„Geriausias 2020 gimbalas. Tikras vlogeris privalo jį turėti“: apžvalgininkų itin giriamas ir puikios kainos multifunkcinis „Hohem iSteady“ gimbalas - tinka telefonams, veiksmo kameroms bei fotoaparatams, nuostabus 600° 3D Inception režimas ir programėlė (nuolaidos kuponas, Video)  ()

Šis „Hohem iSteady“ gimbalas yra 3 viename prietaisas. Labai funkcionalus ir itin geros geros kainos įrenginys leis turėti aukščiausios kokybės vaizdo įrašus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“ trijų ašių gimbalas:

  • TikTech - 96,76 €;
    • nuolaidos kuponas HOHEMMUEU10;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 136 €.

Šįkart TikTech mums rekomenduoja atkreipti dėmesį į vieną populiariausių, pažangiausią ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamą „Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“ trijų ašių gimbalą.

Apžvalgininkai šį gimbalą vadina geriausiu variantu tarp tokios kainos kategorijos atstovų. Itin funkcionalus įrenginys ir dabar parduodamas už puikią kainą.

„Hohem iSteady“ trijų ašių gimbalas yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, kompaktiško dydžio, lengvai sulankstomas, su trikojo prijungimu - net 2 skirtingose vietose.

 

Ir viskas jau yra pakuotėje: pats gimbalas, trikojis, įkrovimo laidas, kelioninis dėklas.

Gimbalo rankena yra ergonomiška, tad prietaisą patogu laikyti ir valdyti. Yra visi reikalingi valdymo mygtukai, kaip: vaizdo priartinimo ir atitolinimo, režimų pasirinkimo, vertikalaus/horizontalaus pasukimas, užrakinimas, sekimas ir t.t.

Šis gimbalas yra suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų, veiksmo kamerų bei fotoaparatų.

Tad į šį gimbalą galima įstatyti praktiškai bet kokį išmanųjį, tokias veiksmo kameras kaip GoPro Hero8 bei kompaktiškus fotoaparatus kaip SONY RX100M7, Canon G7x, Panasonic DMC-LX10 ir panašiai.

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkai pabrėžia, kad šis gimbalas itin tinkamas SONY kameroms.

Pats gimbalas sveria 530 gramus ir jame galima įtvirtinti įrenginį, sveriantį nuo 80 iki 400 gramų.

„Hohem iSteady“ palaiko daug įvairių veikimo režimų ir pats įspūdingiausias yra 600° 3D Inception režimas. Jį aktyvavus galima sukurti išties išskirtinių vaizdo įrašų.

Čia taip pat rasime ir Sporto režimą, kas itin pravers filmuojant greitai besikeičiančius vaizdus. Taip pat ir palaikomas veido sekimas. Yra Motion-Time Lapse režimas ir taip gimbalas vienu įkrovimu gali fiksuoti 8 valandų trukmės vaizdus.

 

Kalbant apie bateriją, tai „Hohem iSteady“ trijų ašių gimbalas turi 3600 mAh talpos įkraunamą bateriją ir vienu įkrovimu iš viso gali darbuotis iki 8 valandų.

Įdomu ir tai, kad šį gimbalą galima panaudoti ir kaip išorinę bateriją. Tai yra, tuo metu, kai ką nors filmuosite ar fotografuosite, galėsite telefoną prie gimbalo prijungti laidu ir taip įkrauti telefono bateriją. Naudinga funkcija.

„Hohem iSteady“ palaiko ir išmaniąją programėlę, kurioje iškart galėsite keisti gimbalo nustatymus, atlikti kalibravimą, atnaujinti programinę įrangą, peržiūrėti nuotraukas bei vaizdo įrašus ir iškart juos pagražinti bei pasidalinti su draugais socialiniuose tinkluose.

„Hohem iSteady Multi All-in-One 3-Axis Gimbal“ trijų ašių gimbalas yra itin funkcionalus ir galima gana drąsiai sakyti, kad pažangiausias kompanijos produktas. Pirkėjai bei apžvalgininkai jį itin giria ir tvirtina, kad tikras vlogeris tiesiog privalo jį turėti:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()