TOP 15 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: šluojamas naujos kartos išmanusis laikrodis „KOSPET Prime SE“, iš Čekijos sandėlio su labai gera kaina naujausi „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ bei „Roborock S5 Max“ ir kiti geriausi pasiūlymai (Video, 2020 m. 3 savaitė)  ()

- 33 % nuolaida perkamiausiam savaitės išmaniajam laikrodžiui „KOSPET Prime SE“

- 20 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze HYBRID“

- 38 % nuolaida „DEKO“ suktuvui (iš Čekijos sandėlio)

- 20 % nuolaida rankiniam siurbliui „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (iš Čekijos sandėlio)

- 19 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S5 Max“ (iš Čekijos sandėlio)

- 29 % nuolaida išskirtinai tvirtam telefonui su net 8000 mAh talpos baterija - „Oukitel WP5“

- 14 % nuolaida išmaniajam televizoriaus priedėliui „Xiaomi Mi Box S“ (su nuolaidos kuponu)

- 31 % nuolaida robotui siurbliui su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“ (su nuolaidos kuponu)

- 43 % nuolaida ant lubų kabinamam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight Meteorite“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 36 % nuolaida įspūdingos galios, 2000 lm žibintuvėliui „NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ (su nuolaidos kuponu)

- 23 % nuolaida skaitmeniniam mikroskopui su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

- 40 % nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“ (su nuolaidos kuponu)

- 47 % nuolaida oro kokybės matuokliui „D9-B/D9-D/D9-H“

- Perkamiausias dozatorius su geriausia kaina - „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“

- Perkamiausias atstumo matuoklis - „LOMVUM“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina perkamiausiam savaitės laikrodžiui „KOSPET Prime SE“

90.30€ | 33 % nuolaida | „KOSPET Prime SE“ specifikacijos

„KOSPET Prime SE“ - naujausias kompanijos išmanusis laikrodis su veido atpažinimo technologija, 1260 mAh talpos baterija, 2 kameromis, 4G LTE modulio palaikymu ir šiuo metu parduodamas už labai žemą kainą. Tai dar patrauklesnis pasiūlymas už jo vyresnįjį brolį „KOSPET Prime 4G“ ir nekeista, kad jis tapo pačiu perkamiausiu laikrodžiu praėjusią savaitę.

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • „Gearbest“90.30€
  • Dabar parduodamas su 33 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai
  • Tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje neparduodamas.

Praėjusių metų pabaigoje „KOSPET“ kompanija pristatė unikalų „KOSPET Prime 4G“ išmanųjį laikrodį, kurį išbandėme ir mes (Kospet Prime apžvalga).

Tai yra tikrai neeilinis išmanusis laikrodis bei turi labai daug kuo pasigirti: ir pagaminimo kokybe, ir savo funkcijomis bei galimybėmis.

O kuo gi gali pasigirti naujasis „KOSPET Prime SE“? Tai tarsi turėtų būti kiek paprastesnė laikrodžio versija. Juolab, kad ir kainuoja ženkliai mažiau. Tad pradėkime nuo pačių įdomiausių „KOSPET Prime SE“ savybių.

1. Vienas pirmųjų pasaulyje išmaniųjų laikrodžių su Face ID technologija

Kaip ir „KOSPET Prime 4G“, taip ir „KOSPET Prime SE“ yra pirmieji pasaulyje išmanieji laikrodžiai, kurie palaiko Face ID technologiją.

Iki šiol išmanieji laikrodžiai veido atpažinimo technologijos neturėjo, tad „KOSPET Prime SE“ tampa išties unikaliu išmaniuoju laikrodžiu visoje rinkoje.

Gamintojas teigia, kad veido atpažinimo technologija veikia puikiai ir vos per 0,1 s yra atrakinamas išmanusis laikrodis. Šauni savybė, kuri užtikrins papildomą asmeninių duomenų saugumą.

2. Net 2 integruotos vaizdo kameros

Ir kuris iš rinkoje esančių išmaniųjų laikrodžių gali pasigirti turintis integruotą kamerą, ar dvi? Unikali „KOSPET Prime 4G“ savybė, kurią taip pat pasižymi ir „KOSPET Prime SE“.

Šis šaunus išmanusis laikrodis šone turi 8MP kamerą, o priekyje įtaisyta 2MP kamera. Tad su šiuo išmaniuoju laikrodžiu galima fotografuoti ir atlikti video skambučius.

3. Rekordinė, net 1260 mAh talpos baterija

Trečioji unikali „KOSPET Prime SE“ savybė yra jo turima 1260 mAh talpos baterija. Skaičiai yra gigantiški - tokios baterijos neturi nei vienas kitas išmanusis laikrodis visame pasaulyje. Išskyrus tą patį „KOSPET Prime 4G“.

„KOSPET“ kompanijos išmanieji laikrodžiai visada pasižymėjo ypač talpiomis baterijomis - po 800 mAh ir pan. - bet, kad turėtų tokio dydžio, tai yra itin retas atvejis.

Gamintojas teigia, kad „KOSPET Prime SE“ baterija yra 40 proc. didesnė, palyginus su kitais išmaniaisiais laikrodžiais, turinčiais talpiausias baterijas. 

Tokio dydžio baterija yra puikus dalykas ir gamintojas teigia, kad „KOSPET Prime SE“ baterijos budėjimo režime užteks 7 dienoms, o naudojant įprastai - 2-3 dienoms. Rezultatas yra tikrai geras, ypač atsižvelgiant į šio išmanaus laikrodžio galimybes ir funkcijas.

4. Neįtikėtinai galinga techninė įranga

„KOSPET Prime SE“ aprūpintas itin galingu MTK6739 procesoriumi, su 1,25 GHz taktiniu dažniu, kokybiška vaizdo plokšte, 1 GB RAM ir 16 GB vidine atmintimi. Monstriški parametrai išmaniajam laikrodžiui.

Tiesa, „KOSPET Prime 4G“ turi 3 GB RAM ir 32 GB vidinė atminties, tad šiuo atveju vyresnysis brolis įgauna pranašumą.

5. Daugybė matuojamų parametrų

Po tokių skaičių ir parametrų nepamirškime, kad „KOSPET Prime SE“ visgi yra išmanusis laikrodis, o ne išmanusis telefonas.

