Įspūdingas anonsas: iš Lenkijos ir su nuolaidų kuponais praktiškai tobulas „FIIDO D11“ elektrinis dviratis - didžiulė 11,6Ah baterija, iki 100 km nuvažiuojamas atstumas ir futuristiškas dizainas. Štai kaip jį galite gauti nemokamai (Video)  (1)

„FIIDO D11“ - ką tik pristatytas naujausias elektrinis dviratis taikosi tapti karščiausia šių metų naujiena. Didžiulė baterija, tvirtas rėmas, Shimano pavarų sistema, didelis nuvažiuojamas atstumas ir puiki kaina. Dar geriau, kad šiuo metu jį galima gauti nemokamai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-09-25 Įspūdingas anonsas: iš Lenkijos ir su nuolaidų kuponais praktiškai tobulas „FIIDO D11“ elektrinis dviratis - didžiulė 11,6Ah baterija, iki 100 km nuvažiuojamas atstumas ir futuristiškas dizainas. Štai kaip jį galite gauti nemokamai (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„FIIDO D11“ elektrinis dviratis:

  • GeekBuying - 859,99 €;
    • kuponas D11BIKE - galioja tik pirmiems 200 vnt;
    • kuponas GKB300D11 - galioja iki spalio 15 d;
  • nuo spalio 16 iki lapkričio 11 d - 944,45 €;
    • kuponas GKB200D11;
  • specialaus anonso pasiūlymas;
  • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-10 dienų.

Peržvelgus „FIIDO D11“ elektrinio dviračio specifikacijas ir tai, už kiek jis dabar yra parduodamas - tai yra super geras pasiūlymas.

Kaip „FIIDO D11“ gauti nemokamai?

Taip, šį elektrinį dviratį galima gauti nemokamai. Gamintojas tokių šaunių dviračių išdalins net 5 vnt.

Ką reikia daryti? Spaudžiame šią nuorodą ir atliekame visiškai paprastas užduotis: pamėgstame „FIIDO“ kompanijos socialinius tinklus ir parašome Facebook'e, kuo labiausiai sudomino „FIIDO D11“ elektrinis dviratis.

 

Žaidimas tęsis iki spalio 15 dienos ir tada „FIIDO“ komanda atsitiktiniu būdu išrinks 5 laiminguosius, kuriems ir atiteks naujieji „FIIDO D11“ elektriniai dviračiai.

Kuo pasižymi „FIIDO D11“ elektrinis dviratis?

Turint galvoje jo kainą, tai čia praktiškai tobulas elektrinis dviratis.

Aviacijoje naudojamo aliuminio rėmas, Shimano pavaros, 20 colių dydžio ratai, didžiulė baterija ir t.t. Bet apie viską iš eilės.

Iškart atkreipiame dėmesį, kad „FIIDO D11“ yra sulankstomas dviratis. Ir labai kompaktiškas: įprastai jis yra 110 x 148 cm dydžio, o kai sulankstytas - 74 x 80 x 40 cm. Lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Verta pažymėti, kad sėdynės aukštis yra reguliuojamas: nuo 80 iki 110 cm. Taip pat reguliuojamas ir vairo aukštis.

„FIIDO D11“ yra lengvas elektrinis dviratis - sveria 12,9 kg (be baterijos aut. past.) Su baterija sveria 18,5 kg. Tai taip pat yra geras rezultatas, nes įprastai tokie dviračiai sveria bent 24 kg.

„FIIDO D11“ aprūpintas 20 colių dydžio ir 1,75 colių skersmens pripučiamais CST ratais. Jie užtikrins maksimalų sukibimą su kelio danga ir tokie ratai yra sukurti būtent elektriniams dviračiams

 

Čia yra ir dvigubi diskiniai stabdžiai, kas leis jaustis saugiai važinėjant įvairiais keliais.

kmc Z7 grandinė su 52 nareliais ir Shimano 7 pavarų sistema yra tai, kas leis pasirinkti patį geriausią važiavimo režimą.

Yra papildomi 3 energijos padavimo režimai, kai minami pedalai ir tuo pačiu elektros variklis padeda. Ypač pravartus dalykas važinėjant kalnuotomis vietovėmis.

„FIIDO D11“ aprūpintas LCD ekranu, kuriame ir matysime pasirinktą režimą, nuvažiuotą atstumą, greitį, baterijos energijos kiekį. Važiuojant vien elektra maksimalus greitis siekia iki 25 km/h.

Šaunu ir tai, kad turime ryškias LED šviesas priekyje ir žibintą gale, o pedalai taip pat yra pagaminti iš aliuminio lydinio.

Dviračio sėdynės bei vairo aukštis yra reguliuojami, kas leis dar geriau pritaikyti dviratį prie asmeninių poreikių. Šiuo dviračiu gali važiuoti iki 120 kg svorio žmogus.

Ypač įdomus dalykas yra „FIIDO D11“ sėdynės konstrukcija. Čia yra integruota baterija, kurią galima štai šitaip (žiūrėti paveikslą žemiau aut. past) patogiai nusinešti prie artimiausios rozetės ir ją įkrauti.

Kalbant apie „FIIDO D11“ bateriją, tai šis futuristiškos išvaizdos elektrinis dviratis turi 36V 11.6Ah bateriją.

 

Šią talpią bateriją įkrausime per maždaug 7 valandas ir vien elektra galima nuvažiuoti iki 40-60 km. O papildomai minant pedalus - net iki 100 km. Nuostabūs rezultatai.

250W galios bešepetėliniam elektros varikliui užtenka jėgos įveikti pačius įvairiausius kelius. Tad „FIIDO D11“ dviratis nėra skirtas važinėtis vien tik gražiai išasfaltuotais miesto keliais.

Tvirtas rėmas, kokybiški ratai, Shimano pavaros ir galingas variklis su talpia baterija leis įveikti ir miškingus bei kalnuotus kelius.

Apibendrinus galima teigti, kad „FIIDO D11“ yra tikrai dėmesio vertas elektrinis dviratis.

Labai šauni išvaizda, itin geros techninės specifikacijos, tvirtas rėmas, galima su dviračiu važinėtis nuo -10 iki +50 laipsnių temperatūroje ir vien elektra įveiksime iki 60 km. O papildomi 3 režimai padės lengvai minant pedalus įveikti kalniukus. Šaunus dviratis.

Pristatomasis „FIIDO D11“ klipas:

„FIIDO D11“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai (1)