Toks laikrodis turėtų kainuoti bent 3 kartus brangiau - už neįtikėtinai žemą kainą išparduodami funkcionalieji „COLMI SKY4“ išmanieji laikrodžiai (Video, nuolaidos kuponas)  ()

Išvaizdus, metalinio korpuso, atsparus vandeniui, sekantis miego kokybę, širdies ritmą, kraujo spaudimą, palaikantis skirtingus sporto režimus, nuotolinį kameros bei muzikos grotuvo valdymą ir taip toliau. Net sunku patikėti, kad toks išmanusis laikrodis gali būti parduodamas už tokią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sąlygos ir kaina

  • Šiuo metu „COLMI SKY4“ išmanusis laikrodis kainuoja 21,99 €;
  • specialus nuolaidos kuponas CC0101;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-20 d.;
  • ribotas prekių skaičius.

„COLMI SKY4“ yra labai geras variantas, ieškantiems išvaizdaus, funkcionalaus ir nebrangaus išmaniojo laikrodžio.

Nors „COLMI SKY4“ ir pigus išmanusis laikrodis, tačiau jo korpusas pagamintas iš metalo lydinio, o silikoninis dirželis turi metalinę sagtį.

Taip pat čia turime standartinį bei keičiame dirželį, tad bet kada galėsime jį pakeisti kitu - asmeniškai gražesniu ar malonesniu dėvėti.

„COLMI SKY4“ turi spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį 1,54 colių įstrižainės ekraną. Jis yra apvalus, 240 x 240 raiškos.

Taip pat laikrodis yra valdomas ir su ant korpuso esančiais mygtukais.

„COLMI SKY4“ yra funkcionalus išmanusis laikrodis ir nuolat skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, palaiko skirtingus sporto režimus, stebi miego kokybę, širdies ritmą ir net gali išmatuoti kraujo spaudimą bei deguonies kiekį kraujyje. Retas dalykas tarp tokios kainos išmaniųjų įrenginių.

Be to, „COLMI SKY4“ išmanusis laikrodis informuoja apie gautus pranešimus bei žinutes, skambučius, palaiko telefone esančio muzikos grotuvo valdymą bei nuotolinį kameros valdymą, primena kada metas pajudėti, išgerti vandens ir t.t. Išties funkcionalus įrenginys.

Džiugu ir tai, kad „COLMI SKY4“ išmanusis laikrodis aprūpintas įkraunama 180 mAh talpos baterija, kurios būdėjimo režime užteks iki 360 val. arba 15 dienų. Tikėtina, kad laikrodį naudojant įprastai - realus baterijos tarnavimo laikas sieks apie savaitę laiko, kas taip pat yra labai gerai.

„COLMI SKY4“ su išmaniaisiais telefonais - dirbančiais su iOS 8.0 / Android 4.4 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis - yra suporuojamas Bluetooth 4.0 ryšiu. Pats laikrodis palaiko anglų, vokiečių, prancūzų ir kt. kalbas, o jo programėlė - anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų ir kt.

Galiausiai, „COLMI SKY4“ išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir atitinka IP67 standartą, tad su šiuo laikrodžiu nebaisus ir netikėtai užklupęs lietus. 

Išvaizdus, kokybiškai pagamintas, funkcionalus ir dabar parduodamas už labai gerą kainą. „COLMI SKY4“ yra labai šaunus išmanusis laikrodis, apie kurį daugiau galite sužinoti šioje apžvalgoje (įsijunkite angliškus subtitrus aut. past.):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()