Tad, kaip ir priklauso tokiam įrenginiui, jis matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, seka miego kokybę ir palaiko 9 skirtingus sporto režimus: krepšinį, futbolą, bandmintoną, ping-pongą, šokinėjimą per šokdynę, važiavimą dviračiu, ėjimą, bėgimą lauke ir bėgimą ant bėgimo takelio. 

Išlaikytos tos pačios savybės, kaip ir „KOSPET Prime 4G“ laikrodyje.

6. Tai beveik tikras telefonas ant rankos

Taip, „KOSPET Prime SE“ yra išmanusis laikrodis, kuris palaiko nanoSIM kortelę ir su juo galime skambinti, atsiliepti, rašyti žinutes, gauti pranešimus ir t.t. Lyg ant rankos riešo turėtume išmanųjį telefoną.

Ir geriausia, kad „KOSPET Prime SE“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliuosius dažnius.

7. Tai tikras išmanusis laikrodis: veikia su Android 7.1 operacine sistema, todėl galima įdiegti papildomas programėles

„KOSPET Prime SE“ darbuojasi su Android 7.1 operacine sistema (yra lietuvių kalba), palaiko Google paslaugas, kaip Google Store, Google Map, Google Voice bei kitas ir į laikrodį galima įdiegti papildomas programėles.

Verta atkreipti dėmesį, kad absoliuti dauguma išmaniųjų laikrodžių iš Kinijos neturi tokios galimybės - jie labiau sporto laikrodžiai, nei tikri išmanieji laikrodžiai. 

„KOSPET Prime SE“ palaiko WiFi 2.4GHz/5GHz ir Bluetooth 4.0 ryšius, suporuojamas su įrenginiais, kurie darbuojasi su iOS 9.0/Android 5.1 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Žinoma, palaikoma išmanioji programėlė WiiWatch 2, kurioje bus galima peržiūrėti dar detalesnę savo fizinės veiklos informaciją ir kt. Laikrodis ir programėlė palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, vokiečių ir kt.

8. Visos sąsajos su socialiniai tinklais ir navigacinės sistemos

Žinoma, kad „KOSPET Prime SE“ informuoja apie gautus pranešimus iš socialinių tinklų ir į juos bei elektroninius laiškus galima atsakyti.

Taip pat palaikomas nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas, sugeba rasti telefoną, yra diktofonas, palaikomas muzikos grotuvas bei GPS, GLONASS, A-GPS navigacijos sistemos.

9. Metalinis ir keramikinis korpusas su LCD ekranu

O kaip gi pagaminimo kokybė? Kaip ir dera tokiam įrenginiui, ji yra puiki. Metalinis ir keramikinis korpusas su keičiama silikonine apyranke. „KOSPET Prime SE“ yra atsparus vandeniui - IP67 standartas.

„KOSPET Prime SE“ turi puikios kokybės, 1,6 colių įstrižainės apvalų LCD ekraną su 400 x 400 raiška ir 354PPI rodikliu. Jis reaguoja į prisilietimus ir laikrodį taip pat galima valdyti su ant korpuso esančiais mygtukais. Pats laikrodis sveria 86 gramus ir yra tokių išmatavimų: 27,4 x 5,08 x 1,75 cm. 

Tad štai koks jis, naujasis „KOSPET Prime SE“ išmanusis laikrodis. Galima drąsiai sakyti, kad perėmė 99 % specifikacijų, savybių, galimybių ir išvaizdos bei pagaminimo kokybės iš savo vyresniojo brolio „KOSPET Prime 4G“.

Puiki pagaminimo kokybė, kosminio dydžio baterija, veido atpažinimo technologija, 4G LTE ir kitų ryšių palaikymas bei puikūs techniniai parametrai už, verta pripažinti, juokingą kainą.

Jau ir „KOSPET Prime 4G“ yra labai pigus, o „KOSPET Prime SE“ yra dar pigesnis. Toks išmanusis laikrodis turėtų kainuoti ženkliai brangiau ir tikėtina, kad pasibaigus anonso nuolaidoms - taip ir bus.

Dabartinė 90.30€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

2. 20 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze HYBRID“

29.79€ | 20 % nuolaida | 4.87 balai iš 5 (15 vertinimai)

Kur kas pigesnis, bet ne ką mažiau populiarus „Zeblaze HYBRID“ - labai simpatiškos išvaizdos ir puikios kainos sporto laikrodis, kurį išbandęs apžvalgininkas iš karto atsisakė „Amazfit Pace“. Šią savaitę šis laikrodis mėgavosi išskirtiniu dėmesiu, o štai ką apie jį sako apžvalgininkas.

Kelis kartus pigiau, bet dar geriau nei „Amazfit Pace“. „Nuostabi kokybė, klasikinės išvaizdos ekranas, baterijos užtenka net savaitei laiko, o kainuoja mažiau nei 30€“. („Zeblaze HYBRID“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • Gearbest29.79€
  • 20 % nuolaida;
  • 1.49€ už siuntimą į Lietuvą.

Pagrindiniai mano kriterijai renkantis išmanųjį laikrodį yra gebėjimas tiksliai skaičiuoti nueitus žingsnius, miego kokybės sekimas, žadintuvas ir informavimas apie pranešimus.

Ir visą tai šis HYBRID modelis turi. Be to, šis laikrodis turi įprastą valdymo mygtuką ir bent jau man – tai yra didžiulis privalumas.

Pliusai: nuostabi kokybė – per šiuos du mėnesius aš ne kartą trinktelėjau šį laikrodį į metalinius paviršius, o kiek kartų įvairų trinktelėjimų ir brūkštelėjimų patyrė išgaubtas stiklas, jūs net neįsivaizduojate. Ir nieko – laikrodis atrodo puikiai.

Klasikinės išvaizdos ekranas ir išmaniosios funkcijos. Ir jei pasirinksite juodos spalvos modelį, aplinkiniai net nesupras, jog dėvite išmanų laikrodį.

Baterija – Zeblaze jos užtenka savaitei laiko ir tai yra toks pats rezultatas, kaip ir Amazfit Pace atveju. Tuo metu esu nuolat įjungęs Bluetooth ir naudojuosi visomis laikrodžio funkcijomis, tad savaitė yra geras rezultatas.

Jei laikrodis nenaudos visų išmaniųjų funkcijų, tada baterijos užteks iki 3 metų.

Minusai: įkroviklis nėra magnetinis ir jei skubate – ne visada tiksliai pataikote laikrodį padėti ant įkroviklio ir jo kontaktų.

Po visiško laikrodžio išsikrovimo vėl reikės suporuoti su telefono programėle ir iš naujo nustatyti laiką bei datą, nes kitu atveju bus rodomi neteisingi rezultatai.

Gauti pranešimai yra rodomi ekrane, bet tik jų siuntėjas. Pace laikrodyje galima matyti ir patį tekstą, tačiau Zeblaze laikrodyje tas ekranas yra ženkliai mažesnis ir nebūtų kur tilpti tam tekstui.

Bendrai, esu labai patenkintas Zeblaze HYBRID išmaniuoju laikrodžiu. Jis puikiai pakeitė mano turėtą Amazfit Pace ir dėl savo klasikinės išvaizdos atrodo dar šauniau.“

3. Iš Čekijos sandėlio itin gera kaina „DEKO“ suktuvui

32.25€ | 38 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.5 balai iš 5 (11295 vertinimai)

Turbūt vienas pigiausių ir, neabejotinai, populiariausių elektrinių suktuvų Aliexpress parduotuvėje.

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • Aliexpress - nuo 32.25€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 38 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

Atkreipkite dėmesį, kad profesionalaus šiuolaikinio suktuko įtampa paprastai yra nuo 18V, sukimo momentas nuo 40-50 Nm, o tokio komplekto kaina Lietuvoje įprastai prasideda nuo 140-150 €.

Pigiausias variantas, kokį siūlo „DEKO“ yra 12V suktukas, o jo sukimo momentas yra gan mažas - 28 Nm. Tai yra buitinis, namų reikmės skirtas modelis, bet ne statyboms.

O štai kiti „DEKO“ variantai jau kur kas rimtesni ir įdomesni. 16V „DEKO“ suktuvo sukimo momentas siekia 32 Nm bei kainuoja nuo 30 €, o 20V modelio sukimo momentas siekia 42 Nm ir kainuoja nuo 34 €. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai negausite suktuko su 42Nm sukimo momentu ir tai labai lengvai paaiškina, kodėl šis suktukas yra toks populiarus.

4. Iš Čekijos sandėlio naujausias ir fantastiškai populiarus rankinis siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“

237.27€ | 20 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (32 vertinimai)

Belaidis dulkių siurblys „Dreame V10 Boreas“, kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • Aliexpress - 237.27€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 20 % nuolaida
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai

„Dreame V10 Boreas“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

5. Iš Čekijos sandėlio ir mažiausia kaina „Roborock S5 Max“

456.30€ | 19 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (506 vertinimai)

„Roborock S5 Max“ yra naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir jis turi akivaizdžių privalumų prieš „Roborock S50“ ir „Roborock S6“ siurblius. O dabar dar ir parduodamas už puikią kainą.

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • Aliexpress - 456.30€
  • iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina
  • Siunčia nemokamai per 5-7 dienas
  • Gearbest - 451.50€
  • Iš Kinijos sandėlio, 13.28€ siuntimas

„Roborock S5 Max“ palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą.

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius. Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt. 

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

6. Mažiausia kaina išskirtinai tvirtam telefonui su net 8000 mAh talpos baterija - „Oukitel WP5“

90.30€ | 29 % nuolaida | „Oukitel WP5“ specifikacijos

„Oukitel WP5“ – tai išskirtinės korpuso konstrukcijos (IP68/IP69) išmanusis telefonas, kuris yra atsparus vandeniui, dulkėms bei smūgiams ir taip pat gali pasigirti integruota net 8000 mAh talpos baterija. Be to, šio išmaniojo telefono 5,5 colių įstrižainės ekraną nuo susibraižymų saugo „Corning Gorilla Glass“ stiklas, o jo gale yra integruota ne tik triguba kamera (13 MP + 5 MP + 2 MP), bet ir net iš 4 LED sudaryta ypatingai ryški blykstė.

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • „Gearbest“90.30€
  • Dabar parduodamas su 29 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai
  • Tai mažiausia kaina
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išmanieji telefonai jau tapo įprastu atributu praktiškai visiems be išimties. Vis dėlto kai kurie pirkėjai iš išmaniojo telefono reikalauja ne grožio, o patvarumo. Būtent siekiant patenkinti tokių pirkėjų poreikius rinkoje laikas nuo laiko pasirodo tokie išmanieji telefonai, kurių korpuso gamybai naudojamas ne lengvai dūžtantis stiklas, o guma bei metalas.

Pavyzdžiui, naujos kartos išmanusis telefonas „Oukitel WP5“ gali pasigirti ne tik 5,5 colių įstrižainės ekranu, bet ir daugeliui aplinkos poveikių atspariu korpusu. Šiuo atveju džiugina ir tai, jog „Oukitel WP5“ daugumos pirkėjų poreikius turėtų tenkinti ne tik dėl patvaraus korpuso, bet ir dėl pakankamo našumo bei funkcionalumo.

Šiuo atveju būtina paminėti tai, jog „Oukitel WP5“ išmanusis telefonas yra aprūpintas net 8000 mAh talpos baterija. Gamintojas tvirtina, jog naudodamas šios baterijos energiją „Oukitel WP5“ budėjimo režime gali tarnauti net iki 615 valandų. Tuo tarpu, šį išmanųjį telefoną naudojant gana intensyviai bateriją tektų įkrauti maždaug kas pusantros paros, kas taip pat šiai dienai yra tikrai labai geras rezultatas.

Išmanusis telefonas „Oukitel WP5“ daugelį potencialių pirkėjų gali sužavėti ir triguba gale integruota kamera (13 MP + 5 MP + 2 MP) su dirbtiniu intelektu AI. Įdomu ir tai, jog „Oukitel WP5“ taip pat greičiausiai tampa pirmuoju išmaniuoju telefonu rinkoje, kuris turi net iš 4 LED sudarytą blykstę.

Tikėtina, jog pastarasis sprendimas turėtų praversti darant ne tik nuotraukas. Ši galinga blykstė esant poreikiui taip pat dar gali atstoti ir ekonominės klasės LED prožektorių, nes 4 LED šiuo atveju jau yra pajėgūs pasiūlyti tikrai pakankamą ryškumą.

Greta šių funkcijų svarbu paminėti dar ir tai, jog „Oukitel WP5“ korpusas yra atsparus ne tik vandeniui, bet ir dulkėms, smūgiams bei įvairioms temperatūroms. Gamintojas tvirtina, jog šis išmanusis telefonas iškritęs iš 1,5 metro aukščio be jokių problemų atlaiko visus galimus smūgius ir taip pat gali būti naudojamas tiek esant -55 laipsnių šalčiui, tiek 70 laipsnių karščiui.

„Oukitel WP5“ nepamainomu pagalbininku taps ir daug keliaujantiems, nes yra aprūpintas ne tik 2G/3G/4G, Bluetooth, GPS, GLONASS bei WiFi ryšio moduliais bet taip pat dar gali atstoti kompasą bei esant reikalui gali būti naudojamas nustatant geomagnetinį lauką.

Galiausiai „Oukitel WP5“ šiuolaikiniu ir visus standartus pilnai atitinkančiu išmaniuoju telefonu norisi vadinti ir dėl tos priežasties, nes „Oukitel WP5“ turi ne tik piršto antspaudų skaitytuvą, bet taip pat dar gali atlikti vartotojo autorizaciją ir pagal veidą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (20 vertinimai)
  • Ekranas: 5,5 colių įstrižainės (1440 x 720); IPS technologijos.
  • Procesorius: 4 branduolių „MediaTek MTK6761“.
  • Atmintis: 3 GB RAM, 32 GB ROM (gali būti plečiama naudojant „Micro SD“ kortelę iki 128 GB).
  • Kameros: triguba galinė kamera (13 MP + 5 MP + 2 MP; f2.0, AI) su 4 LED blykste, 5 MP priekinė kamera.
  • OS: „Android 9.0 Pie“.
  • Baterija: 8000 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas; veido atpažinimas.
  • Jungtys: USB C.
  • Ryšiai: Bluetooth; WiFi; 2G/3G/4G‘ GPS; GLONASS.
  • Jutikliai: akselerometras,  giroskopas, artumo sensorius, kompasas, geomagnetinio lauko matavimas.
  • Korpusas: IP68/IP69; konstrukcijai naudojama guma bei metalas.
  • Matmenys ir masė: 15,5 x 7,6 x 1,8 cm; 285 g.

Dabartinė 90.30€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

7. Nuolaidos kuponas geriausiam „Xiaomi“ TV priedėliui „Mi Box S“

59.60€ | 14 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBMIBOXS01 | „Xiaomi Mi Box S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai išmanusis televizoriaus priedėlis su „Android“ operacine sistema. Šis įrenginys leidžia tiesiai televizoriaus ekrane naršyti internete, naudotis „Netflix“ ir „Youtube“ paslaugomis. „Xiaomi Mi Box S“ valdomas pulteliu su balso komandomis, o vartotojo sąsaja yra paprasta ir lengvai naudojama. Naudotojai taip pat džiaugiasi kaina ir aukšta vaizdo kokybe.

Labai lengvai įdiegiamas ir paprastas naudoti. Leidžia naudotis įvairiomis vaizdo įrašų paslaugomis ir turi daug privalumų. Veikia labai gerai. Norėčiau, kad pultelis turėtų kokią nors klaviatūrą naršymui internete ar belaidę pelę. (Student)

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • „Gearbest“59.60€
  • nuolaidos kuponas GBMIBOXS01
  • 14 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Kompaktiškas „Xiaomi Mi Box S“, kaip įprasta visiems TV priedėliams, seną televizorių gali paversti išmaniu. Jis „Wi-Fi“ ryšiu jungiasi prie interneto ir leidžia ekrane transliuoti įvairius internete patalpintus vaizdo įrašus. Tai reiškia, kad galima naudotis „Youtube“, „Netflix“ ir kitų populiarių vaizdo įrašų portalų paslaugomis.

„Xiaomi Mi Box S“  valdomas patogiu pulteliu su balso komandų funkcija. Įrenginys turi ir „Bluetooth 4.2“ prieigą, todėl prie jo galima prijungti belaidę klaviatūra ar kitus prietaisus. Gerai ir tai, kad jis yra visai mažas - jo kraštinės ilgis siekia vos 9,52 cm.

O štai vaizdo ir garso kokybė tikrai nustebins. „Xiaomi Mi Box S“ gali pasigirti „DTS-HD“ ir „Dolby Stereo“ garso sistemomis ir 4K HDR vaizdu. Vaizdas yra ryškus ir detalus, o 60 kadrų per sekundę greičio dėka visi matomi judesiai yra sklandūs ir malonūs akiai.

Verta paminėti ir tai, kad „Xiaomi Mi Box S“ yra labai lengvai valdomas. Minimalistinis pultelis turi ir valdymo balsu funkciją, o vartotojo sąsaja yra paprasta ir aiški. Taip ir turėtų būti, nes „Xiaomi Mi Box S“ yra pagerinta senesnio įrenginio versija. Pagerėjo garso kokybė, vartotojo sąsaja, įdiegta naujesnė „Android“ versija, o pultelyje atsirado „Netflix“ mygtukas.

„Xiaomi Mi Box S“ yra išties išmanus įrenginys. Tai, ką matote telefono ekrane, integruotos „Chromecast“ programos dėka galėsite lengvai perkelti į televizoriaus ekraną. Apskritai tai yra greitas ir patogus įrenginys, kuris pravers visuose namuose. Visos šios savybės „Xiaomi Mi Box S“ priedėlį pavertė vienu populiariausių Kinijos rinkoje - labai dažnai jis būna tiesiog išpirktas arba kaina be nuolaidos ir siekia 80€ su viršum. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (734 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: „DTS-HD“ ir „Dolby Stereo“ garso sistemos, 4K HDR vaizdas, 60 kadrų per sekundę greitis.
  • Procesorius: 4 branduolių, 2.0 GHz „Cortex-A53“;
  • Vaizdo plokštė: „Mali 450“ 750 MHz vaizdo plokštė
  • Atmintis: 2 GB RAM, 8GB ROM
  • Ryšiai: „Wi-Fi“, „Bluetooth 4.2“.
  • OS: „Android  8.1“.
  • Išskirtinės savybės: valdymas balsu, „Google Assistant“, „Chromecast“, palaiko praktiškai visas programėles, kurias įprastai palaiko „Android“ sistemos, labai greitas įrengimas.
  • Kalba: tarptautinė versija su daugiakalbiu meniu.
  • Jungtys: HDMI 2.0, USB.
  • Pakuotėje: valdymo pultelis su balso komandomis, „Xiaomi Mi Box S“ TV priedėlis, maitinimo laidas.
  • Išmatavimai ir svoris: 9,52 x 9,52 x 1,68 cm, 300 g.

