti ir pigesnes alternatyvas. Jog jie pagal kokybę niekuo nenusileidžia aukščiausios klasės elektriniams dantų šepetėliams puikiai patvirtina „So White EX3“ pavyzdys iš „Xiaomi Youpin“. Ir tai ko gero pats pigiausias „Xiaomi“ dantų šepetukas – paprastai ši kompanija gamindavo brangesnisu su išmaniomis funkcijomis, o šis neturi galimybės prisijungti prie programėlės, bet už tai turi labai gerą kainą.

Šis dantų šepetėlis siūlo tris dantų valymo režimus ir maksimaliai gali pasiekti 31000 kartų per minutę vibracijos dažnį. „So White EX3“ lyginant su kitais šiuolaikiniais dantų šepetėliais jis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes sveria vos 50 gramų. Priminsime, kad kitų elektrinių dantų šepetėlių svoris paprastai viršija 100 g.

Nors „So White EX3“ kainuoja ženkliai pigiau nei kiti elektriniai dantų šepetėliai, jis vis tiek gali pasigirti galvutė su nailoniniais šereliais, kuri šiuo atveju yra gaminama JAV gamintojo „Dupont“. Šių galvučių šereliai turi užapvalintus kampus, o pati šepetėlio forma yra šiek tiek išlenkta – tai padeda užtikrinti efektyvų dantų valymą iš visų pusių.

Būtina pridėti, kad mažesnė „So White EX3“ kaina taip pat nepakenkia šio dantų šepetėlio atsparumo vandeniui savybės. Trumpai tariant, „So White EX3“ atsparumą vandeniui patvirtina šiam elektriniam dantų šepetėliui suteiktas IPX7 sertifikatas. Priminsime, kad šiuo metu lygiai tokiu pačiu atsparumu gali pasigirti ir brangesni dantų šepetėliai.

„So White EX3“ maloniai stebina ir dėl vienos išskirtinės funkcijos. Gamintojas tvirtina, kad šis dantų šepetėlis burnos ertmę automatiškai suskirtos į keturias atskiras erdves ir kiekvienos iš jų valymui skiria po 30 sekundžių. Kitaip sakant, praėjus 30 sekundžių šepetėlis kiekvieną kartą suvibruoja, kas praneša jo savininkui, jog laikas pereiti prie kitų dantų valymo. Šią procedūrą pakartojus keturis kartus dantų šepetėlis automatiškai išsijungia, nes būna pasiekiama rekomenduojama 2 minutes trunkanti dantų valymo norma.

Galiausiai reikia pridėti, kad pagal kainą „So White EX3“ yra labai artimas „Alfawise SG – 949“ dantų šepetėlio konkurentas. Vis dėlto panašu, kad „Alfawise SG – 949“ sulaukė labai rimto konkurento.

„So White EX3“ šiuo atveju reikšmingą pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes komplekte iš karto atkeliauja su magnetine baterijos įkrovimo stotele. Tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ atveju šį patogumą tektų užmiršti, nes šis dantų šepetėlis yra įkraunamas per USB jungtį ir komplekte neturi jokio pridedamo stovo. Tai nėra kritinis dalykas, bet stovas visada yra patogiau. Tiesa, jei dažnai keliaujate, tada tai bereikalingas svoris ir tokiu atveju privalumas atitienka „Alfawise SG – 949“.

„Alfawise SG – 949“ pagirti galima tik už tai, jog šis dantų šepetėlis siūlo 40000 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį („So White EX3“ – 31000 k./min). Vis dėlto jeigu ieškote labiau mobilaus dantų šepetėlio kelionėms, tuomet „So White EX3“ greičiausiai taps kur kas geresnius pasirinkimu, nes jis sveria vos 50 gramų, kai tuo tarpu „Alfawise SG – 949“ svoris siekia 79 g.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.93 balai iš 5 (107 vertinimai)
  • Vibracijos dažnis: 31000 arba 27000 kartų per minutę.
  • Baterija: 700 mAh; magnetinė belaidžio įkrovimo stotelė.
  • Valymo režimai: 3 režimai (Standard mode, Soft mode, Massage mode).
  • Galvutės: gaminamos JAV gamintojo „Dupont“ su nailoniniais šereliais.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7 reitingas - pilnas atsparumas vandeniui (atsparus visas įrenginys);
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“
  • Programėlė: nenurodoma.
  • Išskirtinės savybės: priminimas, kuris nurodo kada laikas pereiti prie kitų dantų valymo; automatinis išjungimas po 2 min., kai pasiekiamas rekomenduojamas dantų valymui skiriamas laikas; labai lengvas lyginant su kitais šepetėliais.
  • Dydis ir svoris: 3,7 x 9,9 x 25,4 cm; 50 g.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“11.73€
  • Dabar parduodamas su 39 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

