Iš Vokietijos sandėlio ir už puikias kainas: „Xiaomi QCY T5 TWS“ belaidės ausinės ir „HUAWEI Wireless Charger 15W Max“ belaidis įkroviklis (Video)  ()

Naujausi pasiūlymai iš eBay:

- „Xiaomi QCY T5 TWS“ belaidės ausinės;

- „HUAWEI Wireless Charger 15W Max“ belaidis įkroviklis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi QCY T5 TWS“ belaidės ausinės

  • Šiuo metu jos parduodamos už 26,99 €;
  • 3,99 € už pristatymą į Lietuvą;
  • iš Vokietijos sandėlio;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Xiaomi QCY T5 TWS“ yra šaunios belaidės ausinės ir pakuotėje be pačių ausinių ir jų dėkliuko rasime USB įkrovimo laidą, 3 papildomas skirtingo dydžio ausinių pagalvėlių poras bei naudojimosi instrukciją.

Vienas iš šaunių „Xiaomi QCY T5 TWS“ ausinių bruožų yra tai, kad jų dėkliukas turi magnetukus ir gamintojas tvirtina, jog ausinės laikosi labai tvirtai.

Kiekviena ausinė turi po 40 mAh talpos bateriją ir šios energijos užteks muzikos klausytis 4-5 valandas.

O dėkliukas turi 380 mAh talpos bateriją ir šios energijos užteks ausinės įkrauti bent 4 kartus bei iš viso bus galima muziką klausytis iki 25 valandų. Išties labai geri rodikliai.

„Xiaomi QCY T5 TWS“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu, jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

O dėka „Xiaomi QCY T5 TWS“ ausinėse įdiegtos DSP technologijos, telefoninio pokalbio metu girdimas tik švarus garsas.

Taip pat belaidės ausinės palaiko skirtingus balso asistentus: Siri, Google ir Xiao Ai, kas šios ausinėms suteikia papildomo funkcionalumo ir valdymo patogumo.

Gamintojas pabrėžia ir tai, kad šios „Xiaomi QCY T5 TWS“ belaidės ausinės yra labai lengvos - viena jų sveria vos 4,3 gramus - ir patogios dėvėti ilgą laiką.

Taip pat jos yra atsparios prakaitui bei vandeniui (IPX4 standartas) ir yra tinkamos naudoti mėgstantiems sportuoti.

„Xiaomi QCY T5 TWS“ ausinės aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Pabrėžiama, kad ausinės užtikrina puikią garso kokybę ir žiūrint vaizdo įrašus Youtube nėra jokio garso uždelsimo. Šaunios ausinės už gerą kainą.

„HUAWEI Wireless Charger 15W Max“ belaidis įkroviklis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 21,29 €;
  • 3,99 € už pristatymą į Lietuvą;
  • iš Vokietijos sandėlio;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„HUAWEI“ belaidis įkroviklis yra labai šaunus dalykas visiems, kas turi išmanųjį telefoną.

Žinoma, reikia, kad telefonas palaikytų tokį baterijos įkrovimo būdą, tačiau šauniausia yra tai, kad su šiuo „HUAWEI“ belaidžiu įkrovikliu galima įkrauti bet kurios kompanijos išmanųjį telefoną.

Kalbant apie „HUAWEI“ įkroviklio specifikacijas, tai įėjimo parametrai yra 10V/4A/40W, o išvesties - 12V/1,25A/15W.

Atitinka Qi standartą ir palaikomi skirtingi belaidžiai įkrovimai: 5W, 7,5W ir 15W. Įkroviklis automatiškai parenka tinkamą įkrovimą, tad su juo galima įkrauti ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir išmaniuosius laikrodžius ir kitus prietaisus.

Taip pat palaikomos ir skirtingos apsaugos ir viena jų yra itin pravarti. Jei įkroviklis užfiksuoja svetimkūnį - monetas, raktus ar kitus metalinius daiktus - jis automatiškai išsijungia.

„HUAWEI“ belaidis įkroviklis yra labai gražios, stilingos išvaizdos. Silikonis pagrindas, tad įkroviklis ant įvairių paviršių laikosi tvirtai, o ir ant jo padėti prietaisai nenukrenta.

Smagu ir tai, kad nuo telefonu net nereikia nuimti apsauginių dėkliukų - jų įkrovimas ir taip vyks. Nebent telefono dėkliuko storis bus didesnis nei 5 mm.

Pakuotėje taip pat yra ir maždaug metro ilgio C-tipo USB laidas, kuris prijungiamas prie šio įkroviklio. Belieka tik įkroviklį išimti iš dėžutės, prijungti prie maitinimo šaltinio ir jau galima juo įkrauti savo prietaisus. Šaunus daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()