„Čia kažkas nerealaus - kai sūnus išbandė, iškart atėmė. Čia paspirtukas praktiškai už Ačiū“. Iš Ispanijos ir net iki 2 kartų pigiau dar nematytas el. paspirtukas, kurį jau vadina „fantastiškai pasisekusiu Xiaomi klonu“ („AOVO M365 Pro“ el. paspirtuko apžvalga ir pirkėjų atsiliepimai, iš Ispanijos, be jokių mokesčių, Video)  ()

Pasisukus kalbai apie el. paspirtukus - dažniausiai iškart pagalvojame apie „Xiaomi“ modelius. Jie ypatingai populiarūs ir jų pilnos Lietuvos gatvės. Puiki kokybė ir kaina nugali visus konkurentus. O kaip sureaguotumėte, jei pasakytume, kad yra dar pigesnė alternatyva? Ženkliai pigesnė, o niekuo nenusileidžianti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„AOVO M365 Pro“ elektrinis paspirtukas:

  • Aliexpress - 273,06 €;
    • speciali kaina;
    • Būtina sąlyga: rinkitės siuntimą iš Kinijos, taip AliExpress neprideda mokesčių, o pardavėjas iš tikrųjų atsiųs iš Ispanijos;
    • jokių mokesčių;
    • už € 15,30 į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„AOVO M365 Pro“ šiuo metu galima įsigyti už ypatingai žemą kainą ir tereikia pasirinkti siuntimą iš Kinijos.

Iš tikrųjų pardavėjas į Lietuvą paspirtuką atsiųs iš Ispanijos sandėlio ir taip nebus pridedami papildomi mokesčiai.

Tai yra įdomi ir AliExpress pardavėjų pradedama taikyti praktika. Apie tokią pirkimo schemą jau esame rašę šiame straipsnyje.

Ją yra išbandę ir pirkėjai iš Lietuvos bei teigia, kad užsakytos prekės iš Kinijos sandėlio realiai atkeliauja iš Europos sandėlių ir be papildomų mokesčių.

Kuo pasižymi „AOVO M365 Pro“ el. paspirtukas?

Tikriausiai jau ir iš pirmųjų nuotraukų pagalvojote, kad čia yra „Xiaomi M365 Pro“ el. paspirtukas.

Iš tikrųjų „AOVO M365 Pro“ yra ypatingai panašus į šį populiarų modelį ir net apžvalgininkai jį vadina „Xiaomi klonu“, tačiau skirtumas yra kainoje.

Kaip ir pažymi apžvalgininkai, „AOVO M365 Pro“ kainuoja net iki 2 kartų pigiau nei „Xiaomi M365 Pro“, o tiek išvaizda, techniniais parametrais ir galimybės niekuo nenusileidžia.

Pirkėjai ir apžvalgininkai teigia, kad „AOVO M365 Pro“ pagamintas puikiai, labai sklandus ir analogiškas „Xiaomi M365 Pro“ paspirtukui sulankstymo mechanizmas, plati stovėjimo aikštelė.

Pats paspirtukas sveria 12 kg, o atlaiko net iki 120 kg apkrovas.

Galingas 350W bešepetėlinis variklis (maks. 500W) leidžia pasiekti iki 25 km/h greitį, įveikti iki 35° įkalnes, o su 36V 10.4Ah baterija nuvažiuoti iki 30 km.

„AOVO M365 Pro“ taip pat turi analogiško dizaino LED ekranėlį, kuriame pateikiama svarbiausia informacija apie baterijos energijos lygį, pasirinktą važiavimo režimą, greitį ir kt.

Taip pat „AOVO M365 Pro“ palaiko programėlę ir Bluetooth ryšiu galima el. paspirtuką suporuoti su telefonu, atsisiųsti bei įdiegti programinius atnaujinimus, paspirtuką užrakinti/atrakinti, peržiūrėti statistinius duomenis ir kt.

Apžvalgininkai ypač giria „AOVO M365 Pro“ ir už tai, kad jis yra atsparus vandeniui - atitinka IP54 standartą. Tad su šiuo paspirtuku galima važinėtis ir lynojant.

Svarbu ir tai, kad „AOVO M365 Pro“ priekyje turi E-ABS, o galiniame rate diskinį stabdžius. Maksimalus saugumas.

Beje, ratai yra 8,5 colių dydžio. Kieti ratai, korio tipo. Taip išvengiama galimų padangų pradūrimų, o tas korio dizainas suteikia papildomai minkštesnį važiavimą.

Ką apie „AOVO M365 Pro“ sako pirkėjai ir apžvalgininkai?

„AOVO M365 Pro“ AliExpress jau yra įsigiję daugiau kaip 320 pirkėjų, turime 210 atsiliepimų ir tobulą 5 balų įvertinimą.

  • F***r: Fantastiškas elektrinis paspirtukas. Kokybė yra aukščiausio lygio. Jau antrą tokį nusipirkau ir padovanojau bičiuliui. Liko labai patenkintas. Abu rekomenduojame „AOVO M365 Pro“.
  • J***e: Kiek didesnis ir sunkesnis nei tikėjausi, bet pagamintas puikiai. Viskas surinkta labai kokybiškai ir detalės aukščiausios klasės. Jokio pigaus plastiko. Gamintojas paspirtuką pagamino taip, kaip ir priklauso. Pardavėjas jį išsiuntė momentaliai, gavau per kelias darbo dienas tiesiai į namus. Programėlė simpatiška, lengvai parsisiunčiau, įsidiegiau ir iš pirmo karto suporavau su el. paspirtuku. Esu labai laiminga - 1 foto.
  • P***r: Nerealiai geras. Net nesitikėjau, kad bus toks geras. Prieš tai skaičiau atsiliepimus ir mačiau apžvalgas, kuriose jį taip giria, bet nesitikėjau, kad realybėje bus toks geras. Turiu 2-3 kartus brangesnių el. paspirtukų ir „AOVO M365 Pro“ savo kokybe niekuo jiems nenusileidžia. Daviau ir sūnui išmėginti, tai ko gero be reikalo. Jam taip patiko, kad dabar šį paspirtuką sunku iš jo atimti :) Sveriu 85 kg, tai maksimaliai pasiekiu 32 km/g greitį. Už tokią kainą, tai čia paspirtukas praktiškai už Ačiū. Pirksiu dar vieną.

Štai dar kelios pirkėjų padarytos „AOVO M365 Pro“ paspirtukų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Prie daugybės puikių pirkėjų atsiliepimų prisideda ir apžvalgininkai, kurių „AOVO M365 Pro“ paspirtukų apžvalgos jau yra peržiūrėtos šimtus tūkstančių kartų.

Štai šioje apžvalgoje greitai ir konkrečiai įvardijami „AOVO M365 Pro“ paspirtuko privalumai ir apžvalgininkas teigia, jog:

„yra puiku, jog gamintojas nurodo, kad AOVO M365 Pro atitinka IP54 standartą ir yra atsparus vandeniui. Daugelis gamintojų to nedaro. Puiki pagaminimo kokybė, greitis, galia bei kitos puikios specifikacijos, labai patogus naudojimasis bei priežiūra ir super gera kaina. Štai už tokius dalykus žmonės ir mėgsta tokius el. paspirtukus.“

Šis apžvalgininkas detaliau išbando „AOVO M365 Pro“ paspirtuką ir tvirtina, kad:

„stebėtina, koks jis galingas. Sveriu virš 100 kg, o važiuoju ypatingai lengvai ir sklandžiai. Iš esmės jei ieškote Xiaomi M365 Pro už mažesnę kainą, tai čia yra būtent tai, ko Jums reikia.“

O šis apžvalgininkas „AOVO M365 Pro“ tiesiai šviesiai vadina „sėkmingu Xiaomi M365 Pro klonu“ bei praktiškai išbando naująjį elektrinį paspirtuką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()