„Kokybę vertinu 10 balų iš 10. Super geras daiktas ir žaibiškas pristatymo laikas“: įspūdingai geros kainos ir lietuvių labai perkamas siurblys - puikus variantas vasarnamių ir įprastai namų priežiūrai („INSE I5“ pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimai, iš Prancūzijos ir Ispanijos, Video)  ()

„INSE I5“ - puikios kainos, galingas ir funkcionalus laidinis dulkių siurblys. Pirkėjai iš Lietuvos jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„INSE I5“ laidinis siurblys:

  • Aliexpress41,22 €;
    • 25 % nuolaida;
    • iš Prancūzijos ir Ispanijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„INSE I5“ yra populiarus ir gerai pirkėjų vertinamas laidinis siurblys: daugiau kaip 700 užsakymų, 300 atsiliepimų ir aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Ir šiuo metu siurblį galima įsigyti iš Prancūzijos arba Ispanijos sandėlio, tad nebus jokių papildomų mokesčių, o ir pristatys greitai. Beje, galima rinktis iš raudonos arba mėlynos spalvos modelio.

Gali kilti klausimas, o kam reikia laidinio siurblio, kai rinkoje ganėtinai daug belaidžių?

Toks siurblys, kaip „INSE I5“, yra idealus variantas įvairiuose vasarnamiuose ir tiems, kurie tiesiog nemėgsta akumuliatorinių siurblių dėl jų turimų dviejų minusų: nusėdus baterijai - darbas sustoja ir bateriją reikia įkrauti; laikui bėgant baterijos talpa mažėja ir tas darbo laikas dar labiau krenta.

„INSE I5“ yra į 220V tinklą jungiamas siurblys ir su juo galima dirbti tiek, kiek tik reikia be jokių apribojimų. O ir 6 metrų laido ilgio tikrai užteks patogiam darbavimuisi.

 

„INSE I5“ yra 600W galios ir užtikrina 1800Pa siurbimo slėgį, ko pilnai pakaks įprastai vasarnamių, namų, butų priežiūrai.

Su pakuotėje esančiais skirtingais antgaliais galima šiuo siurbliu išvalyti grindis, kiliminę dangą, baldus, užuolaidas ir t.t.

Didelis privalumas ir tas, kad „INSE I5“ turi net 1 litro atliekų dėžutę. Tad ją reikės ištuštinti rečiau, o ir tą padaryti visiškai paprasta - tereikia šone spustelėti mygtuką ir visos atliekos iškris į šiukšlių kibirą.

Kitas svarbus dalykas, tai „INSE I5“ turimi filtrai. Čia turime ne tik HEPA filtrą, bet ir visi filtrai bei atliekų dėžutė yra plaunami. Akivaizdūs privalumai. Taip gerokai prailginamas siurblio naudojimasis ir tų filtrų užteks ilgam.

„INSE I5“ siurblius yra įsigiję ir nemažai pirkėjų iš Lietuvos, kurie jiems duoda aukščiausius balus ir tvirtina, kad siurbliai iš Prancūzijos atkeliavo per 5-10 dienų ir pristatė kurjeris tiesiai į namus:

  • E***a: Viskas tvarkoje. Siurblys mažas, kompaktiškas. Siurbia gerai. Atkeliavo per 5 dienas;
  • D***s: Kokybę vertinu 10 balų iš 10. Super geras daiktas. Žaibiškas pristatymo laikas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • A***e: Labai geras siurblys, viskas super. Užsisakiau iš Prancūzijos, atkeliavo per savaitę su trupučiu. Pristatė kurjeris į namus, pristatymas nieko nekainavo (nebuvo jokių mokesčių). Esu labai patenkinta kainos ir kokybes santykiu. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

Dar kelios siurblio nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Štai čia yra keletas „INSE I5“ siurblio vaizdo įrašų, kuriuose parodomos jo pagrindinės savybės.

„INSE I5“ pristatomasis vaizdo įrašas:

„INSE I5“ išpakavimas:

„INSE I5“ priedų pritvirtinimas prie pačio siurblio:

Kaip su „INSE I5“ siurbti po baldais:

Kaip su „INSE I5“ siurbliu susiurbti stambias atliekas:

„INSE I5“ siurblio filtrų ir atliekų dėžutės plovimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: