Rekordinė kaina ir liko vos 6 vnt! Garso kolonėlė praktiškai už Ačiū: „puikiai pagaminta“ (Video, „Deelife WSA-850“)  ()

Rekordinė kaina!

Liko vos 6 vnt!

Iš Lenkijos ir Belgijos sandėlių

10W

FM | Bluetooth 5.0 | USB jungtis | palaiko atminties kortelę

Pokalbiai su paskambinusiu | kolonėlės poruojamos tarpusavyje


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Deelife WSA-850“ garso kolonėlė su FM:

  • Aliexpress - nuo 18,45 €; nuo 11,44 € (papildymas 2021-09-12);
    • 58 % nuolaida;
    • mažiausia kaina, kai taikomas PVM;
    • iš Lenkijos ir Belgijos sandėlių;
    • už 4,36 € į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • liko tik 6 vienetai.

Išsamų „Deelife WSA-850“ kolonėlės vaizdo įrašą rasite čia.

Iškart atkreipiame dėmesį, kad galima drauge su kolonėle, jos keičiama baterija ir pakuotėje esančiu USB įkrovimo laidu įsigyti ir 32GB talpos Netac atminties kortelę.

Taip galėsite iškart į atminties kortelę įsirašyti norimos muzikos, kortelę įdėti į „Deelife WSA-850“ kolonėlę ir taip patogiai klausytis muzikos.

Šaunu yra tai, kad prie „Deelife WSA-850“ kolonėlės galima prijungti ne tik atminties kortelę, bet ir USB atmintukus bei iš jų leisti muziką.

Taip pat „Deelife WSA-850“ galima Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su išmaniuoju telefonu ir taip iš telefono leisti muziką.

Plius, kolonėlės dizainas yra toks, kad patogu patį telefoną įstatyti į kolonėlę. Tai ne tik yra pravartu, kad telefonas yra šalia kolonėlės, bet ir galima bepietaujant ar ilsintis pasižiūrėti norimą klipą, laidą ar serialo seriją.

„Deelife WSA-850“ yra kompaktiška, plastiko korpuso ir su visais reikalingais valdymo mygtukais bei jungtimis garso kolonėlė.

Čia turime pilną muzikos bei garso valdymą. Ir net suporavus su telefonu, per šią kolonėlę galima bendrauti su paskambinusiais pašnekovais. Šaunus dalykas.

Pavyzdžiui, darbuojatės namuose, atliekate remonto darbus ir tuo metu kas nors skambina. Nesinorės nešvariomis rankomis čiupinėti išmanaus telefono, o čia teliks paspausti kolonėlės mygtuką ir atmesti skambutį arba atsiliepti ir pasikalbėti su skambinančiuoju.

Tas pats galioja ir gaminant pietus bei tuo metu esant užimtoms rankoms. Išties pravarti ir labai praktiška funkcija.

„Deelife WSA-850“ taip pat turi ištraukiamą anteną ir per šią kolonėlę galima klausytis FM radijo (87.5-108MHz dažnių juostoje).

Turime du garsiakalbius ir maksimali garso galia siekia 10W.

Beje, įsigijus dvi „Deelife WSA-850“ garso kolonėles, jas telefonu galima suporuoti tarpusavyje ir taip turėti tikrą TWS Stereo garsą.

Kitas didelis „Deelife WSA-850“ privalumas yra keičiamos 18650 ličio jonų baterijos. Šį privalumą pabrėžia ir kolonėlėmis patenkinti pirkėjai iš Lietuvos.

Puiki kolonėlė. Labai gera pagaminimo kokybė, maloni liesti ir ypatingai didelis pliusas, kad galima lengvai keisti išsekusią bateriją. Nereikia atsukinėti kažkokių varžtų, baterija keičiama paprasčiausiu būdu - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai ()