Elektrinis dviratis, kokio Lietuvoje nerasite ir dabar dar parduodamas su 200€ nuolaida: iki 80 km, Shimano pavaros, diskiniai stabdžiai ir daugybė pagyrų iš apžvalgininko, kuris su juo nuvažiavo jau 10000 km („Samebike LO26“, rekordinis atpigimas, Video, kuponai galioja iki 05-22)  ()

„Samebike LO26“ yra vienas galingiausių elektrinių dviračių - 350W variklis, 10,4Ah baterija, iki 80 km nuvažiuojamas atstumas. Tai itin tvirtas, pirkėjų ir apžvalgininkų labai giriamas elektrinis dviratis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Samebike LO26“ elektrinis dviratis:

  • Aliexpress 811,36 €
  • Aliexpress750,40 €
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą nemokamai pristatys per 3-7 d.d.

 

  • DHgate - 718,34 €
  • kuponai: YHYNLJ0LAPEOXBQUC3RJ + DHMYJE7; galite spauskite ir Store coupon (galioja iki gegužės 22 d.);
  • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • į Lietuvą nemokamai pristatys per 3-7 d.d.

Iškart verta pažymėti, kad šiuo metu „Samebike LO26“ elektrinis dviratis Aliexpress parduotuvėje parduodamas už labai patrauklią kainą.

Negana to, kad Lietuvoje tokių specifikacijų elektrinio dviračio už 700 eurų tiesiog nerasite, tai ir DHgate jį dabar parduoda 200 eurų pigiau, nei kitos Kinijos internetinės parduotuvės ir netgi dar pigiau nei Aliexpress, kur įprastai būdavo pati mažiausia kaina.

 

Absoliučiai visi „Samebike LO26“ pirkėjai šiam elektriniam dviračiui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tikrai yra už ką. Tokių specifikacijų elektriniai dviračiai įprastai kainuoja ženkliai brangiau.

Į akis labai krenta „Samebike LO26“ galingas 350W elektros variklis ir 48V 10,4Ah talpos baterija. Toks derinukas leidžia vien tik elektra nuvažiuoti iki 35-40 km., o papildomai minant pedalus net iki 70-80 km.

Labai geri rezultatai. Be to, baterija yra įkraunama per 4 valandas, o tai taip pat puikus rezultatas.

Baterijos turi įdiegtas apsaugos nuo perkaitimo, trumpo jungimo ir perkrovos, kas padės kuo ilgiau išlaikyti kokybišką baterijos tarnavimą.

Tiek gamintojas, tiek iš šiuos elektrinius dviračius turintys pirkėjai bei apžvalgininkai pabrėžia jų puikią pagaminimo kokybę.

„Samebike LO26“ yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 26 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 21 pavara, LED žibintais ir t.t.

Verta paminėti ir tai, kad ant vairo turime visus valdymo mygtukus bei rankenėles. Be to, čia yra ir USB jungtis, tad pritvirtinus telefoną - bus galima įkrauti pastarojo bateriją. Patogus ir praktiškas dalykas.

Čia turime ir ryškų LCD ekraną, su papildomu apšvietimu, kas reiškia, kad informacija gerai matoma ir dienos metu.

 

Pačiame ekrane matysime elektrinio dviračio baterijos būseną, įkrovos lygį, važiavimo greitį - maksimalus greitis siekia 30 km/h, pasirinktą pavarą, nuvažiuotą atstumą.

„Samebike LO26“ yra sulankstomas elektrinis dviratis.

Štai kokie „Samebike LO26“ išmatavimai, kai jis išlankstytas - 177 x 82 x 104 cm, ir kai sulankstytas - 103 x 37 x 104 cm. Akivaizdu, jog šis elektrinis dviratis nesunkiai tilps į automobilio bagažinę.

„Samebike LO26“ sveria 25,5 kg., tad jis yra labiau skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važinėti iki 150 kg svorio asmenys.

„Samebike LO26“ yra labai kokybiškas, tvirtas, galingas, funkcionalus ir tiesiog šaunus elektrinis dviratis.

Su tokiu dviračiu galima važinėti praktiškai bet kokiais keliais ir kaip tvirtina štai šis apžvalgininkas, su „Samebike LO26-BKNEW“ jau įveikęs 10 000 km - ir po tiek kilometrų „Samebike LO26“ yra toks pats geras, kaip ir tą dieną, kai jį įsigijau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(19)
(-1)

Komentarai ()