8. Nuolaidos kuponas ir mažiausia kaina robotui siurbliui su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija „Alfawise V10 Max“

197.76€ | 31 % nuolaida + nuolaidos kuponas ALFAV10MAX | „Alfawise V10 Max“ specifikacijos

Jau kelinta savaitė, kai „Alfawise V10 Max“ yra vienas perkamiausių daiktų iš Kinijos turgelio. Ir nieko keisto - tai bene pirmasis išmanusis dulkių siurblys rinkoje, kuris gali pasiūlyti net 2200 Pa siurbimo galią ir šiuo metu jis neabejotinai yra pats perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos. Be to, šis robotas-siurblys taip pat turi 6 darbo režimus, lazerinę navigaciją, gali atlikti tiek sausą, tiek drėgną valymą ir dėka 4300 mAh talpos baterijos be papildomos įkrovos gali veikti net apie 120 minučių.

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • „Gearbest“197.76€
  • su nuolaidos kuponu ALFAV10MAX
  • tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 14.34€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Pagal kainą, tai pats pigiausias robotas siurblys su lazerine navigacija ir grindų plovimo funkcija. Iki šiol pigiausi robotai siurbliai su lazerine navigacija ir grindų plovimu kainuodavo ne mažiau 250-300€, tad „Alfawise V10 Max“ sumušė visus rekordus.

Išmaniuosiuose dulkių siurbliuose diegiamos technologijos ir toliau tobulėja. Šiems metams einant į pabaigą bene geriausiai tai patvirtina „Alfawise V10 Max“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys. Negana to, kad šis robotas-siurblys išlaiko konkurencingą kainą, jis taip pat dar maloniai stebina ir pažangiais sprendimais, kuriuos kol kas sunkiai gali pasiūlyti kiti išmanieji dulkių siurbliai.

Priminsime, kad metų pradžioje anonsuoti išmanieji dulkių siurbliai paprastai siūlė 1800 Pa siekiančią siurbimo galią. Tuo tarpu, metų viduryje standartu tapo 2000 Pa siekianti siurbimo galia, kai rankiniai dulkių siurbliai jau pasiekdavo 2200 Pa. Džiugiu, jog „Alfawise V10 Max“ tampa tuo robotu-siurbliu, kuris ir vėl iniciuoja pokyčius, šį kartą jau siūlydamas kol kas išmaniesiems dulkių siurbliams dar ne itin įprastą 2200 Pa siurbimo galią.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ yra tinkamas ne tik sausam, bet ir drėgnam patalpų valymui. Šis išmanusis dulkių siurblys turi pakankamai didelę 400 mililitrų dulkių surinkimo bei 450 mililitrų vandens talpas. Gamintojas taip pat dar prideda ir tai, kad „Alfawise V10 Max“ turi naujos kartos vandens kontrolės valdymo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia vandenį naudoti maksimaliai efektyviai ir taupiai.

Greta šešių „Alfawise V10 Max“ darbo režimų norėtųsi pridėti dar ir tai, jog šis išmanusis dulkių siurblys taip pat turi ir lazerinę navigaciją. Pastarosios navigacijos dėka „Alfawise V10 Max“ gali realiu laiku atlikti patalpų skenavimą bei remdamasis šia informacija operatyviai bei maksimaliai tiksliai sudaryti geriausią valymo maršrutą.

Žinoma, ši funkcija nėra naujiena, tačiau praktika rodo, kad kol kas tikrai retas išmanusis dulkių siurblys rinkoje turi tiek sausą bei drėgną valymą ir dar lazerinę navigaciją. Vis dėlto „Alfawise V10 Max“ šiuo atveju tampa malonia išimtimi. Trumpai tariant, šio išmaniojo dulkių siurblio gamintojai sunkiai paaiškinimu būdu sugebėjo rasti neįtikėtinai gerą balansą tarp funkcionalumo ir visiems prieinamos kainos.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, jog „Alfawise V10 Max“ gali būti valdomas ne tik komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu, bet ir išmaniuoju telefonu. Būtina paminėti ir tą faktą, kad „Alfawise V10 Max“ išmanusis dulkių siurblys taip pat yra suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ išmaniaisiais asistentais, o tai reiškia, jog esant poreikiui šį robotą-siurblį galima valdyti ir balsu.

Dabartinė 197.76€ kaina yra mažiausia šio siurblio kainų istorijoje:

9. Rekordiškai gera kaina, iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Xiaomi Yeelight Meteorite“

74.95€ | 43 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas YEEDINNERDE | „Xiaomi Yeelight Meteorite“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris geba sukurti 1800 liumenų siekiantį šviesos srautą ir yra aprūpintas net 280 vienetų integruotų LED. Be to, šis LED šviestuvas gali pasigirti net Ra 95 siekiančiu spalvų atkūrimo indeksu ir taip pat leidžia keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą 2700 - 6500 K ribose.

Esu be galo patenkintas turėjęs galimybę įsigyti šį puikų ir labai stilingą LED šviestuvą už tokią gerą kainą. Turiu pripažinti, kad „Yeelight Meteorite“ tikrai vertas kiekvieno sumokėto cento. „Yeelight Meteorite“ iš tiesų šviečia neįtikėtinai ryškiai, o kas svarbiausia šį ryškumą galima valdyti tiek išmaniuoju telefonu, tiek balsu. (Noah)

„Tarsi akimirksniu perdažytume kambarį žalia, mėlyna, raudona ar bet kokia kita spalva“. Greitai šluojamas pasiūlymas - įspūdingasis „Xiaomi“ šviestuvas su nuolaidos kuponu ir tiesiai iš Čekijos sandėlio („Xiaomi Yeelight Meteorite“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • „Gearbest“74.95€
  • su nuolaidos kuponu YEEDINNERDE
  • iš Čekijos sandėlio, su kuponu - tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas už 5.58€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Išsirinkti sau patinkantį ant lubų pakabinimą šviestuvą tikrai nėra lengva. Situacija tampa dar sudėtingesnė, kai pastarojo prireikia virtuvėje ar svetainėje. O surasti dar ir tokį, kuris kainuotų padoriai ir turėtų visas valdymo galimybes, misija labai sudėtinga.

