Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress ir Gearbest: labai geros kainos ir išvaizdus laikrodis, super funkcionali lauko kamera ir sparčiai populiarėjantys naujos kartos mobilūs žibintai  ()

Geriausi Aliexpress ir Gearbest pasiūlymai:

- Puikios išvaizdos ir kainos žadintuvas/laikrodis - „Baseus ACLK-B02 Smart Mute Luminous Alarm Clock LED Digital Display (Xiaomi Ecosystem Product)“;

- Ypatingai geros kainos ir labai gerai vertinama lauko kamera - „Mini 1080P PTZ WiFi IP Camera Outdoor 4X Digital Zoom Speed Dome Security CCTV Two-way Audio AI Human Detection DIY Alarm Voice“;

- Naujos kartos ir vis labiau populiarėjantys žibintai - „New Powerful COB LED Headlight USB Rechargeable Headlamp Waterproof Head Torch Powerful Head Light Head Lamp with 18650 Battery“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puikios išvaizdos ir kainos žadintuvas bei laikrodis - „Baseus ACLK-B02“

  • Dabar jis parduodamos už 12,74 €;
  • 37 % nuolaida ir GBJJ463861 nuolaidos kuponas;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per Belgijos paštą.

„Baseus ACLK-B02“ laikrodis ir žadintuvas yra labai išvaizdus daiktas ir jis puikiai tinka bet kokio interjero namuose. Laikrodis specialiai pritaikytas Europai ir JAV, tad palaiko du skirtingus valandų formatus - 12/24. Jie perjungiami specialiu mygtuku. Be to, laikrodis rodo ir kambario temperatūrą, tad tai papildomai ir kambario termometras. 

„Baseus ACLK-B02“ yra 10,2 x 7 x 3,2 cm išmatavimų ir sveria tik 166 gramus. Kompaktiškas, išvaizdus ir labai naudingas įrenginys kiekvieno namuose.

Ryškiame LED ekrane pateikiama daug informacijos: laikas, savaitės diena, data, žadintuvo skambėjo laikas, kambaryje esanti temperatūra ir kt.

Labai gerai yra ir tai, kad visa pateikiama informacija yra puikiai matoma net ir žiūrint į laikrodį iš itin aštraus kampo. Gamintojas tvirtina, kad ir žvelgiant į „Baseus ACLK-B02“ ekraną iš 180 laipsnių kampo, visa informacija puikiai įžiūrima.

Keisti nustatymus galima su „Baseus ACLK-B02“ nugarėlėje esančiais mygtukais. O laikrodis yra maitinamas 2 AAA tipo baterijomis. Pastarąsias teks įsigyti atskirai.

Ypač šauni „Baseus ACLK-B02“ savybė yra jo palaikomas Luminous režimas.

Nakties metu tereikės švelniai spustelėti ant laikrodžio esantį mygtuką ir taip pradės šviesti jo ekranas. Ir iškart pamatysime kiek yra valandų. O ekranas šviesti nustos po 5 sekundžių. Paprastas ir labai praktiškas gamintojos sprendimas.

Galiausiai verta paminėti ir tą faktą, kad veikimo metu „Baseus ACLK-B02“ neskleidžia absoliučiai jokio garso - 0 dB.

O štai žadintuvo garsą galima reguliuoti ir rinktis iš dviejų garso režimų: 70 arba 85 dB. Šaunus laikrodis/žadintuvas ir dabar dar parduodamas už labai patrauklią kainą.

Ypatingai geros kainos ir labai gerai vertinama lauko kamera - „Mini 1080P PTZ WiFi IP Camera“

  • Dabar jos parduodamos nuo 17,80 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Atkreipkite dėmesį, kad yra parduodamos įvairių komplektacijų „Mini 1080P PTZ WiFi IP Camera“ kameros ir drauge galima įsigyti maitinimo adapterį (bazinėje pakuotėje jo nėra aut. past.) bei atminties korteles (iki 128 GB).

„Mini 1080P PTZ WiFi IP Camera“ kameros yra labai gerai vertinamos Aliexpress parduotuvėje ir pirkėjai skiria net 4,9 balus iš 5 galimų.

Ir gana akivaizdu, kodėl toks aukštas įvertinimas. Kaip už tokią kainą, ši kamera užtikrina įspūdingą kiekį įvairių funkcijų ir galimybių.

Pirmiausiai, ji filmuoja 1080P raiška, palaiko naktinį režimą, judesio aptikimą, turi mikrofoną ir garsiakalbį, prijungiama prie WiFi, palaikoma iCSee programėlė ir galima viską matyti savo Android arba iOS telefone bei su Windows ir Mac OS dirbančiame įrenginyje, atspari vandeniui, pasisukanti filmavimo galva ir taip toliau.

Skamba įspūdingai. Ir čia dar ne visos šios šaunios kameros galimybės.

Jau užsiminėme, kad ji turi mikrofoną ir garsiakalbį, tad per šią kamerą galima bendrauti su savo namiškiais.

Svarbiausia, kad abu įrenginiai būtų prijungti prie interneto ir dėka kameroje esančio judesio jutiklio, iškart gausime pranešimą į savo telefoną ar kitą įrenginį ir galėsime imtis veiksmų.

O štai nakties metu kamera palaiko tris skirtingus veikimo režimus, kurie labai išsamiai pavaizduoti žemiau pateiktoje nuotraukoje.

Kamera turi 4 LED šviestukus ir kam nors priartėjus prie kameros (judesio daviklis veikia iki 30 metrų aut. past.), jie pradės šviesti. Galima juos aktyvuoti ir taip kamera švies nuolat arba palikti, kad ji dirbtų vien naktiniu režimu.

iCSee programėlėje galima peržiūrėti vaizdo įrašus bei nuotraukas ir tuo pačiu aktyvuoti jau įrašytus 11 garsinių signalų.

Kai kas nors atsidurs kameros regimajame lauke ir suveiks judesio daviklis, kamera ne tik nufilmuos visą vaizdą, bet ir skleis pasirinktą garsinį įspėjimą.

Šaunu ir tai, kad galima įrašyti savo susigalvotą frazę.

Pabaigai verta pažymėti, kad kamera palaiko 4X skaitmeninį vaizdo priartinimą, duomenis saugo atminties kortelėje arba vadinamame debesyje, o programėlė palaiko anglų, rusų, lenkų, vokiečių ir kitas kalbas.

Naujos kartos ir vis labiau populiarėjantys žibintai - „COB LED Headlight“

  • Dabar jie parduodami nuo 6,56 €;
  • 34 % nuolaida;
  • 5,56 € už pristatymą į Lietuvą.

Iškart reikėtų pabrėžti, kad yra parduodami dviejų versijų „COB LED Headlight“ žibintai. Kaip galite matyti iš žemiau pateikto paveikslo, jie skiriasi savo dyžiu, švietimo režimais, baterijų skaičiumi ir įkrovimo tipu.

Taip pat rinkdamiesi konkretų modelį, atkreipkite dėmesį ir į pakuotę įeinančius papildomus priedus: bateriją, įkroviklį, laikymo dėžutę ir t.t.

Tokie žibintai vis populiarėja ir dėl gana paprastų priežasčių: patogus naudojimas - daugeliui jau pabodo rankoje laikyti žibintuvėlį ir taip apsunkinti sau darbo galimybes - ryškus švietimas ir keli skirtingi režimai; bei puiki kaina.

Šiuo atveju W605 modelis yra kiek brangesnis bei sunkesnis, tačiau jis ir šviečia galingiau. Aprūpintas COB LED šviestukais ir gamintojas tvirtina, kad jų tarnavimo laikas siekia įspūdingas 100 000 valandų.

Taip pat palaikomi 3 švietimo režimai (iki 6500K), kurie perjungiami vieno mygtuko paspaudimu. Skirtingos švietimo galimybės pravers įvairiose situacijose: darbuojantis, stovyklaujant, kopiant į kalnus, tyrinėjant mažai pažintas vietas ir pan.

Kita svarbi W605 modelio savybė, kad jo švietimo modulį galima pasunkti 90 laipsnių kampu - daugiau nei akivaizdus privalumas.

W605 modelio korpusas yra iš aliuminio lydinio, su tvirtais ir reguliuojamais dirželiais. Taip pat žibintas yra atsparus įvairioms aplinkos sąlygoms ir atitinka IPX6 standartą.

Kalbant apie jo maitinimą, tai W605 modeliui reikia trijų 18650 ličio jonų baterijų (jas galima įsigyti drauge su šiuo žibintu) ir jos įkraunamos su įprastu USB laidu.

Kalbant apie W606 modelį, tai jis pagamintas iš plastiko (todėl ir lengvesnis aut. past.) ir su reguliuojamais dirželiais, atsparus vandeniui (IPX5).

Gamintojas teigia, kad šis žibintas vandenyje gali išbūti trumpą laiką ir jam nieko nenutiks. Tad rimto lietaus W606 modelis nebijo.

W606 yra maitinamas viena 18650 ličio jonų baterija ir ji įkraunama su standartiniu įkrovikliu. Švietimo modulis pasukamas 90 laipsnių kampu ir palaikomi 3 švietimo režimai. Pigus ir naudingas prietaisas tiek namuose, tiek ir keliaujant.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()