Už fantastiškai gerą kainą termoso tipo gertuvė, kurią naudosite ištisus metus - idealus variantas vaikams, sportuojantiems, keliautojams ir norintiems mėgautis savo gėrimu bet kur ir bet kada („FEIJIAN LKG“ termoso tipo gertuvė, kuponai, Video)  ()

„FEIJIAN LKG“ - labai patogi termoso tipo gertuvė visiems metų laikams: žiemą karštai arbatai/kavai, vasarą šaltam gėrimui. Patogus gėrimo vamzdelis, labai patogu tiems, kas turi mažus vaikus - jiems taip įdomiau gerti. Puiki gertuvė sportininkams, keliautojams ir visiems, norintiems mėgstamą gėrimą turėti su savimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„FEIJIAN LKG“ termoso tipo gertuvė:

„FEIJIAN LKG“ termoso tipo gertuvės vaizdo įrašas.

„FEIJIAN LKG“ termoso tipo gertuvė yra nuostabiai geros kainos. Ir šiuo metu galima rinktis iš kelių spalvų modelių bei skirtingos talpos: 600, 800 arba 1000 ml.

Gamintojas ypatingai pabrėžia puikų gertuvės dizainą ir pagaminimo kokybę.

Tai yra termoso tipo gertuvė, su dvigubu nerūdijančio plieno sluoksniu. Tad šioje gertuvėje galima laikyti tiek karštą, tiek šaltą gėrimą ir žemiau gamintojo pateiktame paveiksle galite matyti, kaip ilgai šioje gertuvėje gėrimas išlaiko savo temperatūrą.

„FEIJIAN LKG“ termoso tipo gertuvę galima naudoti tiek vasarą, norint atsigaivinti, tiek šaltuoju metų laiku, kai norėsite darbe, studijose, bibliotekoje ar kitoje vietoje atsigerti savo mėgstamo karšto gėrimo.

„FEIJIAN LKG“ termoso tipo gertuvės išorinėje dalyje yra malonių liesti plastiko ir gumos elementų. Ir svarbu paminėti, kad ši gertuvė yra be BPA bei atitinka CE, EEC, SGS, CIQ, LFGB sertifikatus, tad yra absoliučiai saugi naudoti.

Šaunu ir tai, kad viršutinė gertuvės dalis pilnai atsukama, tad patogu pripildyti norimu gėrimu. Taip pat dangtelis yra magnetinis, tad dar patogiau atsidaryti gertuvę. Tuo pačiu yra apsauga nuo netyčinio atsidarymo ir gėrimo išsiliejimo.

Pliusas ir tas, kad gertuvė turi patogų gėrimo vamzdelį. Vaikams taip gerti yra daug patogiau ir smagiau.

Toks dalykas patinka ir sportuojantiems, ir keliaujantiems.

Tad „FEIJIAN LKG“ yra puikios kainos, kokybės ir iki smulkmenų apgalvota termoso tipo gertuvė, kurią galima naudoti ištisus metus ir pačiomis įvairiausiomis aplinkybėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: