Tokio elektrinio paspirtuko dar nematėte: gigantiška 6000W galia, firminės Panasonic 50Ah baterijos, vienu įkrovimu iki 150km ir TURBO režimas su 85km/h greičiu - „laikykitės tvirtai, nes jis skrieja kaip raketa“ (iš Ispanijos, pirkėjų atsiliepimai, Foto, Video)  (6)

Daugelis mūsų esame matę ir net išbandę pačių įvairiausių elektrinių paspirtukų. Bet ar esate kada matę tokį monstrą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„FLJ K6“ elektrinis paspirtukas:

  • Aliexpress - nuo 2.101,17 € (11.11 išpardavimo kaina);
    • 25 % nuolaida;
    • Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„FLJ K6“ elektrinis paspirtukas yra kažkas tokio, ko dažnai gatvėse nepamatysi. Išskirtinis elektrinis paspirtukas ir jo specifikacijos lengvai šokiruoja.

„FLJ K6“ elektrinio paspirtuko galia siekia net 6000W. Jis turi 2 elektros variklius po 3000W. Kiekviename rate po variklį.

Taip pat paspirtukai aprūpinti 60V 40Ah arba 50Ah Panasonic baterijomis. Galima rinktis iš dviejų baterijų paketų modifikacijų. Kosminiai skaičiai.

Ir įdomu tai, kad baterijos įkraunamos įspūdingai greitai - vos per 8-10 val. Turint galvoje tokio dydžio baterijų paketus, tai yra labai greitai.

Kadangi skiriasi baterijų dydžiai, tai šiek tiek skiriasi ir vienu įkrovimu nuvažiuojamas atstumas:

  • 60V 40Ah baterija vienu įkrovimu leis nuvažiuoti 90-120 km;
  • 60V 50Ah baterija vienu įkrovimu leis nuvažiuoti 120-150 km.

 

Skaičiai, kuriems komentarų nereikia.

Negana to, „FLJ K6“ elektrinis paspirtukas palaiko kelis važiavimo režimus. Galima užrakinti jo greitį, kad maksimalus greitis būtų iki 25 km/h.

Tačiau įprastai jis važiuoja kur kas greičiau. Yra ir TURBO režimas, kuris leidžia pasiekti ir 85 km/h greitį.

„FLJ K6“ elektrinis paspirtukas yra tikras gigantas. Tvirtas aliuminio rėmas, 13 colių dydžio (11,5 cm pločio) bekamerės padangos, hidrauliniai stabdžiai ir amortizatoriai, o pats paspirtukas sveria apie 55 kg.

Svoris didelis, užtat juo gali važiuoti ir 180 kg svorio žmogus. Įspūdingas elektrinis paspirtukas ir štai dar kelios jo realios nuotraukos:

„FLJ K6“ tikrai ne kiekvienam skirtas elektrinis paspirtukas. Tiek pagal parametrus, tiek ir pagal finansines galimybes. 

Tačiau pirmieji „FLJ K6“ pirkėjai jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir labai džiaugiasi puikia komunikacija su pardavėju, itin greitu pristatymu ir tiesiog puikiu elektriniu paspirtuku.

  • M***e (pirkėjas iš Suomijos): Galinga mašina. Per pirmą važiavimą man užteko ir trečios pavaros iš penkių, kai pasiekiau 66 km/h greitį. Esu 105 kg svorio, 183 cm ūgio vyras. Laikytis reikia tvirtai, nes šis agregatas lekia kaip raketa. Pardavėjas labai supratingas ir padeda bet kokiu klausimu. Dėkui FLJ komandai už šį el. paspirtuką.
  • S***i (pirkėjas iš Kroatijos): Šis paspirtukas toks šaunus! Beprotiška akceleracija, nuostabus stabilumas ir beprotiškas nuvažiuojamas atstumas! Važiavimas toks malonus, tarsi skriečiau ant debesies. Pas mane jis atkeliavo per 8 dienas. Buvo smulki bėda su galiniu žibintu. Pardavėjas šį klausimą išsprendė akimirksniu. Puikus pardavėjo bendravimas. Pasižiūrėkite, kaip FLJ K6 atrodo šalia Zero 10x - 1 foto, 2 foto.

 

O čia keletas vaizdo įrašų ir tai, kaip žmonės reaguoja gatvėje pamatę tokią transporto priemonę:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(11)
(6)

Komentarai (6)