Kinijos turgelio stebuklai: paskelbtos nuolaidos visiems „Xiaomi Mi Note 2“ telefonams – laikui nepavaldus išmanusis su flagmano našumu ir itin giriama kamera už vidutinės klasės kainą  ()

Kinijos elektroninėse parduotuvėse naujų išmaniųjų telefonų anonsai vyksta praktiškai kiekvieną dieną. Vis dėlto kai kuriems vietinių Kinijos gamintojų projektams labai trūksta tęstinumo, kas reiškia, kad jie taip pat itin greitai pranyksta iš potencialių pirkėjų akiračio. Nepaisant to, kokybiški kiniški išmanieji telefonai pro pirkėjų akis tikrai neprasprūsta. Pavyzdžiui, dar 2016 metais išleistas „Xiaomi Mi Note 2“ išmanusis telefonas net ir šiandien vis dar sunkiai suranda sau tinkamų konkurentų ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priežasčių šiam populiarumui paaiškinti galima atrasti daugiau nei pakankamai, tačiau pagrindinis aspektas, kuris galutinai išsklaido visas abejones, žinoma, yra kaina. Vis dėlto šiuo atveju kainų skirtumai skirtinguose regionuose gali stebinti net ir visko mačiusius skaitytojus. Pavyzdžiui, Lietuvos elektroninės parduotuvės „Xiaomi Mi Note 2“ išmanųjį telefoną šiuo metu siūlo įsigyti už maždaug 560 eurų. Atrodytų kaip ir nebloga kaina už senesnės kartos, bet flagmano spartos telefoną - šįmetiniai flagmanai kainuoja gerokai daugiau. 

Tuo tarpu Kinijos elektroninėse parduotuvėse potencialiems pirkėjams vis dar siūloma pasinaudoti specialiais „Black Friday“ pasiūlymais. Taigi, kad ir kaip neįtikėtinai tai skambės, bet viena iš pagrindinių „Doorbuster Sales Black Friday“ išpardavimo staigmenų – tai galimybė „Xiaomi Mi Note 2“ išmanųjį telefoną su 6GB RAM ir 128GB ROM dabar įsigyti už bene dvigubai mažesnę 333 eurų kainą. Kurį iš variantų rinktis - kiekvieno asmeninė laisvė, bet skirtumai akivaizdūs. 

Šis telefonas turi ir mažiau kainuojanti giminaitį – už „Xiaomi Mi Note 2“ su 4 GB RAM ir 64 GB ROM prašoma 256€ ir tai buvo tikras perlas prasidėjusio „Black Friday“ išpardavimo metu – šį telefoną įtraukėme ir į TOP 5 labiausiai rekomenduojamų telefonų sąrašą. Tačiau sudarant šį sąrašą „Xiaomi Mi Note 2“ su 6GB ir 128GB ROM vis dar neturėjo nuolaidos ir tik dabar ji paskelbta, tad verta plačiau pakalbėti apie šiuos telefonus.

Įdomu, kad tiek techniškai, tiek dizaino aspektu „Xiaomi Mi Note 2“ išmanusis telefonas atrodo itin konkurencingai net ir šalia tokių gamintojų, kaip „Apple“ ar „Samsung“. Visų pirma, Antutu teste jis surenka virš 160 000 taškų ir pagal šį rodiklį patenka į flagmanų zoną.

Be to, dėl užapvalintų kraštų „Xiaomi Mi Note 2“ turi itin daug panašumų su „Samsung Galaxy S7 edge“ išmaniuoju telefonu.

Tuo tarpu pagal matmenis „Xiaomi Mi Note 2“ (14,57 x 7,03 x 0,83 cm) prilygsta jau nebegaminamam išmaniajam telefonui „Samsung Galaxy Note 7“ (15,35 x 7,39 x 0,79 cm).

Vis dėlto yra kiek netikėta, kad šis kinų šedevras minėtą „Galaxy S“ serijos išmanųjį telefoną taip pat nurungia ir techninių charakteristikų aspektu. „Xiaomi Mi Note 2“ yra aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 821“ centriniu procesoriumi, 6 GB operatyviąją RAM atmintine bei 128 GB vidine ROM atmintimi, kai tuo tarpu pusmečiu anksčiau prekyboje pasirodęs „Samsung Galaxy S7 edge“ pirkėjui siūlo tenkintis „Qualcomm Snapdragon 820“ centriniu procesoriumi, 4 GB operatyviąją RAM atmintine bei maksimalia 128 GB vidine ROM atmintimi.

Daugelis pirkėjų taip pat atkreipia dėmesį į kokybišką „Xiaomi Mi Note 2“ 5,7 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekraną, itin talpią 4070 mAh bateriją.

Verta pastebėti, kad visi „Xiaomi Mi Note 2“ modeliai išsiskiria bene geriausiomis kameromis „Xiaomi“ telefonuose. Pagrindinė įrenginio kamera, kuri įmontuota nugarėlėje, pasižymi 22,56 MPx raiškos vaizdo jutikliu, o priekinėje dalyje įmontuotas 8 MPx raiškos vaizdo jutiklis. Būtent dėl kameros kokybės „Xiaomi Mi Note 2“ ir yra nuolatos giriamas pirkėjų – niekas kitas iš gamintojų nesugalvojo telefone panaudoti tokios, 22,56 megapikselių raiškos kameros.

Be to, gamintojas šiuo atveju garantuoja maksimalų „Xiaomi Mi Note 2“ suderinamumą su LTE tinklais, kadangi ši išmaniojo telefono versija buvo kuriama atsižvelgiant į Europos bei Amerikos žemynuose vyruojančias judriojo ryšio tinklų charakteristikas.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad tarptautinė (angl. global) „Xiaomi Mi Note 2“ išmaniojo telefono versija yra aprūpinta lietuvių kalba ir taip pat gali pasigirti pilnaverčiu suderinamumu su visomis „Google“ paslaugomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(2)
(17)

Komentarai ()