9. Visiškai naujos kartos ir iš karto vienas perkamiausių temperatūros ir drėgmės matuoklių „Xiaomi Mijia LYWSD03“

14.53€ | 25 % nuolaida, 3 vnt. + nuolaidos kuponas GB6194762„Xiaomi Mijia LYWSD03“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia LYWSD03“ – tai sparčiai populiarėjantis naujas hitas:  LCD ekranu aprūpintas elektrinis termometras, kuris taip pat geba matuoti drėgmę ir esant reikalui naudojant „Mijia Bluetooth Gateway“ gali būti integruojamas su kitais „Xiaomi“ siūlomais sprendimais. Šis praktiškas aksesuaras yra maitinamas nuo CR2032 tipo baterijos ir naudodamas vien jos energiją gali veikti iki vienerių metų.

Jeigu namuose mėgstate stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę, tuomet greičiausiai tam reikalui naudojate du atskirus prietaisus arba santykinai brangią meteorologinę stotelę. Džiugu pranešti, jog analogišką rezultatą dabar galima pasiekti kur kas pigiau ir bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina „Xiaomi Mijia LYWSD03“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

„Xiaomi Mijia LYWSD03“ yra alternatyva kitam populiariam temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“. Šiuo atveju įdomu tai, jog naujasis pasiūlymas yra gerokai funkcionalesnes, tačiau kainuoja bene dvigubai pigiau.

Pavyzdžiui, šiuo metu prie „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ prilygstančios kainos prisidėjus papildomus 7-8 € be jokių problemų galima įsigyti net 3 vienetus „Xiaomi Mijia LYWSD03“ temperatūros ir drėgmės matuoklių.

Naujasis temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Mijia LYWSD03“ pagrindinį pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes turi įmontuotą ryšio modulį, kuris šiuo atveju naudojant „Mijia Bluetooth Gateway“ leidžia šį aksesuarą susieti su kitais „Xiaomi“ gamintojo įrenginiais.

Pavyzdžiui, tai reiškia, jog turint „Mijia Bluetooth Gateway“ atsiranda galimybė sujungti temperatūros ir drėgmės matuoklį „Xiaomi Mijia LYWSD03“ su „Mijia APP“ taikomąją programa. Tuo tarpu, pats temperatūros ir drėgmės matuoklis turi specialią funkciją, kuri leidžia vartotoją įspėti tuomet, jeigu tam tikroje patalpoje temperatūra ar drėgmė pakyla aukščiau numatytos ribos. Gamintojas mano, jog šis sprendimas itin pravers turintiems mažų vaikų, nes tai lengvai ir patogiai leidžia stebėti patalpos charakteristikas nuotoliniu būdu.

Kaip ir anksčiau anonsuotas „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ modelis, taip ir naujos kartos temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Mijia LYWSD03“ energiją gauna iš CR2032 tipo baterijos. Maloniai stebina tai, jog naujasis temperatūros ir drėgmės matuoklis turi didesnį funkcionalumą, tačiau lygiai taip pat kaip ir anksčiau pasirodęs modelis naudodamas vien tik šios baterijos energiją be pertraukų lygiai taip pat gali veikti apie vienerius metus.

Šis naujos kartos temperatūros ir drėgmės matuoklis daugeliui labiau patikti gali ne tik dėl atnaujinto kur kas solidžiau atrodančio baltos spalvos dizaino, bet dar ir dėl tos priežasties, nes yra gana ženkliai mažesnis už kiek seniau pasirodžiusį „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ temperatūros ir drėgmės matuoklį (4,3 x 4,3 x 1,25 cm prieš 6,45 x 6,45 x 0,97 cm).

