Iš Vokietijos toks kietas el. paspirtukų žibintas, kokio tikriausiai dar nematėte: šviečia net iki 200 metrų, OSRAM LED, Samsung baterija, Vokietijos sertifikatai, tinka visiems Xiaomi bei Ninebot paspirtukams ir nuostabi kaina („Ninebot“ LED žibintas, iš Vokietijos)  ()

„Ninebot LED Light for Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Pro2 Ninebot Max G30 E22 Kickscooter Skateboard Headlight Lamp Super Brightb“ - aukščiausios klasės el. paspirtukų žibintas, leisiantis tamsiuoju paros metu jaustis maksimaliai drąsiai ir apšviesti visą važiuojamą kelio dalį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Ninebot“ LED el. paspirtukų žibintas:

  • Aliexpress - 27,46 €;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Ninebot“ yra labai įdomus ir puikių savybių el. paspirtukų žibintas.

Ir pakuotėje be pačio LED žibinto gausime jo pritvirtinimui prie el. paspirtukų skirtą laikiklį bei įkrovimo laidą, skirtą įkrauti žibinto baterijai.

„Ninebot“ el. paspirtukų žibintas yra patogiai pritvirtinamas prie el paspirtukų vairo.

Svarbu yra tai, kad šis LED žibintas tinka Mijia/Xiaomi ir Ninebot el. paspirtukams.

Tokiems modeliams, kaip: Mi Electric Scooter 1S, Pro 2; Ninebot Max G30, E22 ir kt.

Žibinto išmatavimai yra tokie: 120 x 36 x 42 mm.

Gamintojas tvirtina, kad „Ninebot“ žibintas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės.

 

ABS, PMMA ir metalo korpuso, dengtas korozijai atsparia danga, atitinka IPX4 standartą, tad yra atsparus vandeniui ir atrodo labai solidžiai.

Svarbu ir tai, kad LED žibintas atitinka Vokietijoje patvirtintus kokybės standartus, tiek kalbant apie pagaminimo kokybę, tiek apie švietimą.

Pastarasis aspektas yra itin įdomus. Gamintojas tvirtina, kad čia turime puikiai žinomos OSRAM kompanijos LED šviestukus ir „Ninebot“ žibinto skleidžiama šviesa sklinda net iki 200 metrų atstumu. O tai jau įspūdingas rodiklis.

Įprasti el. paspirtukų žibintai šviečia ne daugiau kaip kelis metrus į priekį ir važiuojant tamsiuoju metu, didesniu greičiu, to tikrai nepakanka tinkamai įvertinti visoms aplinkybėms.

Su taip toli šviečiančiu „Ninebot“ žibintu važinėti tamsiuoju paros metu bus kur kas komfortiškiau ir saugiau.

„Ninebot“ žibintas aprūpintas ir puikia 2600 mAh talpos Samsung baterija. Ją įkrausime su pakuotėje esančiu laidu.

Palaiko ir apsaugą nuo baterijos perkrovos. Informuoja, kai baterijos energijos yra likę visai nedaug.

Tokios talpios baterijos užteks net iki 9 val. (vidutinio švietimo režimo atveju) ir iki 5,5 val. (pasirinkus maksimalų švietimo režimą).

Tikrai geri rodikliai, ypač atsižvelgiant į švietimo atstumą.

„Ninebot“ el. paspirtukų žibintas yra labai geras dalykas turintiems elektrinį paspirtuką. Stilingas, kokybiškai pagamintas ir ypatingai toli šviečiantis LED žibintas leis jausti saugiai.

Primename, kad „Ninebot“ el. paspirtukų žibintas tinka tokiems modeliams, kaip: Mi Electric Scooter 1S, Pro 2; Ninebot Max G30, E22 ir kt.

Ir šiuo metu su kuponais, už rekordiškai žemas kainas ir iš Lenkijos galite įsigyti šiuos el. paspirtukus:

  1. Iš Lenkijos paskutiniai vienetai, su kuponais ir net iki 540€ pigiau nei Lietuvoje monstriniai elektriniai paspirtukai: iki 600W, vienu įkrovimu 65 km, net 47 km/h greitis, firminės LG baterijos ir nuostabi kaina („Segway Ninebot MAX G30“ ir „ZERO 9“ palyginimas, kuponai, ribotas kiekis, iš Lenkijos, Video)
  2. Už tokią kainą Lietuvoje tikrai nerasite: iš Lenkijos ir už mažiausią kainą masiškai perkamas „Xiaomi Mi Pro 2“ elektrinis paspirtukas - štai koks gali būti nuostabus 30 km pasivažinėjimas po Kopenhagą („Xiaomi Mi Pro 2“, iš Lenkijos, kuponas, Video)
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()