Tokio drono jau seniai nematėme: puiki kaina, aukščiausias pirkėjų įvertinimas ir fantastiškai geros specifikacijos - 4K raiškia, x50 priartinimas, GPS/GLONAS, vienu įkrovimu 25 min. ir skraido net iki 1 km atstumu („FEMA S3“ aprašymas, Prancūzijos sandėlio papildymas 2020 12 29)  ()

„FEMA S3“ yra itin mėgstamas Aliexpress pirkėjų ir jie šiam šauniam 4K, 5G dronui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Ir tikrai yra už ką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„FEMA S3“ dronas:

  • Aliexpress - nuo 82,59 € (standartinis drono paketas su 1 baterija);
    • 34 % nuolaida;
    • Prancūzijos sandėlio liko vos keletas vienetų su 3 baterijomis nuo 114,63 €;
    • 4,42 € už pristatymą į Lietuvą - be jokių papildomų mokesčių.

„FEMA S3“ - praktiškai tobulai pirkėjų vertinamas dronas: beveik virš 2 200 užsakymų, beveik 800 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas.

Šiais dronais labai patenkinti pirkėjai itin džiaugiasi puikia pardavėjo komunikacija ir greitai išsprendžiamais bet kokiais klausimais bei tuo, kad pasiūloje galima rinktis iš įvairių dronų komplektacijų: tik patį droną, su papildomomis baterijomis, krepšiais ir kt. Tad kiekvienas gali pasirinkti asmeniškai patį geriausią komplektą.

Daugelis pirkėjų iškart pažymi puikią „FEMA S3“ drono išvaizdą ir tas futuristiškai atrodančias šviesas.

 

Taip pat šis dronas yra labai kompaktiškas ir sulankstomas: 14 x 9 x 5,5 cm, kai sulankstytas ir 29 x 24 x 5,5 cm, kai išlankstytas.

Tvirtame korpuse įtaisytos 2 kameros. Pagrindinė fotografuoja bei filmuoja iki 4K raiška. Kamera pasisuka 90 laipsnių kampu, apžvalgos kampas siekia 118 laipsnių. Taip pat čia yra ir elektroninis vaizdo stabilizavimas bei x50 kartų priartinimas.

Prie viso to dar pridėkime drono apačioje esančią kitą kamerą, kuri filmuoja bei fotografuoja iki 1080P raiška. Puikios specifikacijos už tokią kainą.

Be kamerų „FEMA S3“ dronas gali pasigirti ir įspūdingomis valdymo, skraidymo nuotolio ir baterijos tarnavimo savybėmis.

„FEMA S3“ dronas valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu. Belieka tik į Android/iOS įrenginį įsidiegti programėlę ir taip turėsime dar daugiau valdymo galimybių.

Signalas į „FEMA S3“ droną perduodamas 2.4/5GHz ryšiu ir taip jis nuo pultelio gali skraidyti net iki 1 km atstumu. Labai geras rezultatas.

 

„FEMA S3“ dronas aprūpintas 7.4V 2200 mAh Li-Po baterija, kurios užtenka 25 min. trukmės skrydžiui, kas yra tikrai geras rodiklis. Baterija yra išimama bei įkraunama per 4,5 val. ir besiruošiantiems su dronu praleisti labai daug laiko, verta įsigyti papildomų baterijų.

„FEMA S3“ dronas palaiko ir GPS/GLONASS, dėl ko sugeba sekti paskui žmogų - Follow Me režimas. Sportuojantiems ir bendrai aktyviai laiką leidžiantiems lauke, tai yra puiki savybė.

Prie GPS suteikiamų galimybių dar verta pridėti ir tai, kad „FEMA S3“ dronas automatiškai grįžta namo, jei tik baterijoje lieka mažai energijos, nutrūksta duomenų perdavimo signalas ir esant kitoms, netikėtoms situacijoms.

Prie įdomesnių „FEMA S3“ drono savybių, dar verta paminėti ir tai, kad jis reaguoja į rankos mostą ir taip automatiškai padaro nuotrauką arba pradeda filmuoti. 

Programėlėje galima nurodyti virtualias sienas, už kurių dronas neskries. Arba tiesiog atsidarius programėlę, telefono ekrane nurodyti konkrečius trajektorijos taškus, kuriais norite, kad skrietų dronas.

 

Čia ir rasime daugybę įvairių nuotraukų bei vaizdo įrašų filtrų, tad iškart galima redaguoti vaizdo medžiagą ir ja pasidalinti socialiniuose tinkluose. Viskas apgalvota iki smulkiausių detalių.

Pirkėjai yra labai patenkinti „FEMA S3“ dronais ir jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Teigia, kad jie atkeliauja itin saugiai supakuoti, yra labai geros pagaminimo kokybės, GPS veikia tiksliai, kamerų kokybė puiki ir dronai skraido stabiliai bei yra lengvai valdomi.

Štai kelios pirkėjų padarytos „FEMA S3“ drono nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(5)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: