TOP 14 geriausių Žiemos išpardavimo pasiūlymų: naujausios „Bluedio T-elf 2“ belaidės ausinės, klasikinės išvaizdos išmanusis laikrodis „Alfawise Watch 6“, perkamiausias atstumo matuoklis ir tiesiog šluojami japoniško stiliaus virtuviniai peiliai (Video, 2020 m. 2 savaitė)  ()

- 50 % nuolaida perkamiausiai išorinei baterijai - „70mai Jump Starter“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 15% nuolaida naujausioms „Bluedio T-elf 2“ belaidėms ausinėms

- 48 % nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 47 % nuolaida šiuolaikiškam burnos irigatoriui „Alfawise RIG - JR00002“ (su nuolaidos kuponu)

- 20 % nuolaida naujos kartos išmaniajam laikrodžiui „Alfawise Watch 6“ (su nuolaidos kuponu)

- 33 % nuolaida temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Mijia LYWSD03“

- 46 % nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“ (su nuolaidos kuponu)

- 31 % nuolaida robotui siurbliui su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“ (su nuolaidos kuponu)

- 43 % nuolaida vienam perkamiausių Ilife siurblių - „ILIFE V8S“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 50 % nuolaida „DEKO“ suktuvui (iš Čekijos sandėlio)

- 55 % nuolaida perkamiausiai šluostei su mažiausia kaina - „Congis X-type“

- 31 % nuolaida muilo putų dozatoriui „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“

- 25 % nuolaida perkamiausiam atstumo matuokliui - „LOMVUM“

- 58 % nuolaida japoniško stiliaus virtuviniams peiliams „Marx&Co“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Lenkijos sandėlio perkamiausia išorinė baterija - „70mai Jump Starter“

45.64€ | 50 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (2539 vertinimai)

Fantastiškai populiari išorinė baterija ir tuo pačiu automobilio užvedimui skirtas prietaisas - „70mai Jump Starter“. Toks daikčiukas labai pravers atėjus šaltajam metų sezonui ir kai ryte reikės užvesti automobilį, „70mai Jump Starter“ bus būtent tas pagalbininkas.

Įspūdingas testas, kaip užvesti automobilį, jei jo akumuliatorius visiškai išsikrovęs ir rodo vos 6V: štai ką gali „Xiaomi“ išorinė baterija („70mai Jump Starter“ apžvalga, testavimas, Video, Išpardavimas iš Lenkijos sandėlio)

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Aliexpress - 45.64€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia už 3.85€

Jis turi 11 100 mAh (41,07Wh) talpos bateriją ir didžiausia srovė pasiekia 600A. Jis tinka daugeliui transporto priemonių - 12V, bet netinka 24V.

Tuo pačiu „70mai Jump Starter“ turi žibintuvėlį, ant korpuso LED indikatorius, kurie informuos apie baterijos energijos likutį, ir tuo pačiu su juo galėsime įkrauti kitus įrenginius: išmaniuosius telefonus, planšetes ir kt.

Nurodoma, kad „70mai Jump Starter“ baterijos energijos užteks automobilį užvesti iki 40 kartų, kol ją vėl reikės įkrauti.

„70mai Jump Starter“ įkrovimas užtrunka 5,5 val bei palaiko įvairias apsaugos priemones: nuo perkrovos, temperatūros, trumpo jungimo ir kt.

Džiugu ir tai, kad pakuotėje jau yra visos reikiamos priemonės ir nieko papildomai pirkti nereikės.

2. Naujausios „Bluedio T-elf 2“ belaidės ausinės už itin gerą kainą

16.73€ | 48 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.93 balai iš 5 (15 vertinimai)

„Bluedio“ kompanija yra gana gerai žinoma dėl savo kokybiškų ausinių ir štai naujausias jų gaminys - „Bluedio T-elf 2“ belaidės ausinės.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Gearbest - 16.73€
  • Mažiausia kaina
  • 15 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 0.1€

„Bluedio T-elf 2“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu, jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Poravimas su telefonu vyksta automatiškai - vos tik išimsite ausines iš dėkliuko, jos pačios bus susietos su išmaniuoju telefonu.

O muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį. 

Dar viena labai šauni „Bluedio T-elf 2“ belaidžių ausinių savybė yra ta, kad jos automatiškai sustabdo muzikos grojimą, kai tik ausinės yra išimamos iš ausų.

Tokia technologija gali pasigirti tik labai brangios belaidės ausinės.