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Kiekis: 3 vienetai.
  • Ekranas: LCD.
  • Matuojami parametrai: temperatūra ir drėgmė.
  • Maitinimas: 1x CR2032 tipo baterija.
  • Papildomos funkcijos: gali būti susiejamas su „Mijia Bluetooth Gateway“ ir panaudojamas kartu su kitais „Xiaomi“ siūlomais sprendimais.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 4,3 x 4,3 x 1,25 cm; 60 g.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • „Gearbest“14.53€ (3 vnt)
  • Su nuolaidos kuponu GB6194762
  • 25 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 5.25€
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gali būti naudojamas kartu su „Mijia Bluetooth Gateway“ - 15.95€

10. Perkamiausias išmanus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis „Oclean X“

45.15€ | 26 % nuolaida„Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai 2019 metais anonsuotas ir turbūs geriausias 2019 metų išmanusis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti ir kodėl tam dabar pats geriausias metas

Tai yra daugiau nei elektrinis dantų šepetėlis, tai tikras odontologas namuose. Kuo toks geras „Oclean X“, kaip veikia jo spalvotas ekranas ir ką tokio suteikia „Oclean“ programėlė? (Apžvalga)

„Didžiulė baterija, absoliučiai atsparus vandeniui, 0,96 colio OLED ekranas ir 32 dantų valymo pasirinkimai - aš jį išbandžiau praktiškai ir taip, tai aukščiausia kokybė už labai gerą kainą“ („Oclean X“ apžvalga)

„Manau, kad Oclean X ir SOOCAS X5 yra ne tas pats“. Praktiniai įspūdžiai išbandžius naujausią „Xiaomi SOOCAS X5“ elektrinį dantų šepetėlį („Xiaomi SOOCAS X5“ apžvalga, Video)

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • Gearbest - 45.15€
  • Tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Dabartinė 45.15€ kaina yra mažiausia šio dantų šepetėlio kainų istorijoje:

11. Populiariausias gruodžio mėnesio TV priedėlis „Magicsee N5 Plus“

54.18€ | 36 % nuolaida„Magicsee N5 Plus“ specifikacijos

„Magicsee N5 Plus“ – tai 2019 metų pabaigoje pasirodžiusį naujos kartos „Amlogic S905X3“ centrinį procesorių turintis TV priedėlis, kuris yra aprūpintas tiek „Android 9.0“ operacine sistema, tiek HDR bei 8K raiškos palaikymu. Šis TV priedėlis komplekte atkeliauja su Europos rinkai pritaikytu adapteriu ir taip pat yra aprūpintas tiek WiFi, tiek Ethernet ryšio moduliais.

Televizoriai gana sparčiai keičiasi, todėl labai tikėtina, kad net ir tuo atveju, jeigu naudojate išmanųjį televizorių, jis jau negali pasiūlyti jums to, ką patys naujausi rinkoje pasirodę išmanieji televizoriai. Džiugu, kad pirkti naują televizorių iš tikrųjų nėra didelės prasmės, nes trūkstamą funkcionalumą pilnai gali pasiūlyti ir ženkliai mažiau kainuojantys TV priedėliai.

Pavyzdžiui, naujos kartos „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis maloniai stebina ne tik maksimaliai našia aparatine, bet ir puikia programine įranga. Trumpai tariant, „Magicsee N5 Plus“ puikiai tinka tiems, kurie iš savo televizoriaus jau reikalauja šiek tiek daugiau nei tik nemokamos televizijos.

Svarbiausia šiuo atveju yra tai, jog „Magicsee N5 Plus“ yra aprūpintas bene naujausios kartos „Android 9.0“ operacinės sistemos versija. Tai reiškia, jog įsigijus „Magicsee N5 Plus“ savo televizoriuje galėsite turėti praktiškai tą patį funkcionalumą kaip ir naudodami „Android“ išmanųjį telefoną. Pavyzdžiui, muzikos klausimui galėsite naudoti „Spotify“, „Deezer“ ar „YouTube“ taikomąsias programas, naršymui internete „Chrome“, o serialų peržiūrai „Netflix“.

Gamintojas  pristatydamas „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlį dar pabrėžia ir tai, jog jame yra sumontuotas naujausios kartos „Amlogic S905X3“ keturių branduolių CPU. Priminsime, kad 2019 metų viduryje anonsuoti aukščiausios klasės TV priedėliai naudodavo „Amlogic S905X2“ centrinį procesorių, kuris, pasak gamintojo, „Amlogic S905X3“ našumu šiuo metu jau nusileidžia net apie 20%.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis yra aprūpintas 4 GB RAM atmintine bei 64 GB vidine ROM atmintimi. Itin maloniai stebina ir tai, jog gamintojas TV priedėlio pagrindinėje plokštėje taip pat paliko papildomą jungtį 2,5 colių tipo diskui. Taigi, esant poreikiui kiekvienas pirkėjas atskirai įsigijęs HDD ar SSD diską šio TV priedėlio vidinę atmintį maksimaliai gali praplėsi dar 4 TB.

