Įspūdingas anonsas už neįtikėtiną kainą: iš Lenkijos sandėlio net 400W, 140AW ir net 24kPa siurbimo slėgį turintis siurblys su lanksčiu pagrindiniu vamzdžiu, pigiau nei 150€ ir dar papildomai dovanų „Soocas X3U“ elektrinis dantų šepetėlis („Redkey F10“, Lenkija, Video)  ()

„Redkey F10“ - ką tik rinkoje pasirodęs nuostabios kainos ir puikių savybių belaidis siurblys. Ir dabar, pasaulinės premjeros proga, jis parduodamas už stebėtinai žemą kainą bei dar su papildomomis dovanomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygas

„Redkey F10“ belaidis siurblys:

  • Aliexpress146,16 €;
    • 24 % nuolaida + € 16,92 kuponas: pritaikys automatiškai;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-10 d.d.
    • papildomai dovanų Soocas X3U elektrinis dantų šepetėlis, dalinamas atsitiktinai pirkėjams iš Lenkijos sandėlio.

Atkreipiame dėmesį į keletą dalykų. Šiuo metu yra „Redkey F10“ siurblio pasaulinė premjera ir jis parduodamas už specialią anonso kainą.

Taip pat papildomai dovanų kai kurie „Redkey F10“ belaidžio dulkio siurblio pirkėjai gaus 39,99 dolerių vertės Soocas X3U elektrinį dantų šepetėlį.

Svarbu ir tai, kad siurbliai su dovanomis atkeliaus iš Lenkijos, tad nemokamas, greitas ir be jokių muitų siuntimas į Lietuvą.

Plius, gamintojas suteikia dvejų metų garantiją, kas taip pat yra puiku.

Kuo gi pasižymi „Redkey F10“ dulkių siurblys?

Labai šaunu, kad „Redkey F10“ siurblio pakuotė itin gausi.

Čia rasime daugybę keičiamų antgalių, motorizuotą siurbimo galvą su LED švietimu, patogią siurblio bei jo priedų laikymo-įkrovimo stotelę, plaunamą HEPA filtrą ir t.t.

Žvelgiant į specifikacijas iškart į akis krenta keli momentai. Ir vienas jų - galios rodikliai.

 

Nors „Redkey F10“ šiuo metu kainuoja juokingai pigiai, jis turi net 400W galios bešepetėlinį elektros variklį, užtikrina 140AW siurbimo galią ir net 24kPa siurbimo slėgį.

Plius, turime motorizuotą siurbimo galvą, kuri dar prideda 30W galios. Ir su LED švietimu, kas pravers valant tamsesnes namų vietas.

Už tokią kainą tiesiog fantastiški rodikliai. Jau vien 140AW siurbimo galia yra labai daug ir ypatingai tokioje kainų kategorijoje, o dar papildomai motorizuota siurbimo galva pagelbės išvalyti gilesnius kiliminės dangos sluoksnius, pakelti bei lengviau susiurbti stambesnes atliekas.

Kitas įdomus momentas yra tai, kad „Redkey F10“ turi lankstų pagrindinį vamzdį. Tai yra ko gero vienintelis tokio tipo siurblys iki 200 eurų.

Štai gana neseniai išbandėme panašaus tipo sulankstomą vamzdį turintį „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ - apžvalgą rasite čia.

Tačiau „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ kainuoja net 100 eurų brangiau, palyginus su „Redkey F10“.

Ir iš asmeninės patirties galime patvirtinti, kad toks įdomus gamintojo sprendimas yra net labai pasiteisinęs. Su tokį lankstų vamzdį turinčiu siurbliu yra kur kas lengviau pasiekti po baldais esančias vietas ir jas išvalyti, lyginant su tradicinį vamzdį turinčiais siurbliais.

 

„Redkey F10“ pasižymi ir dar keliais įdomiais techniniais sprendimais, kaip itin patogiu volelio išėmimu, išvalymu bei įdėjimu atgal.

O dar įdomiau, kad pagrindinėje motorizuotoje siurbimo galvoje yra įdiegti jutikliai, kurie nuolat seka valomo paviršiaus būklę ir didėjant nešvarumo (atliekų) lygiui - automatiškai padidinamas siurbimo lygis.

Super šaunus ir ypatingai belaidžiuose dulkių siurbliuose vis dar labai retai sutinkamas techninis sprendimas.

„Redkey F10“ gali pasigirti ir tyliu darbu bei kelių lygių oro filtravimu.

Gamintojas tvirtina, kad čia turime plaunamus filtrus, taro jų ir HEPA filtrą, tad taip sutaupoma išlaidų bei kokybiški filtrai leidžia sulaikyti iki 99,97 proc. ir pačių smulkiausių dalelių.

„Redkey F10“ turi 0,6 l talpos lengvai ištuštinamą atliekų dėžutę. Tereikia spustelėti mygtuką, atsidaro talpos apačioje esantis dangtelis ir susiurbtos atliekos iškris į šiukšlių kibirą.

Dar vienas didelis „Redkey F10“ siurblio privalumas - didelės talpos (2500 mAh) ir išimama baterija.

Tokios baterijos talpos, pasak gamintojo, užtenka darbuotis net iki 60 min. Galima rinktis skirtingus siurbimo lygius.

O kad išimama baterija, tai čia yra du privalumai: ir dar viena patogi galimybė įkrauti, ir bėgant laikui bus galima įsigyti naują bateriją - nereikės keisti viso siurblio.

 

Apibendrinus, šiuo metu „Redkey F10“ yra, turbūt, geriausias belaidis dulkių siurblys rinkoje, įvertinus jo kainos/kokybės/techninių sprendimų bei galios santykį ir tuo pačiu tai, kad turi labai patogų sulankstomą pagrindinį vamzdį. 

Puikus variantas pilnai namų priežiūrai, baldų, patalynės siurbimui ir tuo pačiu automobilio salono valymui. Ir anonso proga dar dovanų gausime 39,99 dolerių vertės Soocas X3U elektrinį dantų šepetėlį. Tobulas variantas.

„Redkey F10“ pristatomasis vaizdo įrašas:

Štai keletas pačių pirmųjų apžvalgų.

Anglų kalba:

Šauni apžvalga, su testavimu, vokiečių kalba:

Apžvalga lenkų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()