„Bluedio T-elf 2“ ausinės palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą ir HFP / HSP / A2DP / AVRCP protokolus, daugelį audio formatų, bei turi 6 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką. Puikios savybės už tokią kainą.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei bei prakaitui (IPX6 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui. Šaunios belaidės ausinės.

3. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina LED šviestuvui „Yeelight YLXD42YL“

74.94€ | 48 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.88 balai iš 5 (26 vertinimai)

Nuo pat vasaros, kuomet buvo anonsuotas šis švietuvas, jis yra vienas populiariausių tarp visų konkurentų. „YEELIGHT YLXD42YL“ yra 48.00 x 48.00 x 8.00 cm dydžio ir 1,76 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 32 W.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Gearbest - 74.94€
  • iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • Taikoma 48 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 5.58€

„YEELIGHT YLXD42YL“ ryškumas siekia iki 2200 lm, 95 Ra spalvos atkūrimo indeksas ir 32 W galios šviestuvo užtenka apšviesti 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6000 K diapazone.

LED šviestuvą taip pat galima valdyti pulteliu, kuris jau yra pakuotėje, išmaniuoju jungikliu, balsu ir išmaniosiomis programėlėmis. Ir smagu tai, kad „YEELIGHT YLXD42YL“ palaiko „Moonligth“ ir „Sunlight“  švietimo režimus.

Šviestuvą galima suporuoti su „Xiaomi Mi Band“ išmaniosiomis apyrankėmis. Ir kai tik apyrankė pradės fiksuoti, jog užmigote, ji automatiškai apie tai informuos šį šviestuvą ir jis pats išsijungs - labai patogus dalykas.

Dabartinė 74.94€ kaina yra mažiausia šio šviestuvo kainų istorijoje:

4. Nuolaidos kuponas šiuolaikiškam burnos irigatoriui „Alfawise RIG - JR00002“

25.29€ | 47 % nuolaida + nuolaidos kuponas 1H54WK6W2H | „Alfawise RIG - JR00002“ specifikacijos

„Alfawise RIG - JR00002“ – tai šiuolaikiškas burnos irigatorius už visiems prieinamą kainą, kuris turi 150 ml vandens talpą ir 1500 mAh talpos bateriją. Be to, šis irigatorius turi tris darbo režimus ir komplekte iš karto atkeliauja net su penkiomis skirtingomis burnos valymui skirtomis galvutėmis.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • „Gearbest“25.29€
  • su nuolaidos kuponu 1H54WK6W2H
  • su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Dabar parduodamas su 47 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai
  • Lietuvoje neparduodamas.

Anksčiau burnos higienai palaikyti buvome įpratę naudoti tik dantų šepetėlį. Tuo tarpu, šiuo metu vis labiau populiarėja ne tik elektriniai dantų šepetėliai, bet ir burnos irigatoriai. Jeigu šio įrenginio vis dar neišbandėte, dabar turite puikią progą. Kinijoje anonsuotas naujos kartos „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius yra ne tik pigus, bet ir puikiai atlieka savo pagrindinę funkciją.

Priminsime, jog burnos irigatorius naudodamas aukšto slėgio vandens srovę atlieka kasdieninį burnos valymą, pašalina maisto likučius ir apnašas. Trumpai tariant, tai puiki alternatyva dantų siūlui. Be to, burnos irigatorius tampa nepakeičiamu prietaisu tiems asmenims, kurie nešioja breketus, turi protezus ar serga dantenų ligomis.

„Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius turi net tris skirtingus darbo režimus. Vienas iš šių režimų pilnai tinka kasdieniniam naudojimui. Tuo tarpu, kitas puikiai tinka turintiems jautrius dantis. Galiausiai trečiasis leidžia masažuoti dantenas ir taip pat santykinai prisideda prie bendro dantų stiprinimo.

Gamintojas pristatydamas „Alfawise RIG - JR00002“ irigatorių taip pat pabrėžia išskirtinės konstrukcijos variklio privalumus. Jo teigimu, šis variklis padeda sukurti itin stiprią vandens čiurkšlę, kuri, žinoma, padeda išvalyti net ir sunkiai pasiekiamus nešvarumus.

Čia taip pat būtina pridėti, jog „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius geba pašalinti nešvarumus esančius ne tik po dantenomis, bet ir tuos, kurie atsiranda tarpuose tarp dantų ar pačiame danties netolygiame paviršiuje.