Naši aparatinė įranga ir didelė vidinė atmintis „Magicsee N5 Plus“ savininkams tikrai itin pravers tada, jeigu jie norės mėgautis aukščiausios kokybės vaizdo turiniu. Trumpai tariant, šiuo atveju svarbu pridėti tai, jog „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlis ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes yra pajėgus apdoroti 8K raiškos 24 FPS vaizdo įrašus.

Malonią patirtį vaizdo įrašų peržiūros metu šiuo atveju taip pat suteikia ir „Magicsee N5 Plus“ priedelyje įmontuotas HDR techninis sprendimas. Šios technologijos pagalba ekrane matomas vaizdas kiekvieną kartą yra apdorojamas taip, jog šviesiausi ir tamsiausi vaizdo segmentai maksimaliai derėtų tarpusavyje, o tai atitinkamai leidžia mėgautis pačiu geriausiu vaizdų kontrastu bei ryškumu.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog šiam TV priedelyje taip pat yra įmontuotos dvi USB jungtys, kurių viena – USB 3.0. Būtina paminėti, kad šios USB jungtys gali praversti ne tik peržiūrint įvairias rinkmenas, bet ir tuomet, jeigu nuspręstumėte prie „Magicsee N5 Plus“ TV priedėlio papildomai prijungti pelę ar klaviatūrą. O to jums gali tikrai prireikti tuomet, jeigu šį TV priedėlį dažniausiai naudosite žaidimams ar naršymui internete.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 8K raiška,  HDR palaikymas.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905X3“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM G31 MP2 GPU“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM; Micro SD kortelė iki 128 GB; papildomai gali būti naudojamas iki 4 TB talpos 2,5 colių diskas.
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.1, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“.
  • Išskirtinės savybės: galimybė vidinę atmintį plėsti įmontuojant 2,5 colių diską; išorinė antena stipresniam belaidžiam signalui; naujos kartos 2019 metų pabaigoje anonsuotas CPU.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, AV, SPDIF, USB 3.0, USB 2.0, Micro SD.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 12,5 x 12,5 x 4,5 cm, 185 g.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • Gearbest - 54.18€
  • 36 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

12. Nuotoliniu būdu valdomas automobilis „JJRC Q70 RC Car“

18.06€ | 7 % nuolaida

Išskirtinis automobiliukas jau kelinta savaitė iš eilės yra vienas perkamiausių produktu iš Kinijos. Jis lengvai išsiskiria iš kitų, kad vos vieno nuotolinio valdymo pultelio mygtuko paspaudimu jį galima transformuoti ir įveikti bet kokias kliūtis. Tikras monstras.

„JJRC Q70 RC Car“ turi 4 varančius tvirtos gumos ratus, sugeba įveikti 45 laipsnių įkalnes ir maitinamas 3.7V 1200 mAh talpos baterija.

Jos energijos užteks bent 30-40 minutėms, o įkrausime per maždaug 3,5 val. Pakuotėje jau yra USB laidas, skirtas RC automobilio baterijos įkrovimui.

Taip pat pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba, atsuktuvas, „JJRC Q70 RC Car“ automobilis ir nuotolinio valdymo pultelis. Jis yra maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurias reikės įsigyti atskirai.

„JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra valdomas su šiuo futuristiškai atrodančiu, guma dengtu valdymo pulteliu. Palaikomas 2,4 GHz ryšys. 

O smagiausioji dalis, kad „JJRC Q70 RC Car“  automobilis palaiko net kelis skirtingus važiavimo režimus.

Vos vienas mygtuko paspaudimas nuotolinio valdymo pulte ir „JJRC Q70 RC Car“ transformuojasi vis į kitokį automobilį.

Jis palaiko keletą skirtingų važiavimo režimų ir gali važiuoti praktiškai per bet kokį paviršių. Jam net nebaisu, jei nukris ant „galvos“ - jis taip išsilanksto, kad ir iš itin keblių situacijų sugeba išsisukti. Prie to prisideda ir tai, kad ratai gali suktis į abi puses. 