Štai dėl to verta atkreipti dėmesį į naujos kartos solidaus dizaino LED šviestuvą „Xiaomi Yeelight Meteorite“. Išskirtinio dizaino šviestuvas, specialiai sukurtas stalo ar stalviršio apšvietimui, formuoja dizainerių taip mėgstamą interjero salą.

Šis modelis atrodo tiesiog idealus svetainėms bei virtuvėms. Tokia gera kaina ilgai neturėtų išsilaikyti – žiūrint į konkurentus, šis šviestuvas vertas tikrai daugiau nei 100€, tad mažesnės kainos tėra trumpalaikės akcijos.

Šis LED šviestuvas yra kabinamas ant lubų, tačiau turi santykinai ilgas iš nerūdijančio plieno pagamintus laikiklius, todėl yra pajėgus sukurti ryškų apšvietimą net ir greta ypatingai didelių svetainėse naudojamų stalų.

Ryškų apšvietimą naudojant „Yeelight Meteorite“ pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes šiame šviestuve iš viso yra sumontuota net 280 LED šviestukai. Be to, gamintojas taip pat pabrėžia, jog „Yeelight Meteorite“ yra įdiegtas unikalus „side-lighting“ techninis sprendimas. Ši technologija naudoja specialią difuzinę plokštelę, kad sukurtų šviesos atspindžio efektą, kuris paprastai yra sutinkamas ir gamtoje. Būtent taikant šį principą „Yeelight Meteorite“ ir pavyksta sukurti itin natūralų patalpų apšvietimą.

Be to, būtina paminėti, jog „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvas turi reguliuojamo aukščio tvirtinimo mechanizmą, kuris šiuo atveju leidžia reguliuoti LED šviestuvo aukštį virš stalo 0,5 – 1,5 metro ribose. Gamintojas tvirtina, jog kokybiškam stalo apšvietimui yra rekomenduojamas 150 liuksų apšviestumas. Džiugu, jog dėka reguliuojamo aukščio šį rodiklį naudojant „Yeelight Meteorite“ lengvai gali pasiekti bet kuris šio LED šviestuvo pirkėjas.

Kitas svarbus „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo privalumas – Ra 95 spalvų atkūrimo indeksas. Priminsime, jog Ra 100 dydžio indeksą sukuria saulė – tai natūrali dienos šviesa. Tuo tarpu, įprastai 60-80 Ra dydžio indeksą turi vidutinės klasės LED, o aukštos kokybės LED paprastai išsiskiria 80-95 siekiančiu Ra indeksu. Trumpai tariant, „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvo apšviesti objektai atrodo praktiškai lygiai taip pat natūraliai kaip ir esant natūraliam saulės apšvietimui.

Svarbu atkreipti dėmesį dar ir į tai, jog „Yeelight Meteorite“ leidžia keisti ne tik apšvietimo ryškumą, bet ir spalvinę šviesos temperatūrą. Kadangi naudojant šį LED šviestuvą spalvinę temperatūrą galima keisti nuo 2700 iki 6500 K, tai reiškia, jog patalpoje naudojant „Yeelight Meteorite“ galima turėti ne tik baltos ar geltonos spalvos, bet lygiai taip pat ir melsvos, raudonos, žalios ar bet kurios kitos spalvos apšvietimą. Toks „Yeelight Meteorite“ universalumas gali itin praversi namuose rengiamų vakarėlių metu.

Galiausiai maloniai stebina ir šio LED šviestuvo valdymo universalumas. Įprastai tokio tipo LED šviestuvus esame įpratę valdyti išmaniuoju telefonu, tačiau esant poreikiui „Yeelight Meteorite“ LED šviestuvą dar galima valdyti ir išmaniųjų asistentų pagalba („Amazon Alexa“, „Google Assistant“). Būtina pridėti dar ir tai, jog „Yeelight“ – tai „Xiaomi“ priklausantis prekinis ženklas, todėl šį LED šviestuvą taip pat galima valdyti ir naudojant, pavyzdžiui, „Xiaomi“ gamintojo belaidę kolonėlę.

10. Nuolaidos kuponas įspūdingos galios, 2000 lm žibintuvėliui „NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“

30.70€ | 36 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBNEXTOOL | 5 balai iš 5 (16 vertinimai)

Išskirtinis, net 2000Lm žibintuvėlis, apie kurį apžvalgininkas rašo taip: „Šiandien išbandysime naujovę: labai toli šviečiantį žibintuvėlį – NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin. Įprastose kelionėse man užteko ir turimo Convoy C2, tačiau šis NEXTOOL žibintuvėlis šviečia kur kas ryškiau ir važiuojant miške su dviračiu jis šviečia, kaip traukinys.

Neįtikėtinas 2000 lm žibintuvėlis iš „Xiaomi“: „tamsiajame kambarėlyje jis sukuria daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa, o važiuojant miške su dviračiu jis šviečia kaip traukinys“ („NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • „Gearbest“30.70€
  • Su nuolaidos kuponu GBNEXTOOL
  • su kuponu tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0.26€
  • Lietuvoje neparduodamas.

Kalbant apie žibintuvėlio švietimą ir jo režimus, tai šviesa yra gana šilta, maloni ir ryški. Įprastam žmogui, neišbandžiusiam galybės įvairių žibintuvėlių, NEXTOOL yra labai ryškus žibintuvėlis. Štai bute esančiame tamsiajame kambarėlyje šis žibintuvėlis duoda daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa.

Bendrai, žibintuvėlis šviečia neįtikėtinai ryškiai. Žmogų ar bet kokį kitą objektą už 150 metrų galima matyti kuo puikiausiai. Šis žibintuvėlis puikiai tinka medžiotojams, apsaugos darbuotojams bei visiems tiems, kam reikia nakties metu pasišviesti sau kelią.“

11. 23 % nuolaida skaitmeniniam mikroskopui su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

13.54€ | 23 % nuolaida | „1600X Digital Microscope“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai tikrai nėra profesionalus įrankis, tačiau mėgėjiškiems tyrimams visai tiks. „1600X Digital Microscope“ – tai mobilus USB mikroskopas, kurio didinimo diapazonas bent jau oficialiai siekia iki 1600 kartų. Geri atsiliepimai, labai gera kaina, patogus naudojimo būdas ir rezultatas - vienas perkamausių savaitės TOPe. Šis mikroskopas gali būti lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono ir tampa puikiu pagalbininku atliekant litavimo darbus bei praverčia tada, kai norisi geriau suprasti ir išarčiau pamatyti įvairių daiktų bei medžiagų struktūras. Be to, šis mikroskopas gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams.

Pamatęs įpakavimą sudvejojau, kad toks mažas daiktas gali atstoti įprasto mikroskopo funkcionalumą. Vis dėlto visos abejonės dingta iš karto, vos tik išbandai „1600X Digital Microscope“. Šis skaitmeninis mikroskopas veikia puikiai tiek su naujais, tiek su senais kompiuteriais. Rekomenduoju kiekvienam smalsiam pirkėjui. (Alex)

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“13.54€
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Būtina pabrėžti, kad „1600X Digital Microscope“ mikroskopas ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes šalia 2 megapikselių kameros turi ir 8 LED. Pastarųjų LED pagalba yra sukuriamas pakankamo stiprumo apšvietimas, kuris yra tiesiog būtinas stebint įvairius objektus iš labai arti. Jeigu esant tam tikroms situacijoms apšvietimas yra nereikalingas, jį galima tiesiog išjungti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šio mikroskopo komplekte yra pridedamas specialius stovas, kuris leidžia „1600X Digital Microscope“ pastatyti tiesiog ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Be to, šis stovas yra aprūpintas 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu, kuris šiuo atveju leidžia „1600X Digital Microscope“ orientuoti erdvėje pagal kiekvieno asmeninius poreikius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (66 vertinimai)
  • Kamera: 2 MP.
  • Didinimo diapazonas: 1600X.
  • Filmavimo formatas: AVI.
  • Apšvietimas: 8 LED.
  • Laikiklis: statomas ant stalo, su 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu.
  • Maitinimas: USB jungtis.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 3,3 x 3,3 cm; 230 g.

12. Nuolaidos kuponas išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“

11.38€ | 40 % nuolaida + nuolaidų kuponas GBCZHUSK25 | 4.89 balai iš 5 (902 vertinimai)

„Alfawise SG – 949“ yra vienas pigiausių elektrinių šepetėlių, nuo konkurentų besiskiriantis tuo, kad neturi įkrovimo stotelės, o dabartinė jo kaina su nuolaidos kuponu yra pati mažiausia iki šiol. Kraunamas tiesiog prijungus laidą ir tai leidžia sumažinti bent trečdalį įprastos elektrinių šepetėlių kainos.  Jis vibruoja 40 000 kartų per minutę greičiu ir turi tris šepetėlius pakuotėje, o baterijos pakanka 25 dienoms.

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • „Gearbest“11.38€
  • su nuolaidos kuponu GBCZHUSK25
  • siuntimas į Lietuvą nemokamas

„Alfawise SG – 949“ taip pat turi 5 dažnius ir atitinka IPX7 standartą.

„Alfawise SG – 949“ yra praktiškai identiškas „Seago SG – 507“ šepetėliui , tik su geresniu IP reitingu ir net šiek tiek pigesnis. Abu yra puikūs daiktai už savo kainą, tad lieka rinktis pagal išvaizdą ir gamintoją.

Nauji „Alfawise SG – 949“ šepetėliai irgi yra visai nebrangūs. Penkis galite įsigyti už 3.62€.

13. 47 % nuolaida oro kokybės matuokliui „D9-B/D9-D/D9-H“

51.08€ | 47 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (33 vertinimai)

Verta pradėti nuo to, kad šį oro kokybės matuoklį „D9-B/D9-D/D9-H“ rekomendavo technologijos.lt skaitytojas specialiai Kinijos turgelio rubrikai

Tokio matuoklio Lietuvoje nerasite nei su žiburiu: fantastiškai gera kaina, matuoja kietąsias daleles, lakiuosius organinius junginius, formaldehidų koncentraciją, kambario temperatūrą, drėgnumą ir net CO2 lygį

Kaina

Tikrinta 2020 01 14

  • Aliexpress – nuo 51.08€
  • 47 % nuolaida
  • siuntimas į Lietuvą už 0.93€

Iškart verta pastebėti, kad atsižvelgiant į matuojamų parametrų gausą, tai yra išskirtinis produktas ir dabar ypatingai pigus.

Štai, pavyzdžiui Lietuvoje matuoklis, kuris matuoja tik PM2.5 daleles bei oro temperatūrą ir drėgmę kainuoja net 165 €.

Tuo tarpu „D9-B/D9-D/D9-H“ matuokliai matuoja kur kas daugiau parametrų ir kainuoja 3 kartus pigiau.

Čia atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš trijų oro kokybės matuoklių:

„D9-B“ - matuoja PM2.5/PM1.0/PM10 kietąsias daleles, TVOC (lakiuosius organinius junginius), kambario temperatūrą ir drėgnumą;

„D9-D“ - matuoja PM2.5/PM1.0/PM10 kietąsias daleles, TVOC (lakiuosius organinius junginius), kambario temperatūrą bei drėgnumą ir HCHO (formaldehidų koncentraciją);

„D9-H“ - matuoja PM2.5/PM1.0/PM10 kietąsias daleles, TVOC (lakiuosius organinius junginius), kambario temperatūrą bei drėgnumą, HCHO (formaldehidų koncentraciją) ir CO2 lygį.

O kodėl toks prietaisas apskritai yra reikalingas?

Kietosios dalelės

Reikėtų pradėti nuo to, kad kietųjų dalelių aplinkoje atsiranda ir dėl natūralių priežasčių, tačiau ypatingai miestų aplinkoje ir atėjus šildymo sezonui - daug šių kenksmingų dalelių paleidžia pramonė, transportas ir kt.

Jei PM10 (iki 10 mikronų skersmens) daleles sulaiko žmogaus gerklė bei nosis ir didesnės žalos jos nepadaro, tai PM2.5 ar juolab PM1.0 dalelės yra smulkesnės ir jau sugeba patekti į žmogaus organizmą. 