Reikšmingu „Alfawise RIG - JR00002“ privalumu tampa dar ir tai, kad šis burnos irigatorius pas pirkėją iš karto atkeliauja net su penkiomis skirtingomis galvutėmis. Kiekviena iš šių galvučių turi skirtingą antgalį, todėl priklausomai nuo asmeninių poreikių pasitarnaus tiek nešiojantiems breketus, tiek norintiems atlikti liežuvio valymą ar netgi vykdant kitas burnos higienos procedūras.

Svarbu paminėti, kad šis burnos irigatorius turi 150 ml dydžio vandens talpą. Gamintojas teigia, kad tokio vandens kiekio tikrai pilnai pakanka vienkartinei kokybiškai burnos priežiūrai. Įdomu ir tai, jog ši vandens talpa gali būti lengvai atskiriama nuo paties irigatoriaus, todėl esant poreikiui bet kada gali būti kokybiškai išvaloma naudojant papildomas priemones.

Prie to paties reikėtų paminėti dar ir tai, jog „Alfawise RIG - JR00002“ burnos irigatorius yra atsparus vandeniui, o tai bene geriausiai patvirtina jam suteiktas IPX7 sertifikatas. Trumpai tariant, šiuo atveju kokybiškai išplauti ir prižiūrėti galėsite ne tik vandens talpą, bet ir visą „Alfawise RIG - JR00002“ irigatoriaus korpusą.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad „Alfawise RIG - JR00002“ turi integruotą 1500 mAh talpos bateriją, kurią esant poreikiui bet kada galima įkrauti naudojant standartinį USB laidą. Tai yra iš tiesų patogu, nes, pavyzdžiui, kelionių metu „Alfawise RIG - JR00002“ irigatoriaus bateriją bus galima įkrauti tiesiog naudojant įprastą išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (30 vertinimai)
  • Darbo režimai: normal, soft, pulse.
  • Galvučių komplektas: sudaro 5 skirtingo tipo galvutės.
  • Vandens talpa: 150 ml.
  • Baterija: 1500 mAh.
  • Atsparumas vandeniui: IPX7.
  • Jungtys: USB.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 8,1 x 7,2 x 21 cm; 580 g.

5. Nuolaidos kuponas naujos kartos išmaniajam laikrodžiui „Alfawise Watch 6“

34.32€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFWATCH6 | „Alfawise Watch 6“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise Watch 6“ - tai naujos kartos išmanusis laikrodis, kuris turi klasikinį laikrodį primenantį dizainą bei taip pat gali pasigirti 1,3 colių įstrižainės lietimui jautriu spalvotu ekranu. Be to, šio išmaniojo laikrodžio korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, o apyrankė iš patikimos dirbtinės odos.

Labai džiaugiuosi, kad turėjau galimybę įsigyti šį išmanųjį laikrodį pirmąją dieną po jo pristatymo. Šis išmanusis laikrodis puikiai tiks ir patiks tiems, kurie ieško funkcionalaus, gražaus ir patogaus išmaniojo laikrodžio už tikrai visiems prieinamą kainą. (Emily)

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • „Gearbest“ - 34.32€
  • su nuolaidos kuponu ALFWATCH6
  • Dapar parduodamas su 20 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Daugelis išmaniųjų laikrodžių turi savotišką dizainą, kuris gana ženkliai skiriasi nuo klasikinio laikrodžio. Vis dėlto laikas nuo laiko rinkoje atsiranda tokių gamintojų, kurie šią susidarusią situaciją stengiasi taisyti.

Puikiu pavyzdžiu, jog visa tai yra įmanoma gali tapti „Alfawise“ bendrovė. Pastarosios bendrovės naujos kartos išmanusis laikrodis „Alfawise Watch 6“ pasižymi ne tik klasikinio laikrodžio solidžia išvaizda, bet ir visais svarbiausiais išmaniųjų laikrodžių siūlomais privalumais.

Pristatydamas „Alfawise Watch 6“ išmanųjį laikrodį gamintojas akcentuoja, jog jis turi 1,3 colių įstrižainės lietimui jautrų ekraną. Ir šis ekranas yra ne bet koks, o apvalios formos, kuri atitinkamai šiuo atveju labiausiai ir prisideda prie kuriamo klasikinio laikrodžio įvaizdžio. Įdomu ir tai, jog „Alfawise Watch 6“ pirkėjui siūlo lankstų pagrindinio ekrano fonų pasirinkimą, o tai šiuo atveju leidžia lanksčiai personalizuoti ekrane matomą vaizdą.