Įprastoje padėtyje „JJRC Q70 RC Car“ automobilis yra tokių išmatavimų: 31 x 18 x 9 cm; o kai yra pasirengęs kopti į įkalnes: 25,5 x 18 x 13 cm. Tuo metu jo važiuoklė nuo žemės paviršiaus pakyla 6 cm. Automobiliukas sveria 940 gramus.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • Gearbest - 18.06€
  • Tai mažiausia kaina
  • 7 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą už 0.83€
  • Aliexpress - nuo 24.94€ (su siuntimo išlaidomis).

Dabartinė 18.06€ kaina yra mažiausia žaislo kainų istorijoje:

13. Vienas perkamiausių išmaniųjų telefonų iš Kinijos -  „Xiaomi Mi 9T“

232.98€ | 23 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBMI9T501 | 4.92 balai iš 5 (440 vertinimai)

„Xiaomi Mi 9T“ atrodo tikrai įspūdingai – priekyje turime didelį ekraną be išpjovos, kurį juosia ploni rėmeliai, o nugarėlė pagaminta iš lenkto stiklo su holografine danga. Telefono surinkimo kokybė yra tikrai flagmanų lygio. Gamintojas nepamiršo ir apie smulkmenas: metalinis pagrindinę kamerą juosiantis rėmelis čia kruopščiai nugaląstas taip, kad netrukdytų pirštams, o C tipo USB jungtis išdėstyta lygiai per centrą.

„Tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas“. Apžvalga

„Telefonas, kuris tiesiog susprogdino rinką ir prikaustė tiek technologijų gerbėjų, tiek paprastų naudotojų dėmesį“. „Xiaomi Mi 9T“ apžvalga: privalumai ir trūkumai (Video)

Vertėtų atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi“ išsaugojo šviesos indikatorių, kuris vis dažniau dingsta iš šiuolaikinių berėmių išmaniųjų. Čia jis išdėstytas ant viršutinės kraštinės, ant išstumiamos priekinės kameros skydelio.

Dviejų SIM kortelių lizde deja, neatsirado vietos kombinuotam microSD lizdui, tačiau gamintojas nepagailėjo vietos senai gerai ausinių jungčiai, kuriai dar ir pažadėjo Hi-Res Audio sertifikatą.

„Xiaomi Mi 9T“ negali pasigirti įspūdinga ergonomika. Turint omenyje 6,39 col. ekrano įstrižainę ir gabaritus artimus „Mi 9“ modeliui, jis sveria tik 20 gramų daugiau. Taip, tai nėra plyta, tačiau tikriausiai nenorėtumėte, kad jis nukristų ant veido užmigus naršant internete.

Ekrane integruotas optinis pirštų atspaudų skaitytuvas lyginant su ultragarsiniu, tokiu, kokį turi „Samsung Galaxy S10“, veikia kiek lėčiau, tačiau skųstis neverčia.

Madingas AMOLED ekranas be išpjovos

„Xiaomi Mi 9T“ gavo stilingą ir iš tikrųjų berėmį AMOLED ekraną su integruotu jame pirštų atspaudų skaitytuvu. Jokių ekrano išpjovų čia nėra. Kaip taisyklė, AMOLED ne visada sąžiningai perteikia spalvas, tačiau visada tos spalvos yra ryškios ir sodrios. „MIUI 10“ nustatymuose galima rankiniu būdu nustatyti spalvinę temperatūrą arba pasirinkti vieną iš trijų nustatymų. Raiškos keisti negalima, ji čia yra 2340x1080 pikselių.

Yra galimybė aktyvuoti „Always-On-Display“ režimą tam, kad užrakintame ekrane visada būtų atvaizduojamas laikas. Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kad pirštų atspaudų skaitytuvo zona yra visada išskirta užrakintame ekrane: tereikia paimti išmanųjį į rankas ir matysime, kur reikėtų pridėti pirštą. Turint omenyje šio modelio kainą, jo ekraną galima vertinti kaip labai puikų. Taip, tai nėra pats geriausias ekranas pasaulyje, tačiau jis čia didelis, tikrai ryškus, berėmis ir su visomis madingomis savybėmis.

Greitas, galingas ir ilgai veikiantis

„Xiaomi Mi 9T“ yra aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 730“ procesoriumi. Tai naujas aštuonių branduolių lustas, pagamintas pagal 8 nanometrų technologiją. „Qualcomm Snapdragon 730“ procesorių sudaro šeši energiją taupantys branduoliai ir du didelio našumo branduoliai.

