Aliexpress Bestseleriai už dar nematytas kainas: iš Lenkijos, su nuolaidų kuponais ir patys perkamiausi belaidžiai siurbliai - 350W galia, 22kPa, skirtingi siurbimo režimai, labai tinkami kilimams, LED ekranai ir kodėl „Jashen S18X“ būsimas hitas iki 150€ („Proscenic P10“ ir „Jashen S18X“ palyginimas, Video)  ()

Šią savaitę Aliexpress skelbia kasmetinius AliExpress Awards 2020 prizininkus ir čia turime du itin pirkėjų perkamus ir teigiamai vertinamus belaidžius dulkių siurblius: „Proscenic P10“ ir „Jashen S18X“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Jashen S18X“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress141,74 € (su nuolaidos kuponu);
    • 42 % nuolaida + nuolaidos kuponas 4,20 €: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki gruodžio 31 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.
  • Lietuvoje neparduodamas.

 

„Proscenic P10“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress133,78 €;
    • 42 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Belgijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.
  • Lietuvoje net 449,99 €.

„Proscenic P10“ ir „Jashen S18X“ yra ypatingai populiarūs ir perkami belaidžiai dulkių siurbliai. Abu jie pateko tarp AliExpress Awards 2020 prizininkų ir dabar parduodami už puikias kainas.

Pavyzdžiui, tuo metu, kai rašėme apie „Proscenic P10“ siurblį ir pirkėjų atsiliepimus - plačiau paskaityti galite čia - tai šis itin populiarus modelis kainavo 133,25 €, tačiau akcija tetruko vos vieną dieną. Tad dabar vėl puiki proga įsigyti puikų siurblį ir iš Lenkijos sandėlių.

O kuo gi panašūs bei kuo skiriasi šie du belaidžiai dulkių siurbliai? 

 

Kainos. Akivaizdu, jog tai yra tos pačios kainos kategorijos atstovai. Skirtumas yra labai minimalus ir šiuo metu šiek tiek pigesnis yra „Proscenic P10“. Visgi, jo tiesioginis konkurentas brangesnis vos 8 eurais, tad skirtumas minimalus.

Pakuočių turinys, priedų skirtumai. Šiuo atveju galite pastebėti (žiūrėti nuotrauką aukščiau ir žemiau aut. past.), kad abu modeliai turi daugybę įvairių keičiamų antgalių.

Visgi, čia pranašumą atiduodame „Jashen S18X“, kadangi jo pakuotėje yra daugiau įvairių antgalių, taip pat turime 2 volelius: vienas skirtas kietoms grindims, o kitas kiliminei dangai.

„Proscenic P10“ turi universalų volelį, skirtą įvairioms valymo sąlygoms. Ir nors tai yra patogiau, kai jų nereikia keisti, tačiau turintiems daugiau ir storesnių kilimų - geriau, kai yra skirtas specialus volelis.

 

Taip pat abu modeliai turi laikymo stoteles, tačiau „Jashen S18X“ ji yra stambesnė, tvirtesnė ir tuo pačiu čia galima laikyti sukabintus siurblio priedus. Su „Proscenic P10“ tokios galimybės nėra ir priedus reikės laikyti atskirai.

Kadangi „Jashen S18X“ turi daugiau įvairių priedų, tai ir su šiuo siurbliu bus lengviau išvalyti pačias įvairiausias vietas. 

Specializuoti ir konkrečioms valymo sąlygoms skirti priedai visada yra geriau už standartinius ir tinkančius viskam. Ir čia ypač pasakytina, kai norėsite išvalyti kompiuterio klaviatūrą, automobilio saloną ir panašiai.

Ekranų skirtumai. Gamintojas nurodo, kad „Proscenic P10“ turi LED ekranėlį, o „Jashen S18X“ LCD. 

Čia ypatingai didelio skirtumo nėra, nors ir LED ekranas turėtų užtikrinti geriau matomą vaizdą.

Abiejų siurblių atvejais ekranuose pateikiama informacija apie siurbimo režimą, baterijos energijos lygį ir pan.

Baterijos, veikimo laikas, siurbimo režimai. „Proscenic P10“ turi 2000 mAh talpos bateriją ir maksimaliai gali darbuotis iki 45 min. Palaiko 4 siurbimo režimus:

  • 6500Pa - 45 min.,
  • 10500Pa - 27 min.,
  • 14500Pa - 18 min.,
  • 22000Pa - 13 min.

„Jashen S18X“ atveju turime 2500 mAh talpos bateriją, kurios užtenka darbuotis iki tų pačių 45 minučių, tačiau čia jau turime 3 siurbimo režimus:

  • 10000Pa - 45 min.,
  • 15000Pa - 30 min.,
  • 22000Pa - 15 min.

 

Dar 2 svarbūs momentai:

  • Gamintojas nurodo, kad „Proscenic P10“ palaiko ir grindų plovimo režimą. Tiesa, tam reikės atskirai įsigyti vandens talpą, kuri ir suteiks tokią galimybę.
  • „Jashen S18X“ to nepalaiko, tačiau jis turi integruotus jutiklius, kurie sugeba užfiksuoti didesnį atliekų kiekį ir taip siurblys automatiškai padidina siurbimo galią. Tokio dalyko „Proscenic P10“ modelis neturi.

Siurbimo galvų skirtumai. Žemiau pateiktuose paveiksluose galite matyti šių dviejų siurblių siurbimo galvų skirtumus ir „Jashen S18X“ siurbimo galva kiek išskirtinė.

Ji yra kitokio dizaino ir čia turime integruotą gumos juostelę. Pirmiausiai, tai padeda apsaugoti baldus nuo netyčinio į juos atsitrenkimo ir apibraižymo.

Antra, tą juostelę galima nulenkti žemyn ir kai siurbiamas kilimas, ji papildomai šiaušią kilimą bei taip padeda pasiekti gilesnius sluoksnius, pakelti ir susiurbti atliekas. Tokio dalyko „Proscenic P10“ neturi.

Plius, kaip ir minėjome, „Jashen S18X“ turi 2 atskirus ir lengvai keičiamus volelius: kietoms grindims ir kiliminei.

O kaip pašvietimas? Taip, abu modeliai jį turi. Ir čia vėl pranašumą atiduodame „Jashen S18X“.

Kodėl? Juk abu modeliai turi LED šviesas, tai kodėl geresnis „Jashen S18X“? Todėl, kad „Proscenic P10“ atveju tas pašvietimas dirba nuolatos. Ar siurbsite dienos metu visiškai šviesiame kambaryje, ar tamsesnėje vietoje - jis šviečia nuolat. Ir taip naudoja energiją.

 

Tuo tarpu „Jashen S18X“ atveju jis šviečia tik tada, kai siurbimo galva atsiduria tamsioje vietoje. Ir tai vyksta automatiškai. Pats siurblys įjungia apšvietimą. Ir patogu, ir taupoma baterijos energija.

Galios skirtumai, atliekų dėžutės, filtrai ir kita. „Proscenic P10“ bešepetėlinio elektros variklio galia siekia 300W, o siurbimo slėgis net 22kPa.

 

„Jashen S18X“ atveju turime taip pat bešepetėlinį 350W galios elektros variklį su 22kPa siurbimo slėgiu.

Puiku ir tai, kad čia turime bešepetėlinius variklius, kas reiškia, kad jie tarnaus žymiai ilgiau, palyginus su tradiciniais varikliais. Visgi tie 50W „Jashen S18X“ suteikia privalumą, kadangi didesnės elektros galios varikliui yra lengviau darbuotis prie maksimalių apsukų. Skirtumas minimalus, bet visgi yra.

„Proscenic P10“ turi 650 ml atliekų dėžutę, o „Jashen S18X“ - 500 ml. Abiejų atvejais jos ištuštinamos paspaudus vos vieną mygtuką.

Abu modeliai turi kelių etapų filtravimo sistemas su plaunamais HEPA filtrais. Sulaikoma iki 99,99 proc. smulkiausių dalelių.

Beje, abiejų modelių baterijos yra išimamos ir bet kada pakeičiamos. Didelis privalumas. Jei kartais sugestų baterija, nereikės pirkti naujo siurblio - užteks tik įsigyti kitą bateriją.

Tad kurį rinktis: „Jashen S18X“ ar „Proscenic P10“?

Tiesą pasakius, abu modeliai yra labai geri. Ir ypač tokioje kainų kategorijoje. „Proscenic P10“ jau ypač susilaukęs daug dėmesio ir pirkėjų pagyrų.

„Jashen S18X“ yra naujesnis modelis ir dar nespėjęs susilaukti tokio populiarumo, bet iš šio teksto ir techninių specifikacijų palyginimo galima daryti aiškią išvadą, jog jo populiarus tik didės.

Iš esmės jis daugeliu atveju lenkia savo konkurentą ir tie papildomai 8 eurai yra juokingas skirtumas, palyginus su tuo, ką siūlo „Jashen S18X“.

„Jashen S18X“ vaizdo įrašą rasite čia.

„Proscenic P10“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()