„Garso kokybė tokia, kokios dar iki šiol nesu patyręs - jos turėtų kainuoti bent dvigubai brangiau“: štai ką apžvalgininkas sako apie masiškai perkamas „Tronsmart Spunky Beat“ belaides ausines („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Video)  ()

„Belaidžių ausinių rinka auga su kiekviena diena ir jei ieškoti gerų ausinių iki 50 dolerių – naujosios Tronsmart Spunky Beat gali tapti būtent tuo pasirinkimu. Prisipažinsiu, man šių ausinių pavadinimas kelia juoką, bet kalbant apie jų funkcijas ir garso kokybę – tai yra aukščiausio lygio produktas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas tvirtina, kad šios apžvalgos paskelbimo metu „Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės Amazon kainavo 35 dolerius arba beveik 31 eurą.

Aliexpress šias ausines dabar galima įsigyti už 27 eurus ir jos į Lietuvą bus atgabentos iš Lenkijos sandėlio vos per 2-5 dienas.

Aliexpress parduotuvėje „Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės yra nežmoniškai populiarios: vien oficialioje „Tronsmart“ parduotuvėje jas jau įsigijo virš 23 000 pirkėjų, turime beveik 11 000 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Tokiais astronominiais skaičiais gali pasigirti retos belaidės ausinės. Tad pasižiūrėkime ką apie jas sako šis apžvalgininkas.

„Iškart noriu pažymėti, kad Tronsmart Spunky Beat belaidės ausinės palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą bei turi Qualcomm lustą, kas reiškia, kad čia turime aptX, ACC ir SBC audio atkurimo palaikymą. Tad tai yra geriausia, ką galima gauti belaidėse ausinėse.

Taip pat ausinės atitinka IPX5 reitingą, tai reiškia, kad su jomis galima drąsiai keliauti į treniruotes ir nebijoti, kad jos sušlaps nuo prakaito ar lauke užklupusio lietaus.“

„Kalbant apie pakuotę ir jos turinį, tai dėžutėje rasite 3 skirtingų dydžių ausinių pagalvėles ir labai džiaugiuosi, kad čia turime USB C-tipo laidą.

Negana to, pats ausinių dėkliukas turi integruotą įkrovimo laidą, tad dėkliuko bateriją galima įkrauti tiesiog jį patį prijungus prie maitinimo šaltinio. Todėl nėra būtina su savimi specialiai nešiotis įkrovimo laido, kas yra labai šaunu.“

„Dar vienas įspūdingas dalykas, susijęs su ausinių baterijomis, kad vieno ausinių įkrovimo užteks muzikos klausytis net iki 7 valandų.

Tokį rezultatą pasieksite, jei muzikos klausysite nustatę iki 50 proc. garso lygį. Ir patikėkite, jo daugeliui tikrai užteks, nes šios ausinės yra garsios.

Na, o pats dėkliukas ir jame esanti baterija dar suteiks 24 valandas muzikos klausymo. Man tokie skaičiai yra labai įspūdingi. Ypač atsižvelgiant į tokią kainą.“

„Kalbant apie patį dėkliuką, nors jis ir turi integruotą įkrovimo laidą, bet dėkliukas yra labai mažas.

Tasai integruotas laidas yra ganėtinai plonas ir sunku pasakyti kaip ilgai jis atlaikys. Galimybė jį nutraukti visada yra. Tačiau čia turime USB C-tipo jungtį ir visada galime per ją įkrauti dėkliuko bateriją.

Štai kas man ne itin patinka šiame dėkliuke, tai tas jo turimas dirželis. Nėra galimybės jį gražiai pašalinti ir greičiausiai aš jį tiesiog nukirpsiu su žirklėmis. Man jis atrodo nereikalingas.“

„Dėkliuko priekyje turime 4 šviesos indikatorius, kurie leidžia suprasti kiek dar yra likę baterijos energijos. Manau, kad 4 indikatoriai yra geriau nei vienas indikatorius. Taip galime geriau suprasti kiek gi tos energijos yra.

Pačios ausinės yra labai mažos, puikiai telpa į ausų landas ir net galima pamiršti, kad jos ten išvis yra.

Vos tik pasirinksite asmeniškai tinkamiausio dydžio ausinių pagalvėles – šios ausinės puikiai laikysis jūsų ausyse ir niekur nejudės.

Taip pat man labai patinka, kad nors ausinių korpuse ir yra šviečiantis žiedas, bet jis skleidžia šviesą ir mirksi tik poravimo bei įkrovimo metu. Man tikrai nepatiktų jei šios ausinės mirksėtų būdamos mano ausyse. Su Tronsmart Spunky Beat tokios bėdos nėra.

Ausinės valdomos prisilietimais ir galiu drąsiai pasakyti, kad prisilietimais galima valdyti viską: sustabdyti ir paleisti muziką, judėti per dainas, didinti/mažinti garso lygį ir kt. Ir į prisilietimus jos reaguoja puikiai.

Be to, šias ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Kai yra naudojama viena ausinė, ji automatiškai persijungia į mono režimą ir taip leidžia girdėti visas dainos detales. Akivaizdus privalumas.“

„Kalbant apie mikrofoną, tai čia turime cVc 8.0 ir DPS technologinius sprendimus, dėl kurių yra puikiai blokuojamas aplinkos triukšmas ir mikrofonas koncentruojasi į jūsų balsą (mikrofono testas nuo 4:54 min.).

O kaip gi garso kokybė? Man tai yra vienas įdomiausių šių ausinių aspektų ir jų užtikrinamo garso kokybė yra labai gera.

Taip, jaučiama, kad ausinės daugiau koncentruojasi į aukštus tonus, tačiau dainų detalumas nuo to nenukenčia. Dainose girdžių daug detalių ir tikrai retos tokios kainos kategorijos ausinės gali užtikrinti tokį detalumą.

Žemų tonų čia taip pat yra ganėtinai daug, nors ir pagrindinis dėmesys yra sutelktas į vidutinius ir aukštus tonus. Man toks balansas patinka. Aš mėgstu žemus tonus, bet ne tiek, kad jie dominuotų ir užgožtų vidutinius bei aukštus.

Tronsmart Spunky Beat belaidės ausinės užtikrina ir labai malonų moterišką/vyrišką vokalą. Jis puikiai skamba įvairiose dainose ir jos yra labai detalios.

Man net sunku patikėti, kaip Tronsmart pavyko išlaikyti žemus tonus, bet tuo pačiu neužgožti vidutinių ir aukštų tonų bei išlaikyti aukštą garso detalumą ir jo ryškumą. Tad šiose ausinėse malonu klausytis tiek hip-hop’o, tiek ir metalo bei kitos instrumentinės muzikos.

Sakyčiau, kad iki šiol belaidėse ausinėse iki 50 dolerių aš net nesu girdėjęs tokios puikios kokybės garso. Bendrai, Tronsmart Spunky Beat yra puikios belaidės ausinės. Stebėtina garso kokybė.“

Speciali akcija ir sąlygos

„Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress - 27 €;
    • 64 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.
  • Lietuvoje neparduodama
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(10)
(-1)

Komentarai ()