Gimęs kelti džiaugsmą: „Xiaomi“ dukterinė kompanija pristato pirmąjį savo išmanųjį laikrodį „Omthing E-Joy“ - prabangi išvaizda, šaunios funkcijos ir labai gera kaina (Video)  ()

Dukterinę „Xiaomi“ kompaniją „1More“ daugelis žinome dėl jos gaminamos garso įrangos. Jos pasiūloje rasime pačių įvairiausių ausinių ir, žinoma, už labai geras kainas. Ir kaip daugelis sėkmingų kompanijų, taip ir „1More“ pradėjo galvoti apie plėtrą. Ir štai pasauliui pristatė pirmąjį savo išmanųjį laikrodį „Omthing E-Joy“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 1More Omthing E-Joy WOD001“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress24,56 €;
    • 2,00 € už siuntimą į Lietuvą;
    • galima rinktis iš juodos arba baltos spalvos modelių.

Tikriausiai nieko nenustebinsime pasakę, kad per pastaruosius kelerius metus išmanioji dėvimos elektronikos rinka auga septynmyliais žingsniais. Ir įvairių laikrodžių bei apyrankių pasirinkimas yra didžiulis.

Tai kuo gi pasižymi naujasis išmanusis laikrodis? Ką jis siūlo? Pasižiūrėkime į „Omthing E-Joy“ išmanųjį laikrodį įdėmiau.

„Omthing E-Joy“ yra išvaizdus išmanusis laikrodis, o tai jau pliusas. Cinko lydinio korpusas, standartinis keičiamas dirželis, pakankamai didelis 1,3 colio 240 x 240 raiškos ekranas. Kaip už tokią kainą tikrai geri parametrai.

 

Ekranas yra ryškus, spalvotas, o ir ryškumą galima keisti pačio laikrodžio nustatymuose.

„Omthing E-Joy“ informuoja apie gautas SMS, socialinių tinklų ir programėlių žinutes, skambučius, matuoja širdies ritmą bei kraujo spaudimą ir seka miego kokybę. 

Informaciją bus patogu peržiūrėti šiame spalvotame ekrane, o dar geriau palaikomoje programėlėje. Gamintojas nurodo, kad „Omthing E-Joy“ palaiko ir Apple Health. 

Kaip ir dera išmaniajam laikrodžiui, „Omthing E-Joy“ palaiko keletą skirtingų sporto režimų. Be skaičiuojamo atstumo, žingsnių, kalorijų ir kitų bazinių rodiklių, „Omthing E-Joy“ palaiko kopimą į kalnus, šokinėjimą per šokdynę, bėgimą, važiavimą dviračiu ir futbolą.

Įdomu yra tai, kad „Omthing E-Joy“ pilnai atsparus vandeniui (5ATM) ir su juo galima nardyti iki 50 metrų gylyje, bet gamintojas neužsimena, jog laikrodis palaikytų plaukimo režimą.

 

„Omthing E-Joy“ taip pat informuoja apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, palaiko nuotolinį telefono kameros valdymą ir kitas esmines funkcijas.

Išmanusis laikrodis turi 200mAh talpos bateriją ir vienu įkrovimu gali darbuotis 15 dienų, o budėjimo režimas siekia net 60 dienų. Puikūs rodikliai.

Akivaizdu, jog „Omthing E-Joy“ kažkokios revoliucijos išmaniosios dėvimos elektronikos segmente nepadarys, bet turime dar vieną patrauklų variantą.

Pirmieji pirkėjai jais yra labai patenkinti ir teigia, kad tai praktiški ir itin išvaizdūs išmanieji laikrodžiai - atrodo itin prabangiai: 1 foto, 2 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()