Didžiausia „Xiaomi“ konkurentė numetė tikrą bombą - iš Prancūzijos sandėlio, su €82,43 kuponu ką tik pristatytas tokių galimybių ir kainos robotas, kad liksite nustebinti: su kamera, lazerine navigacija, 3 in 1 funkcija, Y formos plovimas ir t.t. („Realme TechLife“ robotas dulkių siurblys, iš Prancūzijos, Video)  ()

„Realme“ - viena sparčiausiai besiplečiančių kompanijų pasaulyje. Ir absoliuti dauguma technikos ekspertų sako atvirai, tai yra pagrindinė „Xiaomi“ konkurentė - siūlo aukščiausios klasės produktus už dar mažesnes kainas. Ir štai jų pats pirmasis robotas - „Realme TechLife“. Tikrai nustebins savo gebėjimais ir kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Realme TechLife“ robotas:

Pardavėjas taip pat atkreipia dėmesį, kad iki birželio 25 dienos papildomai organizuojamas konkursas, kurio metu kasdien bus suteikiamas vienas kuponas, leisiantis šį robotą įsigyti dar pigiau. 

Tas papildomas kuponas bus suteikiamas tik vienam pirkėjui, tarp 11-12 val. 

Visą informaciją rasite čia.

Svarbu ir tai, kad „Realme TechLife“ robotą galima įsigyti be vandens talpos arba drauge su ja - pilną komplektą.

Jei vandens talpos nereikia, neketinate plauti grindų, tada geriau rinktis robotą be šios talpos. Taip ir pigiau bus.

O jei grindis ketinate plauti ir norėsite, kad „Realme TechLife“ vienu metu grindis išvalytų sausai bei tuo pačiu išplautų, tada geriau rinktis truputi brangesnę „Realme TechLife“ versiją su vandens talpa ir plovimo šluostėmis.

 

Visais kitais aspektais, tai yra identiški robotai.

Kuo gi pasižymi „Realme TechLife“ robotas?

Pradėkime pažintį su „Realme TechLife“ kiek iš toliau. Tai yra 2018-aisiais metais įkurtos „Realme“ kompanijos produktas. 

Tikriausiai dalis Jūsų puikiai žino ir tą faktą, kad „Realme“ priklauso Kinijos technologijų BBK Electronics gigantui, kaip ir kiti telefonų gamintojai: Oppo, Vivo, OnePlus ir iQOO.

Tačiau pastaraisiais metais „Realme“ žengė ir į kitas rinkas: pradėjo gaminti ausines, išmaniuosius laikrodžius bei apyrankes, kitus išmaniųjų namų įrenginius, o dabar pristato savo pirmąjį robotą dulkių siurblį - „Realme TechLife“.

„Realme TechLife“ stebina savo žema kaina ir tuo, kad čia randame pažangiausius robotų techninius sprendimus.

Štai, „Realme TechLife“ aprūpintas TOF kamera bei LiDAR navigacijos sistema, kas šiek tiek stebina dėl to, kad kompanija iškart įdiegia pažangiausią robotų navigacinį sprendimą.

Šiuo klausimu jokio taupymo ir „Realme TechLife“ robotas iškart aprūpintas „protingomis smegenimis“ + 38 davikliais.

 

Tad robotas puikiai orientuosis aplinkoje, nenukris nuo laiptų, išvengs kliūčių, pieš bei išsaugos žemėlapius ir t.t.

„Realme TechLife“ siurbia sausai, plauna + sausai valo, kas sutaupys laiko bei energijos resursų.

Robotas turi net 600 ml sausų atliekų dėžutę su keliais filtrais, tarp jų ir plaunamas HEPA filtras.

Vietoje šios dėžutės galima pritvirtinti 300 ml vandens talpą + 350 ml sausų atliekų skyrių. Tad vienu metu robotas grindis valys sausai ir plaus.

Kalbant apie plovimą, tai „Realme TechLife“ palaiko standartinį S formos plovimą bei pažangesnį - Y formos. Tokiu atveju plovimas yra intensyvesnis ir ypač pravers, kai reikės išplauti įsisenėjusias dėmes.

Puiku tai, kad už vandens padavimą atsakinga elektronika. Turime net 4 vandens padavimo lygius, kuriuos galime rinktis programėlėje ir nurodyti kiekvienam kambariui tokį vandens padavimą, kokio reikia.

Kalbant apie sausą valymą, tai „Realme TechLife“ palaiko iki 3000Pa siurbimo slėgį, kas yra tikrai daug. Taip pat čia irgi galime rinktis norimą siurbimo intensyvumą - yra 4 standartiniai galios režimai; nuo 600Pa iki 3000Pa.

Ir taip integruotos net 5200mAh talpos baterijos užteks darbuotis net iki 240 min. Galingiausiu siurbimo režimu - 120 min., kas yra net labai gerai. Žinoma, pritrūkus energijos, robotas pats grįš prie įkrovimo stotelės, įkraus bateriją ir toliau tęs darbą.

 

Įdomu yra ir tai, kad „Realme TechLife“ robotą galima valdyti pasitelkus balso asistentus bei, žinoma, palaikoma išmanioji programėlė (iOS ir Android).

Pastarojoje matysime visą valymo statistiką, bus išsaugoma iki 5 skirtingų žemėlapių, beliks tik pasirinkti norimą ir aktyvuoti robotą.

Programėlėje galima rinktis siurbimo režimą, plovimo intensyvumą, nurodyti virtualias sienas, draudžiamas zonas, sudaryti tvarkaraščius ir kas ypač šaunu, nurodyti konkretų valymo laiką bei konkrečius valymo parametrus skirtingiems kambariams.

Tarkime, virtuvėje nurodyti maksimalų siurbimą + maksimalų vandens padavimą, o štai miegamajame minimalų vandens kiekį ir standartinį siurbimo režimą.

Tokiu būdu labai patogu „Realme TechLife“ robotą pritaikyti skirtingoms valymo bei grindų aplinkybėms ir tuo pačiu taupyti baterijos energiją bei pasiekti maksimalų valymo efektyvumą mažiausiomis energijos sąnaudomis.

Svarbus pliusas yra ir tas, kad 3000Pa siurbimo slėgio pilnai pakaks išvalyti ir kiliminei dangai.

Plius, „Realme TechLife“ turi įdiegtus jutiklius, kurie robotui leidžia suprasti, kad užvažiavo ant kiliminės dangos ir taip automatiškai padidinti siurbimo galią.

 

Gamintojas teigia, kad automatinis galios padidinimas veikia ir tais atvejais, kai robotas užfiksuoja didesnį kiekį nešvarumų. Pavyzdžiui, važiuojant palei kambario pakraščius.

Tad koks verdiktas?

Gana akivaizdu, jog „Realme TechLife“ robotas revoliucijos nesukels. Kažkokių visiškai naujų ir dar nematytų technologijų šiame robote nėra.

Tačiau esminis dalykas: „Realme TechLife“ turi viską, ko galima reikalauti iš pažangaus roboto.

Labai geros specifikacijos, LiDAR + TOF navigacija, galingas siurbimas, plovimas ir sausas valymas vienu metu, talpi baterija, maksimalus išmanumas bei valymo pasirinkimų gausa, ir visa tai už nuostabiai gerą kainą. Labai patrauklus robotas, kuris sulauks daug dėmesio.

„Realme TechLife“ vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()