Patekusios į plaučius ir kraujotakos sistemą, jos gali skatinti astmą, alergiją, infarktą ar net priešlaikinę mirtį. Ilgalaikis buvimas užterštoje aplinkoje - kai PM2.5 viršija 25 mikrogramus, o nuo 2020-ųjų norma bus 20 mikrogramai - didina plaučių vėžio rizika. 

Lakieji organiniai junginiai

Tai yra viena didžiausių grėsmių, būnant patalpose. Jie išsiskiria iš sienų apdailos, baldų, audinių. Remiantis tyrimais, apie 40 % vidaus oro taršos lakiųjų organinių junginių sukelia statybinės medžiagos.

O kur dar kuras šildymui, apšvietimui, maistui gaminti; įvairių cheminių medžiagų naudojimas; oro gaivikliai ir iš lauko atkeliaujanti tarša.

Viršijus lakiųjų organinių junginių ribines vertes - bendrai dar priimtina norma yra iki 1mg/m3 - gali atsirasti įvairių sveikatos sutrikimų:

  • akių, nosies ir gerklės dirginimas;
  • galvos skausmas, koordinacijos sumažėjimas, pykinimas;
  • žala kepenims, inkstams ir centrinei nervų sistemai;
  • rizika susirgti įvairių formų vėžiu.
  • įvairiausios alergijos, galvos skausmai.

Formaldehidai

Jie yra vieni iš dažniausiai aplinkoje pasitaikančių lakiųjų organinių junginių grupės teršalų, kuriems ilgesnį laiką viršijus normą - Lietuvoje ji yra yra 0,1 mg/m3, tarptautinės normos kiek didesnės - gali prasidėti jau paminėti labai rimti sveikatos sutrikimai.

Ką daryti, jei matuoklis parodytų didesnę normą? Reikėtų labai rimtai pagalvoti apie tuos daiktus, kuriuos turite namuose - mažinti plastikinių daiktų kiekį, keisti juos į medinius ar metalinius, o galiausiai, gali tekti pakeisti ir apdailos medžiagas. Tai sąnaudos, bet jei alternatyva alergijos ir vėžys, jau geriau į sveikatą painvestuoti iš anksto. 

CO2 koncentracija parodo, kada jau laikas pravėdinti kambarius, nes jau trūksta deguonies ir greitai pradės skaudėti galvą. 

Tad akivaizdu, jog reikia vengti aplinkų, kuriose yra padidėjusi šių teršalų koncentracija. O kaip žinoti kokia ji yra?

Štai būtent tam ir yra skirti oro kokybės matuokliai, kaip „D9-B/D9-D/D9-H“.

„D9-B/D9-D/D9-H“ matuokliai yra ypatingi ne tik dėl to, kad išmatuoja pagrindinių oro teršalų koncentracijas, bet ir, kad yra maitinami 600 mAh talpos įkraunama baterija.

Vos vienas mygtuko paspaudimas ir jau žinosime ar saugu, tiesiogine to žodžio prasme, būti konkrečioje vietoje. 

Visi išmatuoti duomenys labai kompatiškai parodomi spalvotame 3,5 colių įstrižainės ekrane - su reguliuojamu ryškumu - ir, kad būtų lengviau orientuotis kokio lygio yra tarša, ekrane matomos tarptautinės, rekomenduojamos teršalų koncentracijos.

Kas yra ypač šaunu, kad šie oro kokybės matuokliai automatiškai išsaugo išmatuotus rezultatus. Galima nurodyti matavimų intervalą: nuo 10 min iki 18 val. Taip galėsime stebėti aplinkos taršos rezultatų pokyčius.

Yra galimybė nurodyti, kad ekranas automatiškai išsijungtų: po 10 sekundžių arba 6 minučių. Taip papildomai taupoma baterijos energija.

„D9-B/D9-D/D9-H“ oro kokybės matuokliai yra tokių išmatavimų: 8,4 x 11,8 x 6 cm ir sveria vos 219 gramus. Labai išvaizdūs, kompaktiški, patogūs nešiotis su savimi ir svarbiausia - itin funkcionalūs ir naudingi prietaisai.

Atsižvelgiant į matuojamų parametrų gausą ir kainą - Lietuvoje tiesiog neįmanoma rasti tokio prietaiso.

14. Perkamiausias dozatorius su geriausia kaina - „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“

15.52€ | 31 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (3987 vertinimai)

Toks šaunios išvaizdos ir vandeniui atsparus (IPX4) įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris sureaguoja į priartėjusias rankas ir išpurškia muilo putų.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Aliexpress - 16.64€
  • 31 % nuolaida, labai gera kaina
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai tvirtina, kad reakcijos laikas yra labai geras ir vos per ketvirtį sekundės rankose jau yra porcija muilo putų - higieniška ir patogu.

Svarbu paminėti, kad šis muilo putų dozatorius yra maitinamas 2 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Taip pat „Xiaomi Mijia automatic Induction Foaming“ reikės pripildyti norimu skystu muilu. Jei pastarasis yra ganėtinai tirštas - rekomenduojama jį atskiesti su vandeniu santykiu 70 su 30, kur 30 proc. yra skysto muilo kiekis.

Pirkėjai iš Lietuvos yra labai parenkinti šiuo muilo putų dozatoriumi, jo veikimu ir, kad viskas išlieka taip higieniška.

15. Perkamiausias atstumo matuoklis - „LOMVUM“

13.35€ | 25 % nuolaida 4.9 balai iš 5 (6637 vertinimai)

„LOMVUM“ yra labai populiarus atstumo matuoklis, kurį puikiai vertina pirkėjai.

Kaina

Tikrinta 2020 01 10

  • Aliexpress - nuo 13.35€
  • 25 % nuolaida
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą
  • galima rinktis iš kelių modelių, matuojančių iki 40 m, 50 m, 60 m, 80 m, 100 m, 120 m.

Pirkėjai teigia, kad visi „LOMVUM“ modeliai yra labai kokybiški ir savo funkcijas atlieka puikiai.

Šie lazeriniai atstumo matuokliai pasižymi ne tik simpatiška išvaizda, patogiais valdymo mygtukais, greitais ir tiksliais matavimais, bet ir papildomai tokiomis naudingomis funkcijomis, kaip vertikalaus ir horizontalaus gulsčiuko palaikymu.

Tikrai ne kiekvienas lazerinis atstumo matuoklis tokioje kainų kategorijoje gali pasigirti šiomis naudingomis savybėmis.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(4)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: