Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: net 100€ pigiau nei kitur išparduodami automobilių klasės ličio jonų akumuliatoriais aprūpinti „Xiaomi Himo Z16“ el. dviračiai, išmanusis „Xiaomi“ klozeto dangtis su skirtingais vandens padavimais ir „Xiaomi Daewoo F9 Pro“ ventiliatorius ir oro grynintuvas viename (iš Vokietijos, Video)  ()

Geriausi savaitgalio pasiūlymai:

- „Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis iš Vokietijos sandėlio;

- Išskirtinis „Xiaomi“ klozeto dangtis su skirtingais vandens padavimais - „Smartmi Smart Toilet Seat“;

- Išskirtinis „Xiaomi Daewoo F9 Pro“ ventiliatorius ir oro grynintuvas viename.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis

  • Cafago - 478,49 €;
    • 41 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas.

Taip pat verta pažymėti, kad galima rinktis iš 4 spalvų modelių: baltos, pilkos, mėlynos ir geltonos

Tačiau didžiausias privalumas, kad šiuo metu Cafago.com šiam „Xiaomi Himo Z16“ elektriniam dviračiui siūlo pačią geriausią kainą.

Kitose populiariose Kinijos internetinėse parduotuvės „Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis kainuoja bent 100 € brangiau.

„Xiaomi Himo Z16“ yra vienas naujausių kompanijos elektrinių dviračių.

Iš pradžių buvo kalbama, kad jis bus siūlomas tik Kinijos rinkoje, bet dabar šį šaunų elektrinį dviratį jau gali įsigyti ir kitų šalių pirkėjai.

„Himo Z16“ dizainas primena šiek tiek anksčiau debiutavusį itin kompatiškai susilankstantį „Himo Z1“, tačiau yra didesnis ir turi ne tik elektrinį variklį (250W), bet ir pedalus, kuriais bus galima pasiekti tikslą, jei baterija išsikraus.

Išlankstyto dviračio matmenys yra 140 * 55 * 105 cm, o sulankstyto - 86 * 65 * 23 cm.

Įdomu tai, kad dviratis sveria vos 22,5 kg, to priežastis – lengva aliuminio konstrukcija.

„Himo Z16“ pasižymi trigubai sulankstomu dizainu – sulenkiamas ne tik rėmas, bet ir vairo rankenos bei pedalai.

 

Kaip ir dauguma tokio tipo produktų, „Himo Z16“ turi LCD ekraną, kuriame rodo veikimo parametrus – baterijos įkrovimą, greitį, galimą nuvažiuoti atstumą ir panašią informaciją. Skydelis atsparus vandeniui – turi IPX7 sertifikatą.

Dviratis gali būti naudojamas 3 skirtingais režimais: vien elektra, mynimas padedant elektros motorui ir visiškai fizine jėga paremtas važiavimas.

Vienu įkrovimu visiškai elektriniu režimu „Himo Z16“ gali nuvažiuoti 55 km, o jei nuspręsite padėti jam pedalais, atstumas pailgės iki 80 km.

Gamintojas dviratyje montuoja automobilių klasės ličio jonų akumuliatorių (10Ah, 36V), kuris gali būti visiškai įkrautas per 5 val.

„Himo Z16“ aprūpintas dviguba diskinių stabdžių sistema, kas yra ganėtinai neįprasta, nes dauguma elektrinių dviračių naudoja būgninius stabdžius gale.

„Z16“ aprūpintas atspariomis „CST“ tipo padangomis, kurias galima rasti ir profesionaliuose elektriniuose dviračiuose. Jos užtikrina gerą sukibimą ir pagerina stabdymą. Kad vartotojui nebereikėtų niekuo rūpintis, dviratis turi gamykliškai įrengtus priekinį ir galinį žibintus bei atšvaitus.

Kinijoje elektriniams dviračiams taikomi apribojimai, tad „Himo Z16“ greitis ribojamas iki 25 km/h, bet užsimenama, jog jis gali būti kur kas didesnis.

Išskirtinis „Xiaomi“ klozeto dangtis su skirtingais vandens padavimais - „Smartmi Smart Toilet Seat“

  • Cafago - 148,49 €;
    • 63 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas.

 

Jau atrodė, kad pripratome prie „Xiaomi“ naujovių ir to, kad kompanija vis sugeba nustebinti.

Ką gi, prisipažinsime. Pamatę jų naująjį klozeto dangtį nustebome ir mes patys.

Ir čia ne šiaip koks paprastas dangtis. Jau vien iš 149 eurų kainos galima spręsti, kad čia turi būti kažkas daugiau.

Tikrai taip. Nors iš išvaizdos jis atrodo kaip įprastas klozeto dangtis, tačiau čia yra galybė įdomių techninių sprendimų. 

„Smartmi Smart Toilet Seat“ pakuotėje rasite visas reikalingas detales ir išsamią instrukciją, kaip jį prijungti prie vandentiekio.

Štai šį priedą (žiūrėti nuotrauką žemiau) reikia prijungti prie šalto vandens vamzdžio.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ turi keramikinį kaitinimo elementą ir po to, kai yra atliktas gamtinis reikalas, su valdymo pulteliu belieka pasirinkti norimą vandens padavimo režimą ir norimos šilumos vandenį: šiltą ar vėsų.

Šis antgalis iš „Smartmi Smart Toilet Seat“ išlenda tik tuo atveju, kai valdymo pultelyje yra paspaudžiamas mygtukas.

Negana to, dangtyje yra įdiegtas papildomas filtras, kuris išfiltruoja vandenį. Plius, prieš jį išpurškiant, jis dar yra apšvitinamas UV spinduliais ir taip sunaikinamos visos bakterijos.

 

Ir dar ne viskas. Gamintojas tvirtina, kad šis daikčiukas palaiko 4 vandens padavimo režimus, kas leidžia vandens srovę pasirinkti pagal tuo metu esamą padėtį.

P.S. yra specialus režimas ir merginoms/moterims, kurios nori jaustis maksimaliai gaiviomis sunkiausiomis menstruacijų dienomis.

Kalbant apie skaičius, tai dangtis sveria 3,8 kg ir kas itin svarbu - yra tokių išmatavimų: 47 x 51,8 x 14 cm.

Jis yra atsparus vandeniui, IPX4 standartas, galia siekia 1340W. Tad taip, šiam įdomiam prietaisui reikia elektros energijos. Jame esantis varikliukas gali vandenį pašildyti iki 40 laipsnių Celsijaus, vandens slėgis siekia 0.08 - 0.75MPa, maksimaliai vandens išpurškiama 800ml/min ir net yra integruotas LED apšvietimas.

„Smartmi Smart Toilet Seat“ išties išskirtinis produktas. Ir iki absoliutaus nustebimo čia turbūt betrūksta išmaniosios programėlės palaikymo. Galbūt ateityje pamatysime ir tai. „Xiaomi“ nustebinti sugeba.

Ir štai netgi yra „Smartmi Smart Toilet Seat“ apžvalga:

Išskirtinis „Xiaomi Daewoo F9 Pro“ ventiliatorius ir oro grynintuvas viename

  • Cafago - 148,49 € IŠPIRKTA
    • 76 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas.

 

Atėjus karščiams, toks daiktas gali tapti nepamainomu pagalbininku jiems ištverti.

„Xiaomi Daewoo F9 Pro“ yra unikalaus dizaino ventiliatorius. Be jokių menčių, dėl ko užima kur kas mažiau vietos, užtikrina tolygų oro srautą.

Be to, „Xiaomi Daewoo F9 Pro“ veikia ir kaip oro grynintuvas. Tai reiškia, kad šis įrenginys iš aplinkos traukia orą, jį filtruoja per kelis filtrus, tame tarpe ir HEPA, surenka kenksmingas aplinkos oro daleles ir taip į aplinką pučia švarų orą.

Puikus dalykas. Ir tuo pačiu gamintojas tvirtina, kad šis HEPA filtras yra pakartotinai panaudojamas. Jį išplovus ir vėl galima naudoti.

„Xiaomi Daewoo F9 Pro“ sveria 3,7 kg ir į 220V elektros tinklą jungiamas 1,6 metro ilgio laidu.

30W galios įrenginys valdomas su į prisilietimus reaguojančia panele bei pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu.

„Xiaomi Daewoo F9 Pro“ palaiko 9 pūtimo greičius bei turime laikmatį: nuo 15 min., iki 2 val.

„Xiaomi Daewoo F9 Pro“ - labai įdomus, modernaus dizaino ir itin praktiškas įrenginys. Ir išvalys kambario orą, ir tuo pačiu atvėsins karštomis vasaros dienomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()