„Dirba idealiai, vertas kiekvieno euro, į kaulus duoda ir gerai žinomiems brendams“ - už puikią kainą ir idealiai lietuvių vertinamas profesionalus lazerinis nivelyras (Video, „Huepar 904DG“ ir „HILDA“ palyginimas, atsiliepimai)  (7)

AliExpress SuperDeals pasiūlymas!

Iš Lenkijos/Ispanijos

Aukščiausias lietuvių vertinimas

„Huepar 904DG“ palyginimas su populiariausiu „HILDA“ modeliu, atsiliepimai

Žalios spalvos Osram 520nm lazeris | 16 linijų

Vertikalių/horizontalių keitimas | 360 laipsnių | užrakinimas | savaiminis išsigulsčiavimas

Išimama 5200 mAh baterija | iki 8 val. | gali dirbti ir be jos

Nuotolinis pultelis iki 60m. | valdymo mygtukai

IP54 | -10℃ iki +50℃


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos - PAPILDYMAS 2021 10 07

„Huepar 904DG“ lazeriniai nivelyrai:

„HILDA“ lazeriniai nivelyrai:

„Huepar TPD14“ trikojis:

„Huepar 904DG“ vaizdo įrašas.

Atkreipiame dėmesį, kad drauge su „Huepar 904DG“ nivelyru atkeliaus visi reikalingi priedai, kaip baterijos įkrovimui reikalingas laidas, nuotolinio valdymo pultelis, stovai, nešiojimo krepšys ir t.t.

„Huepar“ yra Levelsure Optoelectronics Technology Co., Ltd. kompanijos prekės ženklas. Juo žymimi aukščiausios klasės kryžminiai nivelyrai ir čia turime ypatingai populiarų bei puikiai pirkėjų vertinamą profesionalų 16 linijų kryžminį nivelyrą.

„Huepar 904DG“ yra populiarus profesionalus lazerinis nivelyras ir vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress turime virš 540 užsakymų, 220 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Pirkėjų atsiliepimai yra ypatingai geri ir jie išvien tvirtina, kad „Huepar 904DG“ yra profesionalus prietaisas, su itin naudingomis funkcijomis.

Pavyzdžiui, „Huepar 904DG“ turi išimamą ir įkraunamą 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos be pertraukų užteks darbuotis 8 valandas. Labai geras rodiklis.

Be to, gamintojas tvirtina, kad „Huepar 904DG“ gali darbuotis ir be šios baterijos. Jei kartais baterijoje ir pritrūktų energijos, lazerinį nivelyrą galima prijungti prie maitinimo šaltinio ir tęsti darbus.

Gerai yra ir tai, kad ant „Huepar 904DG“ korpuso yra visi reikalingi valdymo mygtukai, tad čia galima keisti vertikalias, horizontalias linijas, matyti baterijos indikatorių.

Žinoma, smagiausia ir akivaizdu, kad patogiausia „Huepar 904DG“ valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.

Labai svarbu pažymėti, kad čia tyrime 16 linijų lazerinį nivelyrą ir gamintojas pateikia labai gerą ir puikiai iliustruojantį paveikslą, kaip gi atrodo išsidėsčiusios linijos patalpos viduje. 

Esminis tokio įrenginio dalykas yra lazeris. Ir čia turime žalios spalvos Osram 520nm ilgio lazerį. Tai yra kokybiškas lazeris - antros klasės (IEC/EN60825-1/2014). Tikslumas siekia ±3mm/10m.

Nivelyrą galima pritvirtinti ant trikojo, pakreipti reikiamu kampu (linijas galima brėžti 360 laipsnių), taip pat laisvai galima keisti nivelyro padėtį ir yra užrakinimo galimybė norimoje nivelyro pakreipimo padėtyje bei savaiminis išsigulsčiavimas (4 laipsnių, atliekamas per mažiau kaip 3 sekundes).

Pakuotėje turime ir nuotolinio valdymo pultelį, kuriuo signalas perduodamas net iki 60 metrų. Labai šaunus ir naudingas daiktas.

Taip naudotis „Huepar 904DG“ lazeriniu nivelyru yra dar patogiau. Ypač, kai jis bus pritvirtintas prie sienos, lubų ir panašiai. Reikės kur kas mažiau laipioti ant kopėčių ir vaikščioti pirmyn - atgal.

Plius, „Huepar 904DG“ atitinka IP54 standartą, tad yra atsparus dulkėms bei vandens purslams, dirba nuo -10℃ iki +50℃ temperatūroje bei palaiko specialų Pulse režimą. Tad „Huepar 904DG“ pilnai galima naudoti ir lauko sąlygomis. Aukščiausios klasės įrenginys.

Kuo „Huepar 904DG“ pranašesnis nuo „HILDA“ lazerinių nivelyrų?

„HILDA“ lazeriniai nivelyrai yra patys perkamiausi Aliexpress - beveik 7 400 užsakymų - ir apie juos plačiau rašėme štai šiame straipsnyje. Lietuvaičiai jais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad šie prietaisai dirba puikiai. 

Tačiau reikia pripažinti, kad nors abu modeliai ir yra 16 linijų lazeriniai nivelyrai, tačiau „HILDA“ yra skirti daugiau įprastiems darbams namuose. 

„Huepar 904DG“ yra absoliučiai profesionalus prietaisas, kurio pagrindinės stiprybės yra:

  • antros klasės Osram 520nm ilgio lazeris; 
  • nuotolinio valdymo pulteliu signalas perduodamas net iki 60 metrų („HILDA“ atveju iki 30 metrų);
  • išimama baterija ir galimybė darbuotis nivelyrą prijungus prie kito maitinimo šaltinio;
  • IP54 reitingas;
  • norimos padėties užrakinimas;
  • Pulse režimas bei galimybė naudoti lauke ir kt.

Tad kurį rinktis?

Jei ketinate bute pasikeisti plyteles, pakabinti spinteles, pakabinamas lubas ir panašiems smulkesniems darbams, tada pilnai pakaks „HILDA“ lazerinio nivelyro.

Jei darbai bus didesnės apimties, laukia pilnas namo įrengimas, norite pilnai profesionalaus prietaiso su papildomomis funkcijomis, o ir finansinės galimybės leidžia - tada kur kas geriau rinktis „Huepar 904DG“ lazerinį nivelyrą.

Ką sako pirkėjai apie „Huepar 904DG“ lazerinį nivelyrą?

Pirkėjai iš Lietuvos yra ypatingai jais patenkinti, praktiškai visi duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad iš Ispanijos jie atkeliauja per 10-14 dienų, saugiai bei tvarkingai supakuoti, užtikrina visas gamintojo nurodomas savybes ir puikiai dirba:

  • J***s: Labai geras produktas, dirba idealiai. Pirkite šį lazerį, vertas kiekvieno euro, į kaulus duoda ir gerai žinomiems brendams. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • AliExpress Shopper: Aukščiausios kokybės produktas. Esant 7 metrų horizontaliai linijai paklaida siekia ~ 2 mm. Geras produktas. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • A***r: Siunta porą dienų vėlavo, nei buvo numatyta pristatyti, bet viskas dėl Europoje taikomų karantino reikalavimų ir sudėtingesnio judėjimo sąlygų. Nivelyras puikiai pagamintas, tvirto korpuso. Rekomenduoju 100 %. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, lazerio spindulio foto.

Vos vienas pirkėjas iš Lietuvos tvirtina, kad jam atkeliavo nekokybiškas nivelyras ir per 5 metrų atstumą paklaida siekė netoleruotinus 14 mm. Tačiau iškart nufilmavo šį trūkumą, informavo pardavėją apie šią situaciją ir pardavėjas jam nemokamai atsiuntė naują bei tinkamai veikiantį nivelyrą, kurio veikimu pirkėjas iš Lietuvos yra patenkintas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai (7)