Už tokią kainą - geriau jau ir nebūna: iš Lenkijos sandėlio išparduodami puikiai pirkėjų vertinami langų valymo robotai - 3 veikimo režimai, valo praktiškai bet kokį paviršių, išmanioji programėlė ir kitos naudingos funkcijos  (1)

„Robot Lifestyle RL1188“ - šiuo metu, tai turbūt vienas geriausių kainos/kokybės santykį atitinkančių langų valymo robotų. Intelektualus valymas, 3 veikimo režimai, tinka praktiškai ant bet kokių paviršių - net ir plonų stiklų - išmanioji programėlė ir kitos naudingos funkcijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Robot Lifestyle RL1188“ langų valymo robotas:

  • Aliexpress158,60 €;
    • 35 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių:
    • už 10,02 € į Lietuvą pristatys per 2-5 dienas.

Šiuo metu „Robot Lifestyle RL1188“ langų valymo robotas yra vienas geriausių pasirinkimų. Už savo žemą kainą jis siūlo labai daug naudingų funkcijų ir su šiuo įrenginiu galima nuplauti ne tik langus, bet ir kitus stiklinius paviršius, vonios plyteles, sienas ir t.t.

Pakuotėje iškart gausime pilną komplektą: patį robotą, saugos lyną su karabinu, maitinimo bloką ir prie jo jungiamą laidą su europietišku kištuku, nuotolinio valdymo pultelį, 4 lengvai keičiamas, plaunamas ir pakartotinai naudojamas plaušines.

Gamintojas pabrėžia, kad plovimo plaušinės yra pagamintos iš aukščiausios kokybės mikropluošto, kas leidžia ne tik pasiekti maksimalų valomų paviršių efektyvumą, bet ir apsaugoti juos nuo galimų pažeidimų.

 

Tereikia plaušinę priklijuoti prie roboto dugno, šiek tiek užpurkšti vandens ar langų plovimo skysčio ir įjungus robotą, jį paleisti darbuotis.

Žinoma, prieš tai būtina prie roboto pritvirtinti 4 metrų ilgio saugos lyną, kad jis netyčia nenukristų ir nesudužtų.

Iš kitos pusės, net jei ir dings maitinimas, 75W galios „Robot Lifestyle RL1188“ langų valymo robotas išliks tvirtai prikibęs. Robotas nuolat laikosi tvirtai ir sukuriamas 5600Pa slėgis. Dingus pagrindiniam maitinimui, integruota 650mAh talpos baterija užtikrins, kad robotas prikibęs išsilaikys 30 minučių. Tuo metu jis skleis garsinį signalą ir beliks siurblį nuimti arba atnaujinti maitinimą.

25 x 25 x 9 cm dydžio ir 1,35 kg svorio robotas yra protingas ir per valomus paviršius juda sistemingai N bei Z trajektorijomis. Čia galima pasirinkti iš trijų valymo režimų ir taip efektyviai išnaudoti šį robotą. Be to, jei paviršius labai purvinas, robotas jį vienu kartu gali išvalyti du kartus.

Gamintojas tvirtina, kad dėka tokios kvadrato formos, šis robotas sugeba išvalyti 99 proc. valomo paviršiaus, o tai yra labai gerai.

 

Taip pat verta pažymėti ir tai, kad robotas gali darbuotis ir ant berėmių paviršių. Esantys jutikliai apsaugos robotą nuo kritimų.

Dar svarbu ir tai, kad robotas 1 m2 plotą išvalo per maždaug 2,5 min., kas tarp tokių įrenginių yra gerai.

Šaunu yra tai, kad „Robot Lifestyle RL1188“ robotas valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu ir išmaniąja programėle - WinCleaner/OEM.

Tereikia „Robot Lifestyle RL1188“ robotą Bluetooth 4.0 ryšiu suporuoti su telefonu (iOS ir Android) ir taip bus galima tiesiog telefone pasirinkti valymo režimą arba jį valdyti, kaip su nuotolinio valdymo pulteliu - rodyklėmis nurodyti judėjimo kryptį.

„Robot Lifestyle RL1188“ langų valymo robotą galima naudoti praktiškai ant bet kokių paviršių: stiklo, keramikos plytelių, marmuro, sienų, įvairių durų, stiklinių spintų, dušo kabinų ir pan. Robotas gali darbuotis ir ant plonų stiklų. Šaunus daiktas, praversiantis daugelio namuose. Ir ypač tų, kurie turi daug langų bei kitų valomų paviršių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (1)