Sumažinto tranzistorių dydžio ir branduolių išdėstymo dėka, lusto įkaitimo lygis yra vidutiniškas, o našumo rezultatai lenkia 2017 m. flagmanus, tokius kaip „OnePlus 5“ ar „Galaxy S8“.

„Xiaomi Mi 9T“ turi 6 GB operatyviosios RAM atminties ir priklausomai nuo versijos skiriasi tik saugyklos dydis. Jos šiame modelyje gali būti arba 64 GB, arba 128 GB. Deja, įdėti atminties kortelės čia negalima.  

Procesoriaus lusto struktūra taip pat teigiamai veikia telefono baterijos autonominio veikimo laiką. Didelė 4000 mAh talpos baterija užtikrina iki pusantros dienos stabilaus naudojimo net ir su įjungtu Always-On-Display ekranu. Naršant internete telefono baterijos užtenka daugiau nei 11 val., o vaizdo įrašų peržiūrai – daugiau nei 17 val. Tokie rezultatai tikrai stebina gerąja prasme.   

„Xiaomi Mi 9T“ kameros

Ko gero sutiksite, kad pagrindiniu tikrų flagmanų parametru jau tapo ne našumas ir net ne dizainas, o kamera. Vertėtų pasakyti, kad „Xiaomi Mi 9T“ fotografavimo galimybės yra tikrai neblogos, nors šis išmanusis ir nepriklauso flagmanų žvaigždžių lygai.

Pagrindinę kamerą sudaro trys moduliai: 8 Mpx teleobjektyvas, 13 Mpx itin plataus kampo objektyvas ir pagrindinis 48 Mpx „Sony IMX5872“ modulis, tas pats, kuris naudojamas „Xiaomi Mi 9“ flagmane ir „DxOMark“ reitinge pelnė jam 107 balus.

Portretams skirtas teleobjektyvas ir itin plataus kampo objektyvas tinka tik mėgėjiškam fotografavimui asmeniniams archyvams. Žinoma, neatimsime iš jų meninių plataus kampo ir pakankamai švaraus „bokeh“ išlieto fono savybių, kurių ko gero ir pakaks daugelius naudotojų. Tačiau reiklesnius mobiliai fotografijai naudotojus triukšmas, neaukštos kokybės vaizdų detalizacija ir silpnas dinaminis diapazonas privers paprakaituoti redaguojant nuotraukas.

Pagrindiniam 48 Mpx kameros moduliui priekaištų rasti sudėtinga. Įprastu režimu kameros programinė įranga apjungia visus 4 fizinius pikselius į 1 super pikselį, kas leidžia kamerai pagauti daugiau šviesos ir detalių 12 Mpx raiškos kadruose. Tiesa, šis kameros modulis neturi optinio vaizdo stabilizavimo funkcijos, tačiau šią problemą neblogai išsprendžia skaitmeninis stabilizavimas, kurio algoritmas veikia tiksliai bei patikimai net ir tamsiuoju paros metu.  

Kalbant apie filmavimo galimybes, vertėtų paminėti, kad „Mi 9T“ filmuoja 4K raiškoje su 30 kadrų per sekundę sparta bei 1080p raiškoje su 30 ir 60 kadrų per sekundę sparta. Taip pat telefonas moka užfiksuoti sulėtintus „slow-motion“ filmukus. Filmuoti galima kiekvienu iš trijų kameros modulių, tačiau negalima jų perjungti filmavimo metu.

4K raiškos filmukų kokybė yra tikrai gera, tačiau jų sklandumas nėra aukščiausio lygio. Štai jau 1080p raiškos vaizdo įrašai yra sklandūs ir puikiai stabilizuoti, tačiau pasižymi ryškiai mažesniu detalumu nei 4K filmukai. Gaila, kad nėra filmavimo palaikymo 4K raiškoje su 60 kadrų per sekundę sparta.

Vienas svarbiausių šio telefono išskirtinumų yra iššokanti priekinė kamera. Iššoka arba gal tikslingiau būtų pasakyti išvažiuoja šis priekinės kameros blokelis pakankamai greitai. Tiesiog paspaudžiate mygtuką ir ji jau beveik iškart yra pasirengusi darbui. Bendrai viskas čia vyksta praktiškai taip pat greitai, kaip kamerų perjungimas daugelyje išmaniųjų. Tam, kad priekinė kamera pasislėptų, galima arba vėl paspausti kamerų perjungimo mygtuką arba tiesiog išeiti iš programėlės. Priekine kamera užfiksuotų nuotraukų kokybė prilygsta „Mi 9 SE“, o tai reiškia, kad asmenukės gaunasi pakankamai geros, tačiau ne geriausios ir ypač tos kokybės trūksta, žinoma, tamsiuoju paros metu.

