Specialiai žaidimų mėgėjams anonsuotas „Vernee MIX 2“ su 6GB, o kitiems „Vernee“ telefonams – ypatingos 11.11 nuolaidos  (1)

Prieš kelias savaites pasirodę gandai pasitvirtino – prekyboje pasirodė šį rudenį itin populiaraus berėmio telefono „Vernee MIX 2“ nauja versija su 6 GB RAM. Šis telefonas pirmiausia skirtas tiems, kas mėgsta mobiliuosius žaidimus – pasak gamintojo, tokie vartotojai tikrai pajus skirtumą, lyginant telefonus su 4 GB RAM.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog „Vernee MIX 2“ turi patį madingiausią „tri-bezel-less“ tipo 6 colių FHD+ raiškos (2160 x 1080) ekraną. Be to, kadangi šio išmaniojo telefono ekrano santykis siekia 18:9, tai reiškia, kad net ir turėdamas tokį ekraną dydžiu jis vis tiek prilygsta tipiniams išmaniesiems telefonas su 5,5 colių įstrižainės ekranu.

Didelis 6.0“ ekranas žaidimams visada yra didelis privalumas – kuo didesnis ekranas, tuo geriau matosi vizualiniai efektai, žaidimai labiau įtraukia ir galima patirti daugiau malonumo.

Galiausiai prie nepriekaištingos išvaizdos dar reikia pridėti ir tai, kad anonsuotas „Vernee Mix 2“ turi ne tik 6 GB RAM, bet ir 4200 mAh talpos bateriją, 9V / 2A greitą įkrovimą, yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacine sistema ir taip pat gali pasigirti naujos kartos aštuonių branduolių „Helio P25“ centriniu procesoriumi, dirbančiu kartu si „Mali T880“ vaizdo plokšte.

„Helio P25“ procesorius išsiskiria labai mažomis energijos sąnaudomis ir vidutinei klasei aukštu našumu. Tyrimai rodo, kad lyginant su ankstesnės kartos analogais, „Helio P25“ procesoriaus energijos sąnaudos yra mažesnės vidutiniškai 25%. Dėl to procesorius gerokai mažiau kaista ir labiau taupo bateriją, o tai itin svarbu ilgai žaidžiant žaidimus.

Visomis šiomis savybėmis pasižymi ir seniau pristatytas „Vernee Mix 2“ su 4 GB RAM, tačiau naujoji versija su 6GB RAM gali pasigirti dar didesniu „Vernee MIX 2“ našumu.

Kaip „Vernee MIX 2 6GB RAM“ susidorojo su žaidimais, matyti štai šiame vaizdo siužete:

Vaizdo įrašo matyti, kad žaidžiant daugybę pačių populiariausių žaidimų, telefonas be vargo susidoroja su iššūkiu.

Duomenų saugojimui visos „Vernee MIX 2" versijos naudoja 64 GB atminties, tačiau taip pat palaiko išorinė duomenų kortelę iki 128 GB.

 „Vernee MIX 2“ 6GB konfigūracija:

  • Ekranas: 6,0 "FHD + (2106x1080)
  • CPU: „Helo P25" 8 branduolių
  • Duomenys: 6 GB RAM + 64 GB ROM
  • Kamera: 13MP + 5MP dviguba galinė kamera; 8MP priekinė kamera
  • Baterija: 4200mAh
  • Greitas įkrovimas: PUMP EXPRESS + 9V2A
  • Operacinė sistema: VOS 1.0, sukurta „Android“ 7.0 pagrindu
  • SIM kortelė: palaikyko 2 Nano SIM korteles arba 1 Nano SIM kortelę + 1 mikro SD kortelę
  • „Wi-Fi“: 2.4G 802.11b/g/n 5G 802.11a/n
  • GPS: Palaiko GPS / AGPS / GLONASS

Kaip ir žadėta, pagal visas charakteristikas „Vernee MIX 2“ su 6GB RAM yra identiškas  „Vernee MIX 2“ su 4GB RAM, tačiau skiriasi operatyviosios atminties kiekiu.

„Vernee MIX 2“ su 6GB RAM jau atkeliavo į parduotuves – pavyzdžiui, jį galima įsigyti „Banggood“ parduotuvėje už 215€ ir šiek tiek pigiau Gearbest parduotuvėje – čia jis kainuoja 188€.

Deja, bet „Vernee MIX 2“ su 6GB RAM yra neįtrauktas į didžiausius 11.11 progai skirtus išpardavimus. Su didžiausiomis nuolaidomis 11.11 proga  gamintojas siūlo „Vernee MIX 2“ su 4G RAM, „Vernee M5“ ir „Vernee Mars Pro“ – su visomis „Vernee“ akcijomis galite susipažinti specialiame Gearbest puslapyje. Jei sekate kainas, matysite, kad dabar šie modeliai parduodami tikrai su itin geromis kainomis ir bent jau artimiausiu metu tikėtis dar didesnių nuolaidų neverta.

Priminsime, jog „Vernee MIX 2“ su 4G RAM yra populiariausias spalio mėnesio telefonas iš Kinijos, neabejotinai patenkantis tarp pačių geriausių pasirinkimų 11.11 akcijos metu.

Tiems, kam reikia mažesnio modelio, vertėtų pasižvalgyti į „Vernee M5“ – tai labai stilingas ir simpatiškas nedidelis modernaus dizaino telefonas, apie kurį plačiau galite paskaityti šiuos tekstuose. Dabar jo kaina tokia žema, kokia dar niekada nėra buvusi. 

Ir žinoma, klasikinio tipo „Vernee Mars Pro“ su 6GB RAM. Dar prieš pusmetį tai buvo išskirtinis „Vernee“ telefonas - pigiausias savo klasėje su 6 GB RAM ir svarbiausia, su visiškai netradicine pirštų atspaudų jutiklio montavimo vieta. Kurdami naująjį „Vernee Mars Pro“ gamintojai nusprendė įprastai priekinėje arba galinėje telefono dalyje matomą jutiklį įmontuoti telefono šoninėje briaunoje. Žinoma, tai nėra unikalus sprendimas, bet rinkoje labai retas, nors dabar laikomas bene geriausiu variantu, kuriant didelį ekraną ir išlaikant patogumą vartotojui. 

Negana to, „Vernee“ vadovų teigimu, tai yra puikus sprendimas ir todėl, kad priekinėje dalyje integruotas jutiklis nėra apsaugotas nuo nukritimų, o montuojant jį nugarėlėje, įrenginys praranda dizaino vientisumą.

Visgi kitais techniniais parametrais jis yra panašus į „Vernee MIX 2“, tik turi vienguba galinę kamerą ir dėl to kainuoja pigiau nei naujasis „Vernee MIX 2“ su 6GB RAM. Dabar įdomiausia, ar jam pavyks konkuruoti su naujausiais „Vernee MIX 2“, kurie pagal išvaizdą yra neabejotiani naujos kartos atstovai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: