Už tokią kainą Lietuvoje tikrai nerasite: iš Lenkijos ir už mažiausią kainą masiškai perkamas „Xiaomi Mi Pro 2“ elektrinis paspirtukas - štai koks gali būti nuostabus 30 km pasivažinėjimas po Kopenhagą („Xiaomi Mi Pro 2“, iš Lenkijos, kuponas, Video)  ()

„Xiaomi Mi Pro 2“ - vienas populiariausių kompanijos el. paspirtukų, kuris šiuos metu parduodamas už puikią kainą. Puikus vaizdo įrašas pademonstruoja paspirtuko galimybes ir Kopenhagos grožybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu DHgate „Xiaomi Mi Pro 2“ elektrinį paspirtuką parduoda už pačią geriausią kainą. Lietuvoje, oficialiose parduotuvėse, „Xiaomi Mi Pro 2“ paspirtukai yra ženkliai brangesni.

Svarbu ir tai, kad paspirtukai bus atsiųsti iš Lenkijos, tad jokių muito mokesčių ir su greitu pristatymu.

Besidomintys bei ieškantys el. paspirtuko tikriausiai puikiai žino, kas per daiktas yra „Xiaomi Mi Pro 2“ ir ką jis sugeba.

Trumpai tariant, tai yra puikių specifikacijų ir kainos atstovas. Apskritai „Xiaomi“ gamina vienus geriausius paspirtukus pasaulyje ir išėję į miestą labai greitai pastebėsite, kad lietuvaičiai juos yra stipriai pamėgę.

„Xiaomi Mi Pro 2“ yra sulankstomas elektrinis paspirtukas. Aviacijoje naudojamo tvirto aliuminio korpusas ir pneumatinės 8,5 colių padangos leidžia šiuo paspirtuku važinėtis ir 100 kg svorio žmonėms.

300W (mak. 600W) galios elektros variklis bei energijos regeneravimo sistema - stabdymo metu kinetinė energija verčiama elektra ir įkraunamos baterijos, tad nuvažiuosime dar toliau.

Paspirtukas palaiko 3 važiavimo režimus, o programėlėje dar papildomai yra ir Cruise režimas.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o įkraunamos 474Wh baterijos energijos užteks nuvažiuoti iki 45 km. Puikūs rezultatai.

Diskiniai stabdžiai, dar ryškesnės lempos, informatyvus LCD ekranas, išmanioji programėlė ir jos suteikiamos papildomos galimybės.

Visa tai ir dar daugiau „Xiaomi Mi Pro 2“ paverčia vienu geriausiu elektriniu paspirtuku rinkoje.

Plačiau apie „Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2“ ir jo galimybes galite sužinoti šioje apžvalgoje (peržiūrų virš 500 000):

O dabar patogiai bei vėsiai įsitaisykite, atsipalaiduokite ir pasimėgaukite nuostabiais Kopenhagos vaizdais, kuriuos užfiksuoja 30 km su „Xiaomi Mi Pro 2“ el. paspirtuku įveikiantis apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()