Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress: perkamiausias karštų klijų pistoletas vos už 6€, itin tvirtas ir kokybiškas lauko apšvietimui skirtas LED prožektorius su judesio davikliu ir patys geriausi „APEXEL“ žiūronai (Video)  (2)

Naujausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai gerai vertinamas karštų klijų pistoletas - „30W/40W/80W/100W Professional High Temp Hot Melt Glue Gun Graft Repair Heat Gun Pneumatic DIY Tools Hot Glue Gun“;

- LED prožektorius su judesio davikliu: geri vertinimai + 50W galios ir ženkliai pigiau nei Lietuvoje - „50W LED Flood Light with Motion Sensor Waterproof AC110V 220V PIR LED Floodlight Outdoor Projector Lamp Spotlight for Garden“;

- Pigiau ir nebūna: turbūt geriausi žiūronai ką galima gauti už 10€ ir su tokiu reitingu - „APEXEL 8x21 Compact Zoom Binoculars Long Range 1000m Folding HD Powerful Mini Telescope BAK4 FMC Optics Hunting Sports Camping“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai gerai vertinamas karštų klijų pistoletas

  • Šiuo metu jie kainuoja nuo 6,06 €;
  • 51 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Beveik 4 500 užsakymų, virš 2 000 atsiliepimų ir net 4,8 balai iš 5 galimų. Šie karštų klijų pistoletai labai gerai vertinami.

Ir iškart atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų karštų klijų pistoletų variantų.

Jie visi turi po standartinį 1,4 m. ilgio laidą, tačiau patys pistoletai skiriasi savo dydžiu ir galia.

Paprasčiausias klijų pistoletas yra 30W galios - tuo pačiu ir pigiausias. O štai kiti modeliai kiek brangesni, tačiau ir galingesni - iki 150W - bei tą galią galima reguliuoti.

Tad čia jau reikia spręsti asmeniškai, kiek dažnai ir kam naudosite šiuos karštų klijų pistoletus.

O jų panaudojimo galybėmis yra labai plačios: ir sudužusių daiktų remontui, ir papuošalų gamybai, ir interjero dekoravimui, ir daugybei kitų sumanymų įgyvendinimui. Pavyzdžiui:

Pirkėjai šiems karštų klijų pistoletams skiria net 4,8 balus ir teigia, kad į Lietuvą užsakytos prekės atkeliauja per dvi savaites; dirba labai gerai ir taip, kaip teigia gamintojas.

Keletas pirkėjų iš Rusijos pastebi, kad nors matosi, jog prekė buvo supakuota gerai, bet transportavimo metu stipriai pažeisti ir kartais net sugadinti klijų pistoletai.

Tačiau apie tai informavus pardavėją - jis grąžina pinigus ir dažniausiai pirkėjai iš naujo užsisako naują pistoletą.

Štai keletas nuotraukų, kaip gyvai atrodo šie karštų klijų pistoletai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Karštų klijų pistoletų lazdelės

Tokiems karštų klijų pistoletams yra reikalingos klijų lazdelės ir jas reikės įsigyti atskirai.

  • Štai dabar jos parduodamos nuo 3,93 €;
  • su 52 % nuolaida;
  • 20 vnt. vienoje pakuotėje.

Atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš dviejų lazdelių diametrų: 7 arba 11 mm. Ilgis vienodas - po 15 cm.

Kokias rinktis? Priklauso nuo to, kokį karštų klijų pistoletą pirksite. 7 mm diametro lazdelės tinka 30W galingumo klijų pistoletui, o visiems kitiems pistoletams rinkitės 11 mm diametro lazdeles.

LED prožektorius su judesio davikliu: geri vertinimai + 50W galios ir ženkliai pigiau nei Lietuvoje

  • Šiuo metu jis kainuoja 18,31 €;
  • 30 % nuolaida;
  • 1,99 € už siuntimą į Lietuvą.

Lietuvoje panašus prožektorius kainuoja 34,05 €.

Virš 1 500 pirkimų, 600 atsiliepimų, itin aukštas 4,8 reitingas ir beveik dvigubai pigiau nei Lietuvoje. Puikus variantas ieškantiems LED prožektoriaus.

Čia verta pažymėti, kad galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir juodos.

Taip pat atkreipkite dėmesį į tai, kad galima rinktis „Warm White“ arba „White“. Skirtumas tarp jų yra vienintelis:

  • „Warm White“ užtikrina 3000K;
  • „White“ užtikrina 6500K.

Kitaip tariant, „White“ variantas šviečia šaltesne ir baltesne spalva, o „Warm White“ yra panašesnė į dienos šviesą.

Džiugu ir tai, kad LED prožektoriai yra visiškai atsparūs vandeniui (IP66 klasė ir tai yra ženkliai aukštesnė, nei kone dvigubai brangesnio analogo Lietuvoje - IP44).

Pačio judesio daviklio atsparumo klasė yra IP65.

Taip pat juos galima naudoti apskritus metus: jie dirba nuo -25 iki +40 laipsnių temperatūroje. Tad nei šalčio, karščio, sniego ar lietaus šie LED prožektoriai nebijo.

Abu modeliai palaiko 5000 liumenų, yra 50W galios ir prijungiami prie 220V elektros tinklo - turime maždaug 50 cm ilgio laidą.

Kadangi šis LED prožektorius turi judesio daviklį, kuris reaguoja į 1-12 metrų atstumu ir 180 laipsnių kampu vykstantį judėjimą, galime asmeniškai pasirinkti, kaip norime, kad šis jutiklis dirbtų ir aktyvuotų prožektorių.

Pavyzdžiui: galima įjungti dienos režimą ir judesio daviklis tiek dieną, tiek ir naktį reaguos į judesį ir įjungs prožektorių.

O galima pasirinkti nakties režimą ir tada jutiklis reaguos tik tamsiuoju paros metu.

Be to, yra galimybė pasirinkti švietimo trukmę: 10, 45, 120 ar 600 sekundžių.

Dažnas pirkėjas pažymi, kad šie LED prožektoriai yra ypatingai kokybiškai pagaminti ir labai tvirti.

Tą akcentuoja ir gamintojas. Žinoma, tokių eksperimentų geriau patiems nedaryti (žiūrėti nuotrauką žemiau aut. past.), tačiau pirkėjai teigia, kad metalinis korpusas ir, kaip teigia gamintojas, nano danga suteikia ne tik solidumo, bet ir ilgaamžiškumo šiam pigiam LED prožektoriui.

Pirkėjai yra labai patenkinti šiais LED prožektoriais ir juos perka net ne po vieną: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, ir jie šviečia puikiai - 5 foto.

Pigiau ir nebūna: turbūt geriausi žiūronai, ką galima gauti už 10€ ir dar su tokiu reitingu

  • Šiuo metu jie kainuoja nuo 9,31 €;
  • 36 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Virš 5 000 užsakymų, beveik 2 500 atsiliepimų ir net 4,8 balai iš 5 galimų. Tai yra patys perkamiausi žiūronai iki 10€ ir su geriausiu reitingu. Likusių žiūronų reitingas yra neaukštesnis nei 4,7, nors kainuoja dar brangiau.

Pirkėjai yra patenkinti šiais žiūronais ir teigia, kad tai yra naudingas daiktas teatre, keliaujant, pramogaujant lauke, stebint gamtą ir norint ką nors tolėliau apžiūrėti.

Žiūronai lankstosi, iki 8 kartų priartina objektą ir galima patogiai apžiūrėti kas dedasi už 1000 metrų.

Pirkėjams patinka ir tai, kad be žiūronų pakuotėje dar yra jiems skirtas dėkliukas, naudojimosi instrukcija, dirželis - su juo patogu žiūronus nešioti ant kaklo - ir lęšiams skirta valyti medžiagos skiautė.

Štai keletas pirkėjų pasidalintų nuotraukų, kaip atrodo patys žiūronai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto; ir per juos matomas vaizdas: 8 foto ir  9 foto; 10 foto ir 11 foto; 12 foto ir 13 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai (2)