Svarbu pridėti, jog „Alfawise Watch 6“ taip pat turi integruotą 280 mAh talpos bateriją, kurios energijos paprastai užtenka 7 –10 dienų. Tuo tarpu, jeigu jūsų poreikiai išmaniojo laikrodžio funkcionalumui yra minimalūs, tuomet labai tikėtina, jog „Alfawise Watch 6“ išmanusis laikrodis be papildomos įkrovos tarnaus 15 ar netgi 30 dienų.

Tenka pripažinti, jog „Alfawise Watch 6“ išmanusis laikrodis sportų režimų gausa negali lygiuotis į kitus naujos kartos išmaniuosius laikrodžius, tačiau tuo pačiu taip pat nepaneigsi, jog „Alfawise Watch 6“ turi būtent tuos sporto režimus, kurių prireikia dažniausiai. Trumpai tariant, jeigu nesiruošiate plaukioti baseine ar laipioti po kalnus, o dažniausiai bėgiojate ar tiesiog važinėjate dviračiu, tuomet „Alfawise Watch 6“ siūlomų sporto režimų galimybių jums tikrai pakaks.

Šis išmanusis laikrodis ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes taip pat gali sekti miego kokybę. Priminsime, jog kiti gamintojai šios funkcijos išmaniuose laikrodžiuose dažnai atsisako ir nusprendžia ją integruoti tik į fizinius aktyvumo asistentus. Taigi, jeigu esate toks pirkėjas, kuris kelia aukščiausius standartu dizainui ir taip pat dar ieško maksimalaus funkcionalumo išmaniajame laikrodyje, tuomet „Alfawise Watch 6“ gali tapti būtent tuo ko jau seniai ieškojote.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį į tai, jog „Alfawise Watch 6 “ be jokių problemų priima įvairius pranešimus iš išmaniojo telefono, turi žadintuvą, rodo oro prognozes, gali valdyti išmaniojo telefono kamerą bei muzikos grotuvą ir esant reikalui padeda greitai atmesti įeinančius telefono skambučius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.9 balai iš 5 (21 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, pranešimai iš išmaniojo telefono, miego sekimas.
  • Sporto režimai: 7 sporto režimai (vaikščiojimas, bėgimas, šokinėjimas per šokdynę, futbolas, važiavimas dviračiu, badmintonas, krepšinis).
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas; orų prognozės; muzikos grotuvo ir kameros valdyms; skambučių atmetimas.
  • Ekranas: 1,3 colių įstrižainės, 240 x 240 raiškos.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 280 mAh.
  • Medžiagos: iš cinko lydinio pagamintas korpusas, dirbtinės odos apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.

6. Nuolaidos kuponas itin populiariam temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Mijia LYWSD03“

14.45€ | 33 % nuolaida + nuolaidos kuponas GB6194762„Xiaomi Mijia LYWSD03“ specifikacijos

„Xiaomi Mijia LYWSD03“ – tai sparčiai populiarėjantis naujas hitas:  LCD ekranu aprūpintas elektrinis termometras, kuris taip pat geba matuoti drėgmę ir esant reikalui naudojant „Mijia Bluetooth Gateway“ gali būti integruojamas su kitais „Xiaomi“ siūlomais sprendimais. Šis praktiškas aksesuaras yra maitinamas nuo CR2032 tipo baterijos ir naudodamas vien jos energiją gali veikti iki vienerių metų.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • „Gearbest“14.45€ (3 vnt.)
  • su nuolaidos kuponu GB6194762
  • 33 % nuolaida
  • „Gearbest“7.22€ (1 vnt);
  • Į Lietuvą siunčiamas už 0.08€
  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gali būti naudojamas kartu su „Mijia Bluetooth Gateway“ - 15.95€

Jeigu namuose mėgstate stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę, tuomet greičiausiai tam reikalui naudojate du atskirus prietaisus arba santykinai brangią meteorologinę stotelę. Džiugu pranešti, jog analogišką rezultatą dabar galima pasiekti kur kas pigiau ir bene geriausiai tai šiuo metu patvirtina „Xiaomi Mijia LYWSD03“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

„Xiaomi Mijia LYWSD03“ yra alternatyva kitam populiariam temperatūros ir drėgmės matuokliui „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“. Šiuo atveju įdomu tai, jog naujasis pasiūlymas yra gerokai funkcionalesnes, tačiau kainuoja bene dvigubai pigiau.

Pavyzdžiui, šiuo metu prie „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ prilygstančios kainos prisidėjus papildomus 7-8 € be jokių problemų galima įsigyti net 3 vienetus „Xiaomi Mijia LYWSD03“ temperatūros ir drėgmės matuoklių.

Naujasis temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Mijia LYWSD03“ pagrindinį pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes turi įmontuotą ryšio modulį, kuris šiuo atveju naudojant „Mijia Bluetooth Gateway“ leidžia šį aksesuarą susieti su kitais „Xiaomi“ gamintojo įrenginiais.

Pavyzdžiui, tai reiškia, jog turint „Mijia Bluetooth Gateway“ atsiranda galimybė sujungti temperatūros ir drėgmės matuoklį „Xiaomi Mijia LYWSD03“ su „Mijia APP“ taikomąją programa. Tuo tarpu, pats temperatūros ir drėgmės matuoklis turi specialią funkciją, kuri leidžia vartotoją įspėti tuomet, jeigu tam tikroje patalpoje temperatūra ar drėgmė pakyla aukščiau numatytos ribos. Gamintojas mano, jog šis sprendimas itin pravers turintiems mažų vaikų, nes tai lengvai ir patogiai leidžia stebėti patalpos charakteristikas nuotoliniu būdu.

Kaip ir anksčiau anonsuotas „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ modelis, taip ir naujos kartos temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi Mijia LYWSD03“ energiją gauna iš CR2032 tipo baterijos. Maloniai stebina tai, jog naujasis temperatūros ir drėgmės matuoklis turi didesnį funkcionalumą, tačiau lygiai taip pat kaip ir anksčiau pasirodęs modelis naudodamas vien tik šios baterijos energiją be pertraukų lygiai taip pat gali veikti apie vienerius metus.

Šis naujos kartos temperatūros ir drėgmės matuoklis daugeliui labiau patikti gali ne tik dėl atnaujinto kur kas solidžiau atrodančio baltos spalvos dizaino, bet dar ir dėl tos priežasties, nes yra gana ženkliai mažesnis už kiek seniau pasirodžiusį „Xiaomi Miaomiaoce MMC - C201“ temperatūros ir drėgmės matuoklį (4,3 x 4,3 x 1,25 cm prieš 6,45 x 6,45 x 0,97 cm).

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Kiekis: 3 vienetai.
  • Ekranas: LCD.
  • Matuojami parametrai: temperatūra ir drėgmė.
  • Maitinimas: 1x CR2032 tipo baterija.
  • Papildomos funkcijos: gali būti susiejamas su „Mijia Bluetooth Gateway“ ir panaudojamas kartu su kitais „Xiaomi“ siūlomais sprendimais.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 4,3 x 4,3 x 1,25 cm; 60 g.

7. Nuolaidos kuponas išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“

11.38€ | 46 % nuolaida + nuolaidų kuponas GBCZHUSK25 | 4.89 balai iš 5 (902 vertinimai)

„Alfawise SG – 949“ yra vienas pigiausių elektrinių šepetėlių, nuo konkurentų besiskiriantis tuo, kad neturi įkrovimo stotelės, o dabartinė jo kaina su nuolaidos kuponu yra pati mažiausia iki šiol. Kraunamas tiesiog prijungus laidą ir tai leidžia sumažinti bent trečdalį įprastos elektrinių šepetėlių kainos.  Jis vibruoja 40 000 kartų per minutę greičiu ir turi tris šepetėlius pakuotėje, o baterijos pakanka 25 dienoms.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • „Gearbest“11.38€
  • su nuolaidos kuponu GBCZHUSK25
  • siuntimas į Lietuvą nemokamas

„Alfawise SG – 949“ taip pat turi 5 dažnius ir atitinka IPX7 standartą.

„Alfawise SG – 949“ yra praktiškai identiškas „Seago SG – 507“ šepetėliui , tik su geresniu IP reitingu ir net šiek tiek pigesnis. Abu yra puikūs daiktai už savo kainą, tad lieka rinktis pagal išvaizdą ir gamintoją.

Nauji „Alfawise SG – 949“ šepetėliai irgi yra visai nebrangūs. Penkis galite įsigyti už 3.62€.

8. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina robotui siurbliui su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“

197.77€ | 31 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAV10MAX | „Alfawise V10 Max“ specifikacijos

Jau kelinta savaitė, kai „Alfawise V10 Max“ yra vienas perkamiausių daiktų iš Kinijos turgelio. Ir nieko keisto - tai bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys rinkoje, kuris gali pasiūlyti net 2200 Pa siurbimo galią ir šiuo metu jis neabejotinai yra pats perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos. Be to, šis robotas-siurblys taip pat turi 6 darbo režimus, lazerinę navigaciją, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną valymą ir dėka 4300 mAh talpos baterijos be papildomos įkrovos gali veikti net apie 120 minučių.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • „Gearbest“197.77€
  • su nuolaidos kuponu ALFAV10MAX
  • tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 13.41€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Pagal kainą, tai pats pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija. Iki šiol pigiausi robotai siurbliai su lazerine navigacija ir grindų plovimu kainuodavo ne mažiau 250-300€, tad „Alfawise V10 Max“ sumušė visus rekordus.

Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose diegiamos technologijos ir toliau tobulėja. Šiems metams einant į pabaigą bene geriausiai tai patvirtina „Alfawise V10 Max“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys. Negana to, kad šis robotas-siurblys išlaiko konkurencingą kainą, jis taip pat dar maloniai stebina ir pažangiais sprendimais, kuriuos kol kas sunkiai gali pasiūlyti kiti išmanieji dulkių siurbliai.

Priminsime, kad metų pradžioje anonsuoti išmanieji dulkių siurbliai paprastai siūlė 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Tuo tarpu, metų viduryje standartu tapo 2000 Pa siekianti siurbimo galia, kai rankiniai dulkių siurbliai jau pasiekdavo 2200 Pa. Džiugiu, jog „Alfawise V10 Max“ tampa tuo robotu-siurbliu, kuris ir vėl iniciuoja pokyčius, šį kartą jau siūlydamas kol kas išmaniesiems dulkių siurbliams dar ne itin įprastą 2200 Pa siurbimo galią.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ yra tinkamas ne tik sausam, bet ir drėgnam patalpų valymui. Šis išmanusis dulkių siurblys turi pakankamai didelę 400 mililitrų dulkių surinkimo bei 450 mililitrų vandens talpas. Gamintojas taip pat dar prideda ir tai, kad „Alfawise V10 Max“ turi naujos kartos vandens kontrolės valdymo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia vandenį naudoti maksimaliai efektyviai ir taupiai.

Greta šešių „Alfawise V10 Max“ darbo režimų norėtųsi pridėti dar ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir lazerinę navigaciją. Pastarosios navigacijos dėka „Alfawise V10 Max“ gali realiu laiku atlikti patalpų skenavimą bei remdamasis šia informacija operatyviai bei maksimaliai tiksliai sudaryti geriausią valymo maršrutą.

Žinoma, ši funkcija nėra naujiena, tačiau praktika rodo, kad kol kas tikrai retas išmanusis dulkių siurblys rinkoje turi tiek sausą bei drėgną valymą ir dar lazerinę navigaciją. Vis dėlto „Alfawise V10 Max“ šiuo atveju tampa malonia išimtimi. Trumpai tariant, šio išmaniojo dulkių siurblio gamintojai sunkiai paaiškinimu būdu sugebėjo rasti neįtikėtinai gerą balansą tarp funkcionalumo ir visiems prieinamos kainos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Būtina paminėti ir tą faktą, kad „Alfawise V10 Max“ išmanusis dulkių siurblys taip pat yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ išmaniaisiais asistentais, o tai reiškia, jog esant poreikiui šį robotą-siurblį galima valdyti ir balsu.

Dabartinė 197.77€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

9. Vienas perkamiausių ILIFE siurblių - dabar iš Lenkijos sandėlio, su labai gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „ILIFE V8S“

200.11€ | 43 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1300 vertinimai)

„ILIFE V8S“ sugeba siurbti ir plauti grindis, dėl turimos giroskopo navigacijos sistemingai judėti po kambarį, turi ypatingai didelę atliekų dėžutę – net 750 ml ir tai dvigubai daugiau nei turi įprasti tokio tipo įrenginiai.

„Kai aš pirmą kartą įjungiau šį robotą dulkių siurblį, tai jis pasirodė kaip būtų mažas tankas – juda užtikrintai ir energingai“. Tiesiog milžiniška atliekų dėžutė, plovimo funkcija, giroskopinė navigacija ir pasiūlymas iš Ispanijos sandėlio („ILIFE V8S“ apžvalga, testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Aliexpress - 200.11€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Siunčia į Lietuvą nemokamai
  • Lietuvoje kainavo apie 250€, dabar visur išparduotas

Dar viena labai svarbi „ILIFE V8S“ savybė, kad galima suplanuoti kambario valymus ir sudaryti tvarkaraštį. Tai reiškia, kad siurblys įsijungs tą dieną ir tą valandą, kurią nurodysime ir taip galima suplanuoti kiekvieną savaitės dieną atskirai.

Pačioje pakuotėje iškart randame garantinį taloną, storą ir išsamią naudojimosi instrukciją įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra anglų ir rusų.

Patį robotą dulkių siurblį „ILIFE V8S“, kurio korpusas iškart Aleksui pasirodė, kad yra metalinis, bet iš tikrųjų yra pagamintas iš plastiko. „Tačiau bendrai siurblys atrodo labai gražiai ir, manau, kad puikiai atrodys bet kokių namų interjere.“

Pakuotėje taip pat yra speciali talpa vandeniui su prie jos pritvirtinama mikropluošto šluoste. Tai yra skirta plauti grindims ir Aleksas visą tai tikrai išbandys praktiškai.

Pakuotėje yra ir „ILIFE V8S“ įkrovimo stotelė, o šalia įdėtoje dėžutėje sudėti visi papildomi siurblio priedai: nuotolinio valdymo pultelis, papildoma šluostė, papildomas HEPA filtras, pačio siurblio valymo šepetėlis, maitinimo adapteris su europietišku kištuku į rozetę, 4 šoniniai šepetėliai ir netgi įdėtos dvi baterijos pulteliai.

„ILIFE V8S“ yra 33 cm diametro, o aukštis – 8 cm. Viršuje siurblys turi 5 valdymo mygtukus ir ganėtinai didelį ekraną. Pačio siurblio įjungimo mygtukas yra jo šone. Paspaudus šį mygtuką, užsidega jo ekranas, kuriame rodoma kiek dar liko baterijos energijos, laikas ir savaitės diena.

Siurblio priekyje yra būtinas ir standartinis judantis bamperis su įtaisytais jutikliais nuo trankymosi į kitus objektus, o siurblio gale įtaisyta „tiesiog milžiniška atliekų dėžutė, kurios talpa yra 750 ml. Jūs tik pažiūrėkite, ji beveik tokio pačio dydžio, kaip visas siurblys“.

Kaip kompanijai pavyko taip padaryti? Aleksas teigia, kad šios atliekų dėžutės konstrukcija yra neįprasta ir kompanija patį atliekų siurbimo varikliuką įtaisė pačioje atliekų dėžutėje.

Atliekų dėžutėje yra HEPA filtras, paroloninis filtras ir tinklelis. Pastaruosius abu galima plauti vandeniu, tačiau HEPA filtro negalima.

Siurblio apačioje yra du dideli ratukai, o pačiame priekyje mažesnis ir į visas puses pasisukantis ratukas. Didelė siurbimo anga, kuri šiek tiek amortizuojasi ir turi papildomą guminę sienelę – „visa tai yra padaryta tam, kad kuo geriau siurblys priglustų prie grindų ir jas išvalytų“.

Kaip galima suprasti, šis siurblys neturi pagrindinio didžiojo šepečio, tačiau turi du lengvai keičiamus šoninius šepetėlius.

Žinoma, apačioje yra ir du kontaktai, per kuriuos yra įkraunama dulkių siurblio baterija bei davikliai, apsaugantys robotą nuo kritimų nuo laiptų ir kitų aukštų paviršių.

„Minusai? Plastikinis korpusas, kurį galima lengvai subraižyti ir kartais praleidžia vietas, kurias turėtų išvalyti.

Kalbant apie grindų plovimą, tai spręsti jums. Tokią funkciją ILIFE V8S turi, tačiau super efektyvia jos nevadinčiau.

Tačiau vertinant bendrai, man šis robotas dulkių siurblys labai patiko. Galingas, su rekordiškai didele atliekų dėžute, atrodo labai gražiai ir stilingai.“

10. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina „DEKO“ suktuvui

26.01€ | 50 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.5 balai iš 5 (10835 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Aliexpress - nuo 26.01€
  • iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • 50 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus.

11. Perkamiausia šluostė su mažiausia kaina - „Congis X-type“

17.78€ | 55 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (7547 vertinimai)

Pirkėjai džiaugiasi, kad labai veiksmingai yra atliekamas drėgnas grindų valymas ir prie šluotos galvos pritvirtinta plaušinė surenka visas atliekas.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Aliexpress - 17.78€
  • 55 % nuolaida, mažiausia kaina
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą
  • pakuotėje yra 3 mikropluošto plaušinės

Taip pat grindis galima valyti ir sausai, o pati valymo galva geba pasisukti 360 laipsnių kampu, tad su su šia šluota bus patogu pasiekti ir išvalyti bet kurį namų kampelį.