Apibendrinimas

„Xiaomi Mi 9T“ tikrai galima laikyti vienu geriausių šių metų telefonų už protingą kainą. Šiuolaikiškas dizainas ir kokybiškos medžiagos, ilgai veikianti talpi baterija, labai nebloga kamera ir optimalus procesius: ko dar gali reikėti už tokią kainą?

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

6GB RAM 64GB ROM

  • Gearbest - 232.98€ (mėlynas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T501
  • Su kuponu - mažiausia kaina
  • Lietuvoje 310€

6GB RAM 128GB ROM

  • Gearbest - 247.43€ (mėlynas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T800
  • Gearbest - 247.43€ (juodas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T802
  • Gearbest - 247.43€ (raudonas)
  • Su nuolaidos kuponu GBMI9T801
  • Su kuponais - mažiausia kaina
  • Aliexpress - nuo 258.72€

14. Pati perkamiausia išmanioji RGB LED lemputė „Alfawise LE12“

9.93€ | 39 % nuolaida | „Alfawise LE12“ specifikacijos, atsiliepimai

Perkamiausia savaitės prekė - itin geros kainos ir viena ryškiausių išmaniųjų lempų rinkoje - „Alfawise LE12“. Tai E27 cokolį turinti RGB LED tipo išmaniuoju telefonu valdoma lemputė, kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes taip pat palaiko ir balso komandas („Google Home“, „Amazon Alexa“). Be to, ši LED lemputė esant reikalui leidžia sudaryti išankstinius valdymo tvarkaraščius ir dar gali pasigirti neįtikėtinai mažomis energijos sąnaudomis (9 W).

Šią LED lemputę jau naudoju apie du mėnesius ir kol kas neturiu jai net menkiausių priekaištų. Man labai patinka, jog „Alfawise LE12“ yra suderinama su „Google Home“, kas leidžia man įjungti šviesą tiesiog pasakant balso komandą. „Alfawise LE12“ taip pat yra lengvai paruošiama darbui bei labai lengvai valdoma. (Waters)

LED suteikia itin daug privalumų. Nuo šiol net ir pati paprasčiausia lemputė gali pasiūlyti tokį funkcionalumą apie kurį dar prieš gerą dešimtmetį negalėjome net pasvajoti. Jog paprasta E27 cokolį turinti LED lemputė gali nustebinti šiuo atveju puikiai įrodo „Alfawise LE12“ pavyzdys.

Pradėti reikėtų nuo to, jog „Alfawise LE12“ LED lemputės galingumas siekia vos 9 W, tačiau sukuriamas šviesos srautas atitinkamai yra lygus 900 liumenų. Pilną valdymą turinčiom lempoms tai labai geras rodiklis – dažniausiai švieso srautas siekia 600-800 liumenų.

Be to, kadangi „Alfawise LE12“ yra RGB tipo, tai reiškia, jog ši LED lemputė gali išgauti net 16 milijonų skirtingų patalpos apšvietimo atspalvių. Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise LE12“ pirkėjui siūlo 2700 – 6500 K ribose kintančią spalvinę temperatūrą.

Įdomu ir tai, kad esant poreikiui „Alfawise LE12“ LED lemputę galima valdyti balsu. Vis dėlto šia funkcija galėsite naudotis tik tuomet, jeigu namuose turėsite „Amazon Alexa“ arba „Google Home“ išmanųjį asistentą.

Jeigu valdymas balsu dažnam gali pasirodyti visiškai nereikalingas, tai galimybė „Alfawise LE12“ valdyti per taikomąją programą tampa tikrai dideliu privalumu. Šis funkcionalumas itin pravers tiems, kurie ruošiasi naudoti išankstinius tvarkaraščius. Pavyzdžiui, naudodami taikomąją programą esant poreikiui galėsite sudaryti tvarkaraštį, kuris leis automatiškai įjungti ar išjungti „Alfawise LE12“ numatytu laiko momentu. Įdomu ir tai, kad sudarant tvarkaraščius taip pat galima individualiai parinkti ne tik laiką, bet ir apšvietimo spalvą bei ryškumą.

