„Aš jas prijungiau prie stiprintuvo ir šios ausinės tarsi atgijo. Žemi tonai tapo dar galingesni, o garso balansas išliko nuostabus - kai rasite pigiau nei už 40 eurų, net nedvejokite“ („OneOdio Studio Pro 50“ apžvalga, Video)  ()

„Aš esu išbandęs visą galybę belaidžių Bluetooth ausinių, bet žinote ką – aš jums labai rekomenduoju šias laidines OneOdio Studio Pro 50 ausines. Jos kainuoja fantastiškai pigiai, tačiau susilaukė daugybės pirkėjų ir kitų apžvalgininkų teigiamų atsiliepimų, tad aš tiesiog negalėjau pats jų neišbandyti. Ir štai ką apie jas galiu papasakoti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„OneOdio Studio Pro 50“ yra labai populiarios laidinės ausinės. Joms gerų žodžių negaili tiek Amazon, tiek Aliexpress, tiek ir kitų parduotuvių pirkėjai.

Štai Aliexpress šias laidines ausines jau nusipirko virš 5 400 pirkėjų, kurie apie jas labai gerai atsiliepia ir įvertino net 4,9 balais.

Tiek pirkėjus, tiek ir apžvalgininkus džiugina tai, kad šios puikios ausinės dažniausiai kainuoja iki 40 eurų, o dabar – su 54 proc. nuolaida – jas galima įsigyti vos už 30 eurų.

Tai ką apie šias ausines sako patyręs apžvalgininkas? Pasižiūrėkime.

„Iškart noriu pasakyti, kad šias OneOdio Studio Pro 50 ausines įsigijau už savo pinigus, tad drąsiai ir atvirai pasakysiu savo tikrąją nuomonę apie šias ausines.“

„Taigi, pakuotėje rasime pačias ausines. Jas galima lankstyti, turi lankelio paminkštinimą. Ausinių kaušeliai labai minkšti ir gražiai pažymėti, kur yra dešinioji pusė, o kur kairioji.

Taip pat čia turime ir 3,5 bei 6,35 mm audio jungtis ir ausinės yra labai lengvos.

Pakuotėje rasime ir 3,5 mm audio laidą. Jo ilgis 1,2 metro, su mikrofonu ir vienas iš jo galų yra lankstus. Geras sprendimas.

Dar pakuotėje yra 2,6 metro ilgio 6,35 mm audio laidas su kuriuo šias ausines galime prijungti tiek prie telefono, tiek ir garso aparatūros. Vienas laidas, o daugybė ausinių prijungimo galimybių. Šaunus dalykas.

Na ir galiausiai dar gausime maišelį, skirtą susidėti šioms šaunioms ausinėms.“

„Šių ausinių išvaizda yra labai simpatiška. Ausinių kaušelių išorinėje dalyje yra kompanijos logotipai ir tokie nedidukai grioveliai.

Šios ausinės kaip ir yra skirtos didžėjams. Tegu biudžetinės tokios didžėjų ausinės, bet atrodo šauniai.

Be to, jos labai lengvai lankstomos. Vyriai pagaminti gerai. Bendrai, ausinių pagaminimo kokybė yra puiki.“

„OneOdio Studio Pro 50“ pliusai ir minusai

„Šios ausinės aprūpintos 50 mm neodimio diafragmomis, tad žemi tonai čia yra fantastiški ir visiškai nenukenčia vidutiniai ir aukšti tonai. Balansas tarp jų yra puikus.

OneOdio Studio Pro 50 nėra tokios ausinės, kuriose būtų nežmoniškai daug žemų tonų. Tai yra tokios ausinės, kurios pasižymi puikiu garso balansu.

Jos yra labai tinkamos dirbti su muzikos takeliais, įvairiomis muzikos apdorojimo programomis bei tiesiog mėgautis muzika. Garso kokybė yra puiki.“

Antrasis ausinių pliusas, kurį įvardija apžvalgininkas, yra labai minkšti ausinių kaušeliai.

