„Čia jums ne koks pigus niekalas, o puiki plaukų kirpimo mašinėlė už fantastišką kainą“ („Xiaomi ENCHEN Boost“ apžvalga, praktinis testavimas, Video, kuponas, labai ribotas kiekis, Lenkijos papildymas 2021-08-20)  (7)

„Man jau pabodo ieškoti kirpėjo, kuris apkirptų taip, kaip aš iš tiesų noriu. Tad nusprendžiau įsigyti kirpimo mašinėlę ir šioje apžvalgoje sužinosite viską apie Xiaomi ENCHEN Boost ir drauge ją išbandysime kerpant mano plaukus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi ENCHEN Boost“ plaukų kirpimo mašinėlė:

  • AliExpress - nuo 15,79 € su PVM (papildymas 2021-08-20);

Apžvalgininkas pradeda nuo kirpimo mašinėlės pakuotės ir tvirtina, kad kaip ir įprastai – „Xiamo“ produktas atkeliauja labai simpatiškoje dėžutėje.

„Viduje randame naudojimosi instrukciją ir dar kelias informacines korteles, buteliuką su tepimo skysčiu, valymo šepetėlį, USB įkrovimo laidą ir pačią Xiaomi ENCHEN Boost kirpimo mašinėlę.

Ji labai gražaus dizaino ir tą galiu pasakyti iš pačio pirmo žvilgsnio. Čia jums ne koks pigus niekalas, o maloniai rankoje gulinti, kokybiško plastiko korpuso ir puikiai atrodanti plaukų kirpimo mašinėlė.“

„Taip pat galiu drąsiai patvirtinti, kad Xiaomi ENCHEN Boost neskleidžia jokio specifinio kvapo, kaip kad būna su kitais plastikinio korpuso daiktais. Be to, dar ir dirba tyliai (1:10 min.).

Xiaomi ENCHEN Boost kirpimo galva yra nano-keraminė ir atrodo štai taip.“

„Taip pat čia galime reguliuoti plaukų kirpimo diapazoną – nuo 0,7 iki 21 mm – ir tą darome spausdami bei pastumdami šį atstumo reguliatorių.

Tam reikia panaudoti jėgos ir tai yra gerai. Jį kažkaip pajudinti kerpant galvą, kad ir netyčia, tiesiog neįmanoma. Tad kokį plaukų kirpimo ilgį pasirinksite, tokiu ir kirpsite.

Na, o kai jį nustumsite iki pat galo, tada visas šis antgalis atsilenkia ir taip bus labai patogu išvalyti plaukų kirpimo mašinėlę, jos peiliukus (1:46 min.)“

„Xiaomi ENCHEN Boost priekyje turime du šviesos indikatorius, kurie ir informuoja kiek energijos dar yra likę šioje kirpimo mašinėlėje.

Na, o jos nugarėlėje turime surašytas pagrindines technines specifikacijas: 5V, 5W. Xiaomi ENCHEN Boost sveria 129 gramus.

Mašinėlės apačioje turime C-tipo USB jungtį, per kurią yra įkraunama plaukų kirpimo mašinėlės baterija. Štai kaip šviečia šviesos indikatoriai, kai yra įkraunama ši kirpimo mašinėlė (2:11 min.).“

Dar verta paminėti, kad plaukų kirpimo mašinėlė palaiko išmaniąją ESM sistemą, kuri apima greitą mašinėlės varikliuko veikimą, apsaugą nuo įstrigusių plaukų, baterijos įkrovimo apsaugą ir efektyvų veikimą.

Ne ką mažiau patogu ir tai, kad mašinėlė yra valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir palaiko du plaukų kirpimo greičius: Standartinį ir Turbo.

„Xiaomi ENCHEN Boost“ testavimas

„Viena yra kalbėti apie kirpimo mašinėlę, o visai kas kita ją išbandyti. Tad ir pasižiūrėkime kaip gi ji kerpa plaukus.“

Apžvalgininkas turi užsiauginęs ganėtinai ilgus plaukus ir nuo 2:20 min. pademonstruoja, kaip juos kerpa su „Xiaomi ENCHEN Boost“ kirpimo mašinėle.

„Mano atveju yra šioks toks privalumas, nes jau po ankstesnio kirpimo aš žinau, kur yra tos ribos, iki kurių aš noriu patrumpinti plaukus.

Tad galvos centre aš noriu pasilikti ilgesnius plaukus, o aplinkui plaukus patrumpinti. Jei bandysite kažką panašaus ir tai bus pirmas kartas, verta būtų naudotis dviem veidrodžiais. Taip gerai matysite visą savo galvą ir kirpimas išliks kokybiškas.

Ir žinote, Xiaomi ENCHEN Boost peiliukai tokie aštrūs, taip gerai kerpa, kad aš net nejaučiu, kaip jie tai daro.

Beje, jei kirpimo mašinėlėje atsidurs daug plaukų ir ji nenorės toliau kirpti – pastumkite reguliatorių aukštyn, iškratykite plaukus ir tęskite darbą.

Iš pradžių galvos šonus kirpau ant „9“ žymos, bet paskui reguliatorių nustūmiau iki „3“. Man pasirodė, kad taip kirpti bus geriau.

Galiausiai priėjau prie pakaušio kirpimo (3:46 min.). Čia aš nulenkiau galvą ir taip ją kirpau, bet pasirodo, kad tai nebuvo teisingiausias sprendimas. Praleidau ne vieną vietą ir teko kirpimą kartoti, tad geriau jau pakaušį kirpkite stovėdami tiesiai.“

„Kiek juokinga, bet tik kirpimo metu supratau, jog tą plaukų kirpimo reguliatorių galima visai nuimti. Štai kaip tą padaryti (5:12 min.).

Tad tiems, kurie savo galvą nori apkirpti itin trumpai – galima reguliatorių nuimti prieš pradedant darbuotis.

Tai labai praverčia ir tais atvejais, kai norėsite palyginti plaukus palei ausis, žandenas, pakaušį ir panašiai (5:05 min.).

Beje, visa nano-keraminė kirpimo galva taip pat nuimama (5:17 min.) ir ją galima patogiai išplauti po tekančiu vandeniu. Nors to gal ir nederėtų daryti. Geriau viską išvalykite su pakuotėje esančiu šepetėliu.

Mane sužavėjo ir pats Xiaomi ENCHEN Boost mechanizmų paprastumas. Varikliukas judina šią poslinkio ašį ir taip ant kirpimo galvutės esantys peiliukai juda kairėn ir dešinėn.

Štai, išsiploviau galvą ir dabar galite patys įvertinti kirpimo rezultatus (5:55 min.).

Nors iš mano santūrių emocijų taip ir neatrodo, bet aš esu labai patenkintas rezultatu 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(11)
(6)

Komentarai (7)