„Xiaomi Mi Band 2“ dizainas įvertintas prestižiniu tarptautiniu apdovanojimu - kuo ši išmanioji apyrankė taip patiko „Red Dot“ žiuri?  (2)

Tikriausiai esate girdėję apie „Red Dot“ dizaino apdovanojimus. Šie Šiaurės Reino-Vestfalijos Dizaino Centro rengiami apdovanojimai kasmet atrenka geriausius dizaino pavyzdžius. Tarp jų šiemet atsidūrė ir visiems gerai pažįstama „Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė. Kodėl?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Red Dot“ dizaino apdovanojimai - tai prestižiniai apdovanojimai produktų ir komunikacijos įrangos dizaino srityse. Žiuri vertina kiekvieną gaminį, stengiasi įžvelgti jo stipriąsias ir silpnąsias puses. Geriausi dizaino pavyzdžiai, kurių kasmet būna tikrai daug, yra sudedami į vieną leidinį. Prieš kelis mėnesius „Xiaomi“ pasidžiaugė, kad taip pat gavo šį apdovanojimą ir technologijų žurnalistai sukluso - ar šia proga bus parengtas specialus modelis? Tuo tarpu kiti stebisi - už ką „Xiaomi Mi Band 2“ gavo šį apdovanojimą?

Ir iš tiesų, ši išmanioji apyrankė yra labai paprasta. Futuristišku dizainu „Xiaomi Mi Band 2“ nepasižymi, o rinkoje galima surasti net kelis panašiai atrodančius įrenginius. Visgi, ši išmanioji apyrankė garsėja kokybe, atsparumu vandeniui (IP67), minkšta TPU apyranke ir nedideliu 19 gramų svoriu. Ją galima dėvėti visą dieną ir pamiršti, kad ji yra ant jūsų riešo.

Visą tai ir įvertino „Red Dot“ dizaino apdovanojimų žiuri. Oficialiame puslapyje pažymima, kad „Xiaomi Mi Band 2“ buvo apdovanotas už dėvėjimo patogumą, neapkrautą dizainą ir už tai, kad ši apyrankė yra įrenginys, kurį galima dėvėti bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Tai tiesa ne tik dėl patogios apyrankės ir atsparumo vandeniui, bet ir dėl 70 mAh baterijos, kuri budėjimo režimu gali ištverti net 20 dienų, patogaus OLED ekrano, vienu mygtuku valdomų funkcijų, miego stebėjimo ir žadintuvo funkcijų. Tikriausiai manote, kad dėvėti „Xiaomi Mi Band 2“ galima ne bet kur, nes šis prietaisas gali netikti prie jūsų kuriamo įvaizdžio, tačiau šios išmaniosios apyrankės populiarumas nulėmė, kad rinkoje yra gausybė jai skirtų aksesuarų.

Įdomu ir tai, kad kai „Xiaomi“ paskelbė apie gautą apdovanojimą, savo socialiniuose tinkluose įmonė pademonstravo ir „Red Dot“ logotipu papuoštą įrenginį. Atrodo, kad šis simbolis yra išgraviruotas ant išmaniosios apyrankės mygtuko. Ne vienas žmogus tuomet spėliojo, kad „Xiaomi“ tikriausiai išleis specialiai šiai progai skirtą modelį, tačiau bent jau kol kas tai neįvyko.

Kad ir koks svarbus būtų „Red Dot“ apdovanojimas, naudotojų vertinimai yra svarbesni. O jie taip pat yra puikūs. „Xiaomi Mi Band 2“ Lietuvoje yra vienas iš perkamiausių daiktų iš Kinijos rinkos, o Gearbest.com portale pirkėjai šį produktą vertina 4,9 žvaigždutėmis iš 5 (ši apyrankė įvertinta jau daugiau nei 19 tūkstančių kartų). Galiausiai, negalima nesistebėti ir kaina. Tokius puikius atsiliepimus gaunanti „Xiaomi Mi Band 2“ išmanioji apyrankė kainuoja €19,21.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(1)
(13)

Komentarai (2)