„Esu labai dėkingas gamintojui, kad šioje vietoje jis nepataupė ir turime ausines su labai minkštu lankeliu ir ausinių kaušeliais.

Tai iškart pasijaučia, kai ausines dėviu keletą valandų iš eilės. Ir jei dirbsite su muzikos apdorojimo programomis ar tiesiog klausysitės muzikos kelias valandas iš eilės – nejausite absoliučiai jokio diskomforto. Ausinės lengvos, patogios dėvėti ir užtikrina puikią garso kokybę.“

„Norėčiau paminėti ir tai, kad pakuotėje turime 6,35 mm audio laidą: viename jo gale yra 6,35 mm kištukas, o kitame 3,5 mm. Tikrai ne kiekvienas gamintojas tokį laidą įdeda į standartinę pakuotę.

Toks laidas yra labai naudingas įvairiose situacijose ir nereikės su savimi nešiotis papildomo adapterio. Norėsite prijungti ausines prie telefono – prašom. Reikės prijungti prie garso stiprintuvo – pasinaudosime tuo pačiu laidu.

Manau, kad daugiau kompanijų turėtų pasekti šiuo OneOdio pavyzdžiu ir elgtis taip pat.

Be to, man labai patinka, kad nuo ausinių galima tuos laidus lengvai atjungti. Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad kartais tiesiog užsisvajoji, pakyli nuo kompiuterio ir nutrauki laidinių ausinių laidą.

Su OneOdio Studio Pro 50 taip niekada nenutiks. Tiesiog laidas iššoks iš ausinių ir viskas. Jokių problemų.“

„Aš perskaičiau daugybės pirkėjų atsiliepimus apie šias ausines: tiek teigiamų, tiek ir neigiamų. Kai kurie pirkėjai teigia, kad jiems po kurio laiko atsiranda bėdų su šiomis ausinėmis, tačiau dėl to kreipiasi į gamintoją ir jis atsiunčia naujas ausines. Tad jei ir atsiras kokių bėdų – gausite naują modelį. Toks požiūris į pirkėją yra visada gerai.

Ir galiausiai kaina. OneOdio Studio Pro 50 kainuoja apie 40 eurų ir už tokią sumą gauname puikias laidines ausines.

Taip, jos nėra tokio pačio lygio, kaip AKG ar Sennheiser ausinės, bet OneOdio Studio Pro 50 ir nekainuoja 200 eurų ir daugiau.

Ausinės už mažiau nei 50 dolerių (45 eurus) ir dar su tokia garso kokybė – čia kažkas nuostabaus.

Aš jas prijungiau prie stiprintuvo ir šios ausinės tarsi atgijo. Žemi tonai tapo dar galingesni, garso balansas išliko nuostabus. Tiesiog puikios ausinės. Jei pavyks jas rasti už mažiau nei 40 eurų kainą – nedvejokite. Tai puikus pasirinkimas.“

„Vienintelis šių ausinių minusas yra jų mikrofonas. Su šiomis ausinėmis galima atsiliepti į skambučius ir kalbėtis su pašnekovu, bet mikrofono kokybė nėra pati geriausia.

Mano pašnekovai teigė, kad garsas toks, tarsi aš nuo ausinių būčiau kažkur nutolęs. Kai mikrofoną laikiau prie pat savo burnos, tada garsas buvo kažkoks prislopintas.“

Galutinis verdiktas

„Įvertinus visus už ir prieš, OneOdio Studio Pro 50 yra puikios ausinės tiems, kurie daug dirba su muzika, mėgsta žiūrėti filmus bei tiesiog myli klausytis muzikos.

Gražios, patogios dėvėti, su puikia garso kokybe ir pigiau nei už 40 eurų – geriau ir nebūna. Labai rekomenduoju šias ausines.“

Speciali akcija

„OneOdio Studio Pro 50“ ausinės:

  • Aliexpress30,40 € (rinkitės Pro modelį);
    • 54 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()