Naudojantis ta pačia taikomąją programa galima parinkti ir vieną iš aštuonių gamintojų paruoštų „Alfawise LE12“ darbo režimų. Trumpai tariant, šiuo atveju jums pakaks vos kelių paspaudimų taikomojoje programoje ir patalpos apšvietimas bus automatiškai pritaikomas skaitymui, poilsiui, darbui ar miegui.

Ši LED lemputė tikrai patiks ir mėgstantiems rengti vakarėlius, nes gamintojas „Alfawise LE12“ taip pat integravo specialų muzikos režimą. Pastarasis režimas ypatingas dėl tos priežasties, nes leidžia dinamiškai keisti patalpos apšvietimą atsižvelgiant į tuo metu grojamą muziką.

Galiausiai gamintojas pabrėžia dar ir tai, jog „Alfawise LE12“ yra itin paprasta paruošti darbui. Viskas ko reikia, tai tiesiog parsisiųsti „SMART LIFE“ taikomąją programą bei įjungti LED lemputę ją įsukus į jai tinkamą E27 cokolį. Tuomet taikomoje programoje tereikės įvesti WiFi slaptažodį ir nuo to momento „Alfawise LE12“ LED lemputės valdymas pilnai pereis į jūsų rankas.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • „Gearbest“9.93€
  • Tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodama su 39 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Dabartinė 9.93€ kaina yra mažiausia šios lemputės kainų istorijoje:

15. Sparčiai populiarėjančios antrosios kartos belaidės ausinės „Xiaomi Haylou GT2“

16.89€ 4.4 balai iš 5 (8 vertinimai)

„Xiaomi Haylou GT2“ yra kokybiškos ir įdomios belaidės ausinės. Jos jau savo dėkliuke turi integruotą ir baterijos įkrovimui reikalingą laidą, kas yra labai patogu ir praktiška. Tačiau „Xiaomi Haylou GT2“ gali pasigirti ir kitais privalumais.

Kaip susigaudyti tarp 2019 m. belaidžių, į ausis kišamų „Xiaomi“ ausinių: kodėl jų tiek daug, kuo skiriasi tarpusavyje, ką sako apžvalgos, ką verta pirkti, o kas tiesiog pinigų praradimas (Video, 8 modelių palyginimas)

„Xiaomi Haylou GT2“ yra šaunios ir nebrangios belaidės TWS ausinės. Šias ausines vienu metu galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart.

Tai yra patogu jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Ausinių energijos suvartojimo rodikliai yra tikrai geri. Dėkliuko turimos 380 mAh baterijos energijos užteks net 15 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užteks muzikos klausytis 4 val.

Dar vienas įdomus „Xiaomi Haylou GT2“ ausinių aspektas yra jų dėkliukas. Ausinės jame laikomos patogiai ir magnetukai neleidžia ausinėms iškristi, bet įdomiausia yra tai, kad pats dėkliukas turi integruotą įkrovimo laidą.

Tad nereikės atskirai ieškoti dėkliuko baterijai reikalingo įkrauti laido - jis jau yra pačiame dėkliuke. Ir prisireikus energijos - teliks jį prijungti prie energijos šaltinio.

Gamintojas nurodo, kad dėkliuko baterija yra įkraunama per 1,5 valandos.

„Xiaomi Haylou GT2“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

Muzikos ir pokalbio valdymas vyksta spaudžiant ant ausinių išorinės dalies esančius mygtukus. Taip valdysime dainas, jas perjungsime, sustabdysime ir paleisime bei atsiliepsime į skambučius.

„Xiaomi Haylou GT2“ turi 7,2 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką, 32 omų varžą ir maksimalų 110±5 dB garso lygį.

Gamintojas taip pat pabrėžia ir tai, kad „Xiaomi Haylou GT2“ ausinėse yra įdiegta triukšmo slopinimo technologija (Intelligent Noise Reduction), tad garso kokybė yra labai gera.

Neverta pamiršti ir to, kad „Xiaomi Haylou GT2“ yra labai lengvos ir patogios dėvėti ausinės. Viena ausinė sveria tik 3,7 gramus, tad ausyje jos beveik nejusti. O dėl savo specialios formos - šios ausinės dar geriau įlenda į ausų landas ir jas yra patogu dėvėti ilgą laiko tarpą. Šaunios belaidės ausinės ir parduodamos už puikią kainą.

Kaina

Tikrinta 2019 12 15

  • AliExpress- 16.89€
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)