„Manau, kad šios ausinės siūlo bene vieną geriausių kainos, kokybės ir galimybių santykį rinkoje“. Akcija išskirtinio dizaino ir tiesiog nesulaužomoms žaidimų ausinėms „Onikuma K7“ (Video)  ()

„Onikuma K7“ – tai išskirtinio dizaino visą ausį dengiančios laidinės ausinės su mikrofonu. Šios ausinės garsėja itin ergonomišku dizainu, gerai priglunda prie galvos, puikiai tinka ne tik muzikai klausyti, bet ir žaidimams, o ypatingos tampa dar ir dėl tos priežasties, nes išsiskiria geru skambesniu bei integruota erdvinio garso sistema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Onikuma K7“ specifikacijos

  • Tipas: laidinės, dengiančios visą ausį.
  • Skambėjimas: turi 50 mm garsiakalbius, gerai atkuria žemus ir aukštus dažnius.
  • Dažnis: 20 Hz - 20 kHz.
  • Ryšiai ir jungtys: mikrofonas; 3,5 mm jungtis.
  • Laido ilgis: 2 m.
  • Išskirtinės savybės: mikrofonas su triukšmo slopinimo mechanizmu; ergonomiškas ir unikalus dizainas; lankstus ausinių lankelis.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko bei metalo; paminkštinimams naudojama dirbtinė oda.
  • Matmenys ir masė:  10 x 9 x 15 cm; 275 g

„Onikuma K7“ kaina

  • „Gearbest“ – 16,11 €.
  • Dabar parduodamos su 16% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Besivaikantys garsių prekinių ženklų iš karto turi susitaikyti ir su ženkliai didesne kaina. Tuo tarpu, jeigu gerai žinomas prekinis ženklas nėra svarbiausias akcentas, gerų ausinių pasiūlymu gausu ir Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Be to, nepaneigsi, jog vietiniai Kinijos gamintojai nebijo eksperimentuoti, todėl norintys čia gali rasti net ir itin unikalių ausinių pasiūlymų.

Būtent tokiomis savybėmis pasižymi naujos kartos laidinės visą ausį dengiančios ausinės „Onikuma K7“. Gamintojas pristatydamas šias ausines akcentuoja ne tik kokybiškas gamybai panaudotas medžiagas, geras ergonomines savybes, bet ir patrauklią kainą.

Pastebimu „Onikuma K7“ laidinių ausinių privalumu tampa 50 milimetrų garsiakalbiai, gaminami iš neodimio magneto. Gamintojas tvirtina, jog šios ausinės buvo sukurtos taip, jog maksimaliai tenkintų ne tik muzikos, bet ir kompiuterinių žaidimų mėgėjų poreikius.

Patrauklią vartotojo patirtį šiuo atveju garantuoja maksimaliai geras skambesys, puikiai atkuriami žemi ir aukšti dažniai bei integruota erdvinio garso sistema. Pasak gamintojo, šį akcentą itin teigiamai turėtų įvertinti mėgstantys žaisti kompiuterines pirmojo asmens šaudykles, kai svarbu girdėti ne tik garsus, bet ir tų garsų kitimo trajektoriją erdvėje.

Būtina paminėti ir tai, jog „Onikuma K7“ laidinės visą ausį dengiančios ausinės garsėja ne tik savo ergonomiškumu, bet ir neįtikėtinai geru patvarumu išoriniams mechaniniams poveikiams.

Šį gerą rezultatą pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes „Onikuma K7“ naudoja patvarų iš plieno pagamintą ausinių lankelį. Gamintojo atlikti bandymai aiškiai pademonstruoja, jog šis iš plieno pagamintas lankelis nesudėtingai atlaiko ne tik lenkimą, bet netgi ir sukimo metu patiriamą jėgą.

„Onikuma K7“ atsiliepimai

Visą ausį dengiančios ausinės „Onikuma K7“ šiuo metu turi 4,83 žvaižgdučių įvertinimą. Pastarasis įvertinimas nurodo, kad kol kas vos vienas pirkėjas šioms ausinėms yra skyręs 4 žvaižgdučių įvertinimą. Tuo tarpu, visi likę pirkėjai „Onikuma K7“ yra įvertinę 5 žvaigždutėmis iš tiek pat galimų.

  • StuarLitte. Prieš įsigydamas šias ausines šiek tiek dvejojau, nes tuo metu prie jų nebuvo jokių komentarų. Vis dėlto įvertinęs kainą, kokybę bei komfortą nusprendžiau įsigyti „Onikuma K7“ ir dabar galiu drąsiai patvirtinti, jog savo pasirinkimu esu patenkintas.
  • Arthur. Manau, kad šios ausinės siūlo bene vieną geriausių kainos, kokybės ir galimybių santykį rinkoje. „Onikuma K7“ puikiai tinka ne tik muzikos klausymui, bet ir žaidimams. Be to, likau maloniai nustebęs tuomet, kai sužinojau, jog „Onikuma K7“ integruoti valdymo mygtukai puikiai veikia ir tada, kai šias ausines naudoju prie išmaniojo telefono.
  • Olyve. Tiesiog puikiai atrodančios ausinės, kurios dar gali pasigirti ir labai geru skambesiu. „Onikuma K7“ gerai atkuria ne tik aukštus, bet ir žemus dažnius. Be to, šios ausinės yra labai patogios. Rekomenduoju.
  • Wilson. Puiki garso kokybė, o mikrofonas veikia geriau nei galėjau tikėtis. Taip pat likau maloniai nustebintas labai greito pristatymo. Džiaugiuosi įsigijęs šias ausines.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()