Kiekvieno vaiko džiaugsmas - patys populiariausi ir geriausi 3D spausdinantys/piešiantys „Myriwell“ rašikliai: kas tai yra ir kaip jie veikia? (Video)  ()

Šiais laikais įvairių žaislų ir įdomių dalykėlių, skirtų vaikams, pasirinkimas yra didžiulis. Tačiau ar esate matę tokių išskirtinių rašiklių? Su jais nupiešti objektai tarsi atgyja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Myriwell“ 3D rašikliai:

„Myriwell“ 3D rašikliai yra labai populiarūs Aliexpress parduotuvėje. Juos jau įsigijo beveik 3 400 pirkėjų, turime 1 500 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Pirkėjams šie 3D rašikliai labai patinka.

Šaunu yra tai, kad pasiūloje galima rinktis skirtingų spalvų „Myriwell“ rašiklius bei su skirtingų spausdinimo medžiagos kiekiu ir spalvų pasirinkimu - nuo trijų spalvų ir 9 metrų ilgio spausdinimo medžiagos iki 20 skirtingų spalvų 100 metrų ilgio spausdinimo medžiagos.

Taip pat pakuotėje rasite maitinimo adapterį su europietišku kištuku - užsakymo metu nepamirškite būtent tokio pasirinkti - rašikliui laikyti skirtą stovelį, kelis pavyzdžius, pagal kuriuos galima daryti 3D modelius, ir kt.

Kas gi tie „Myriwell“ 3D rašikliai, kaip jie veikia ir ką su jais galima padaryti?

„Myriwell“ yra labai įdomus ir gerai pirkėjų vertinamas prietaisas. Tai yra 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis.

Su juo galima tiesiog ant popieriaus lapo nupiešti kokį nors piešinį ir taip pasigaminti 3D paveikslėlį arba dekoruoti jau turimus žaislus.

Ant savo korpuso „Myriwell“ 3D rašiklis turi indikatorius, pagal kurių spalvą galima suprasti, kada jis yra pasirengęs darbui.

Taip pat pabrėžiama, kad purkštukas yra keramikinis ir su dviguba apsauga, tad su šiuo 3D rašikliu dirbti yra saugu.

Ant rašiklio korpuso yra mygtukas, kuriuo ir įjungiamas spausdinimo medžiagos pakaitinimas, o su kitu mygtuku yra kontroliuojamas spausdinimo medžiagos padavimo greitis.

Štai čia pademonstruojama, kaip darbui paruošti 3D rašiklį:

„Myriwell“ 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis naudoja iki 1,75 mm storio ABS/PLA spausdinimo medžiagą ir pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio yra labai patenkinti šiuo „Myriwell“ 3D rašikliu ir tvirtina, kad jų vaikams šis įrankis labai patinka.

Štai kaip atrodo atkeliavęs „Myriwell“ 3D rašiklio pakuotės turinys ir keletas darbelių pavyzdžių: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

„Myriwell“ 3D rašikliai yra labai įdomūs žaislai, kurie padės išlaisvinti vaikų kūrybiškumą ir lavinti jų motorinius gebėjimus bei erdvinį mąstymą.

Štai čia galite pasižiūrėti, ką galima padaryti su šiais „Myriwell“ 3D rašikliai ir tai tėra keli šaunūs pavyzdžiai - viskas priklauso tik nuo jūsų ir jūsų vaiko fantazijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()