Vienas iš šaunių ir labai pirkėjams patinkančių dalykų yra šios šluotos plaušinės gręžimo funkcija.

Rankos visada lieka švarios ir jomis nereikia liesti plaušinės. Ją išgręžti galima su pačia šluota.

Valymo plaušinės lengvai pritvirtinamos, nuimamos ir yra plaunamos. Daugelis pirkėjų teigia esantys labai patenkinti šia šluota ir tai, kaip ji atlieka savo darbą.

Taip pat pačioje šluotoje yra dar papildomas valymo šepetys, kuris taip pat praverčia, kai reikia išvalyti sunkiau pasiekiamas vietas.

12. Perkamiausias dozatorius su geriausia kaina - „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“

15.52€ | 31 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (3987 vertinimai)

Toks šaunios išvaizdos ir vandeniui atsparus (IPX4) įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris sureaguoja į priartėjusias rankas ir išpurškia muilo putų.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Aliexpress - 15.52€
  • 31 % nuolaida, mažiausia kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad reakcijos laikas yra labai geras ir vos per ketvirtį sekundės rankose jau yra porcija muilo putų - higieniška ir patogu.

Svarbu paminėti, kad šis muilo putų dozatorius yra maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Taip pat „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“ reikės pripildyti norimu skystu muilu. Jei pastarasis yra ganėtinai tirštas - rekomenduojama jį atskiesti su vandeniu santykiu 70 su 30, kur 30 proc. yra skysto muilo kiekis.

Pirkėjai iš Lietuvos yra labai parenkinti šiuo muilo putų dozatoriumi, jo veikimu ir, kad viskas išlieka taip higieniška.

13. Perkamiausias atstumo matuoklis - „LOMVUM“

13.35€ | 25 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (6637 vertinimai)

„LOMVUM“ yra labai populiarus atstumo matuoklis, kurį puikiai vertina pirkėjai.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Aliexpress - nuo 13.35€
  • 25 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą
  • galima rinktis iš kelių modelių, matuojančių iki 40 m, 50 m, 60 m, 80 m, 100 m, 120 m.

Pirkėjai teigia, kad visi „LOMVUM“ modeliai yra labai kokybiški ir savo funkcijas atlieka puikiai.

Šie lazeriniai atstumo matuokliai pasižymi ne tik simpatiška išvaizda, patogiais valdymo mygtukais, greitais ir tiksliais matavimais, bet ir papildomai tokiomis naudingomis funkcijomis, kaip vertikalaus ir horizontalaus gulsčiuko palaikymu.

Tikrai ne kiekvienas lazerinis atstumo matuoklis tokioje kainų kategorijoje gali pasigirti šiomis naudingomis savybėmis.

14. Geriausiai vertinami ir labai populiarūs peiliai iš Kinijos

6.21€ | 58 % nuolaida4.9 balai iš 5 (1816 vertinimai)

Tai – perkamiausi virtuviniai peiliai Aliexpress.com („Kitchen Knife 8 Inch Japanese Chef Knives 7CR17 440C Stainless Steel Set Laser Damascus Drawing Slicer Meat Santoku Cleaver Tool“). Šie japoniško stiliaus peiliai pasižymi puikia išvaizda ir labai aštriais ašmenimis. Jie, beje, yra pagaminti iš labai aštraus nerūdijančio plieno.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Aliexpress - nuo 6.21€
  • siuntimas už 0.89€

Pažvelgus į šiuos peilius gali susidaryti įspūdis, kad jie yra nukaldinti iš Damasko plieno, tačiau taip nėra. Matomas raštas yra dekoratyvinis, sukurtas graviruojančių lazerių pagalba. Tačiau nėra jokios abejonės, kad šis raštas puikiai dera prie medinės rankenos.

Rinkinyje yra 5 skirtingo dydžio peiliai su skirtingos formos ašmenimis. Vieni labiau tiks vaisiams ir daržovėms, o kiti – mėsai. Visi peiliai yra puikiai subalansuoti, todėl be reikalo nevargina riešo. Rinkinyje taip pat yra ir ašmenų apsaugos, kurios pravers peilius transportuojant.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: