Pasaulinė „Xiaomi“ premjera, kurios negalima praleisti: puikios kainos ir kokybės laikrodis + dovanų išmanieji telefonai, TWS ausinės ir išorinės baterijos („Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“)  ()

Pasaulinė premjera!

Įspūdingos dovanos: telefonai, TWS ausinės, išorinės baterijos!

AliExpress 11.11 išpardavimo pasiūlymas

Iš Prancūzijos

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

1.55" ekranas

100 + sporto režimų

5 ATM

SpO2 | 7/24 širdies ritmo matavimas | miego sekimas

GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou

262mAh | iki 10 d.

Bluetooth 5.0

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

.

Kuo gi pasižymi naujasis „Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“?

„Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“ yra labai simpatiško dizaino, vos 35 gramų svorio išmanusis laikrodis.

Išmanusis laikrodis aprūpintas spalvotu 1,55 colių įstrižainės (320 x 360)  ir į prisilietimus reaguojančiu ekranu. Taip pat šone yra valdymo mygtukas.

Šaunu yra tai, kad išmanusis laikrodis palaiko daugiau kaip 100 skirtingų ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Tad galima uždėti tokį, koks tik atrodo gražiausias.

„Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“ taip pat atitinka 5ATM standartą, tad yra pilnai atsparus vandeniui ir su juo galima plaukioti baseine, atvirame vandens telkinyje ir t.t.

Išmanusis laikrodis palaiko 17 profesionalių sporto režimų, o iš viso turime daugiau kaip 100 sporto režimų pasirinkimo galimybes. Tad net ir didžiausi sporto fanatikai bus pilnai patenkinti.

Ypač puiku, kadd „Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“ turi lustą, atsakingą už navigaciją ir palaiko GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou.

Šaunus dalykas, dėl kurio matysime tikslią bėgimo, ėjimo, važiavimo dviračiu ir pan. trajektoriją.

Išmanusis laikrodis matuoja deguonies kiekį kraujyje (SpO2), miego kokybę bei širdies ritmą. 

Taip pat galima nustatyti, kad viršijus ribines reikšmes „Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“ automatiškai informuotų. Patogus dalykas stebėti savo sveikatos rodikliams.

Tuo pačiu „Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“ padeda stebėti streso lygį, moterims yra pravartus menstruacijų ciklo sekimo palaikymas, yra ir kvėpavimo treniruotė.

Išmanusis laikrodis palaiko ir jau tradicinėmis tapusias funkcijas, kaip: nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, orų prognozę, informavimą apie gautas žinutes/skambučius/socialinių tinklų pranešimus ir t.t.

„Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“ su iOS bei Android telefonais poruojamas Bluetooth 5.0 ryšiu. Tiek laikrodis, tiek ir Xiaomi Wear programėlė palaiko įvairias kalbas. Tuo pačiu šaunu, kad programėlė palaiko integraciją su Strava bei Apple Health.

Programėlėje gausime išsamią fizinės veiklos informaciją, galima keisti parametrus, ekrano atvaizdavimo pasirinkimus ir t.t.

„Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“ yra aprūpintas įkraunama 262mAh talpos baterija. Magnetinis įkroviklis jau yra pakuotėje. Gamintojas tvirtina, kad vienu įkrovimu išmanusis laikrodis darbuosis iki 10 dienų, o tai yra geras rezultatas.

Apibendrinus, „Xiaomi Redmi Watch 2 Lite“ yra dar vienas puikios kainos, kokybės ir funkcionalumo išmanusis laikrodis iš „Xiaomi“. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()