Iš Lenkijos ir 50€ pigiau nei Lietuvoje karščiausia „Xiaomi“ naujiena: puiki kaina, įspūdingos galimybės ir geriausi pirmųjų apžvalgininkų įvertinimai - „Dreame D9 yra geriausias biudžetinis robotas dulkių siurblys su lazerine navigacijos sistema“ („Xiaomi Dreame D9“ siurblys, iš Lenkijos, Video)  ()

„Xiaomi Dreame D9“ - vienas naujausių kompanijos robotų dulkių siurblių, pasižyminčių puikiomis specifikacijomis ir labai kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Dreame D9“ (sausas ir drėgnas valymas):

  • Aliexpress287,97 €;
    • 32 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Geekmaxi - 279,99 €;

 

  • nuolaidos kuponas HP7egzd8;
  • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.
  • Lietuvoje330 € (LT parduoda tik kelios parduotuvės ir ši kaina yra pati mažiausia).

„Xiaomi Dreame D9“ yra visai naujai rinkoje pasirodęs kompanijos robotas dulkių siurblys. Ir pirmieji pirkėjai tvirtina, kad tai puikus kainos ir kokybės atstovas.

Už geriausią kainą gauname labai funkcionalų ir pažangų įrenginį.

„Xiaomi Dreame D9“ aprūpintas pažangiąja lazerine navigacijos sistema (naujausia 3.0 versija) bei SLAM algoritmu, kas užtikrina maksimaliai efektyvų roboto navigavimą po teritoriją. 

 

Jis turi daugybę įvairių jutiklių ir išmaniojoje programėlėje iškart piešia teritorijų žemėlapį, jį išsaugo, tad sekančiais kartais tik belieka jį įkelti ir pasirinkti norimą valyti kambarį, taip pat žemėlapiai yra nuolat atnaujinami.

„Xiaomi Dreame D9“ palaiko kelių sluoksnių žemėlapius (iki trijų sluoksnių aut. past.), kas labai pravers gyvenantiems kelių aukštų namuose.

Taip pat robotas sugeba pats grįžti įsikrauti bateriją ir po to toliau tęsia darbą nuo ten, kur baigė. Puikios savybės.

Šaunu ir tai, kad „Xiaomi Dreame D9“ turi labai didelę 5200 mAh talpos bateriją, automatiškai ją įkrauna ir tęsia darbą bei palaiko sausą ir drėgną grindų valymą.

„Xiaomi Dreame D9“ robotas turi 570 ml sausų atliekų talpą bei palaiko 4 valymo režimus. Yra ir automatinis kilimų aptikimas bei siurbimo galios padidinimas. Pastaroji čia siekia iki 3000Pa.

Plovimo atveju turime 270 ml vandens talpą ir 3 grindų plovimo režimus.

Vandens padavimą, kaip ir kitas funkcijas, galima valdyti programėlėje. Ir vienu vandens papildymu bus galima išplauti iki 200 m2 plotą. Įspūdingas rodiklis.

Programėlėje rasime pilną „Xiaomi Dreame D9“ valdymą, realiu laiku matysime kur jis yra, galima rinktis norimą patalpos žemėlapį, valymo režimą, laiką, nurodyti draudžiamas teritorijas ir taip toliau. 

 

„Xiaomi Dreame D9“ palaiko ir valdymą balsu. Beliks Alexa duoti komandą ir jį aktyvuos „Xiaomi Dreame D9“ siurblį.

Pirmieji „Xiaomi Dreame D9“ robotą dulkių siurblį įsigiję pirkėjai yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jis puikiai atlieka savo užduotis.

Didelės siurbimo galios užtenka išvalyti didelei netvarkai, kiliminės dangos aptikimas bei automatinis siurbimo galios padidinimas yra itin šaunios ir giriamos funkcijos, o ir ir grindų plovimas, palaikant 3 vandens padavimus, yra akivaizdus privalumas.

Iš esmės „Xiaomi Dreame D9“ turi viską, ko tik būtų galima norėti iš šiuolaikiško ir pažangaus roboto dulkių siurblio, o kainuoja ypatingai mažai.

Plačiau apie „Xiaomi Dreame D9“ bei jo galimybes šioje išsamioje apžvalgoje, kurios autorius tvirtina, kad „Xiaomi Dreame D9 yra geriausias biudžetinis robotas dulkių siurblys su lazerine navigacijos sistema“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()