Pasirodo būna ir taip - robotas dulkių siurblys vos už 64€: 1500Pa siurbimo galia, 4 valymo režimai, vienu įkrovimu 120 min., išmaniosios funkcijos ir net valdymas balsu (ribotas prekių kiekis)  ()

„Tuya Wifi Robot Cleaner“ rimtai pretenduoja tapti pigiausiu šių metų robotu dulkių siurbliu. Ir pasižiūrėjus ką jis sugeba - prašoma kaina atrodo net nepadoriai žema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Tuya Wifi Robot Cleaner“ robotas dulkių siurblys:

  • Cafago63,75 €;
    • 58 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • ribotas prekių skaičius;
    • galima rinktis iš 2 spalvų modelių: baltos ir juodos.

Robotai dulkių siurbliai gana ilgą laiką buvo prabangos preke, o ir dabar garsių kompanijų produktai kainuoja 500 ar net +1000 eurų.

Žinoma yra kur kas patrauklesnių kainų modelių, tačiau net ir jie neprilygsta „Tuya Wifi Robot Cleaner“. Šis robotukas kainuoja neįtikėtinai mažai, o siūlo net labai daug.

Pradėkime nuo to, kad „Tuya Wifi Robot Cleaner“ yra kompaktiškas robotas: 28 x 28 x 7,5 cm. Vos 7,5 cm storis yra labai geras rodiklis. Toks robotas sugebės išvalyti tas vietas, į kurias jo stambesni konkurentai tiesiog fiziškai negali patekti.

„Tuya Wifi Robot Cleaner“ sveria 1,9 kg, tad jį pernešti iš vienos vietos į kitą taip pat bus lengva.

 

Šis robotukas turi du šoninius šepetėlius - taip geriau atliekos nukreipiamos į centre esančią siurbimo angą.

Na, o siurbimo galia siekia net 1500Pa. Sakome net todėl, kad šis robotas kainuoja tik 64 eurus. Taip, suprantama, kad 1500Pa galios robotas vargiai išvalys kiliminę dangą, tačiau įprastam grindų valymui to tikrai užteks.

O ir „Tuya Wifi Robot Cleaner“ palaiko 4 valymo režimus, kas tikrai leis patogiai šį robotą priderinti prie konkrečių valymo aplinkybių.

„Tuya Wifi Robot Cleaner“ turi 350 ml sausų atliekų talpą, ganėtinai didelė. Gamintojas tvirtina, kad šis robotas netgi palaiko grindų plovimą ir iš pateikiamos pakuotės turinio nuotraukos matyti (žiūrėti aukščiau aut. past.), kad pakuotėje atkeliauja ir plovimui skirtos šluostės.

Tik apie vandens talpą nieko neužsimenama ir panašu, kad čia principas yra toks: prie siurblio apačios pritvirtiname sudrėkintą šluostę ir paleidžiame robotą. Taip jis tuo pačiu metu siurbs atliekas ir lengvai su drėgna šluoste nuvalys grindis. Su įprastu grindų plovimu čia net nėra ko lyginti, bet papildomai dulkes tikrai surinks.

 

„Tuya Wifi Robot Cleaner“ aprūpintas per 5-6 val. įkraunama 2000 mAh talpos baterija ir vienu įkrovimu robotas gali darbuotis net 120 minučių. Puikus rezultatas.

Šaunu ir tai, kad „Tuya Wifi Robot Cleaner“ turi jutiklius, kurie jį apsaugo nuo trankymosi į baldus bei kritimų nuo laiptų. Naudingi dalykai.

Taip pat robotas palaiko išmaniąją Tuya programėlę, suporuojamas su telefonu WiFi ryšiu, ir taip programėlėje galima pasirinkti norimą valymo režimą bei pilnai valdyti robotą. Jis netgi valdomas su balso asistentais: Alexa ir Google Assistant.

„Tuya Wifi Robot Cleaner“ yra šaunus robotas dulkių siurblys. Žinoma, jam iki rimtų rinkos atstovų yra toloka, bet nedidelėms erdvėms, sodo nameliams ir ten, kur reikia reguliariai išvalyti kieto pagrindo grindis - tokio pigaus roboto gali pilnai pakakti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: