Tai šis tas, ko jūs tikriausiai dar nesate matę: jokio „Bluetooth“, jokio „Wi-Fi“ ir jokių laidų – kaip veikia ši graži ir pigi medinė indukcinė kolonėlė?  ()

Pasakysime paprastai - „RGNEGO FYD – 926“ kolonėlė yra šis tas, ko jūs tikriausiai dar nesate matę. Taip, tai yra belaidė kolonėlė, kuri naudoja baterijų energiją. Ir taip, ji gali groti muziką iš jūsų telefono. Tačiau ji nenaudoja jokio „Bluetooth“, „Wi-Fi“ ar laidų. Pakanka padėti telefoną ar bet kokį kitą įrenginį ant kolonėlės ir ji pradės groti. Kaip tai veikia ir kodėl tai yra tokia naudinga ir patogi technologija?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„RGNEGO FYD – 926“ yra indukcinė belaidė kolonėlė, kuri jums ypač pravers draugų susibūrimų metu. Jums tereikia paleisti muziką per telefoną, MP3 grotuvą, mažą radijo imtuvą ar kitą prietaisą, ir jį padėti ant kolonėlės paviršiaus. Viskas - jokio laidų jungimo, vargo su „Bluetooth“ ir laukimo. Tiesiog padėkite savo telefoną ant šios kolonėlės ir muzika užpildys kambarį. Kaip tai veikia?

Ši kolonėlė veikia magnetinės indukcijos principu. Tinkamoje vietoje padėjus telefoną, kolonėlė pajaučia jo skleidžiamus virpesius ir juos sustiprina. Tuomet muzika ar balsas paleidžiami per nedidelį 3W garsiakalbį. Tai yra labai patogu kuomet muzika nori dalintis keli žmonės - telefonus ant šios kolonėlės pakeisite labai greitai. Tačiau jei jums norisi muziką groti kitu būdu, galite prijungti laidą - „RGNEGO FYD – 926“ turi įprastą 3,5 mm lizdą.

„RGNEGO FYD – 926“ turi 1000 mAh bateriją, kurios pakaks 6-8 darbo valandoms. Visgi, reikėtų paminėti ir tai, kad įprastai tokios kolonėlės neskleidžia idealiai subalansuoto garso. „RGNEGO FYD – 926“ stipriau groja žemus dažnius.

Negalima nepaminėti ir šio įrenginio išvaizdos. Natūralaus medžio išvaizda atrodo išties puikiai. Kolonėlės pagrindas yra padengtas neslystančia danga, o pats garsiakalbis turi nedidelį chromo imitacijos dangtelį. „RGNEGO FYD – 926“ yra minimalistinė, bet labai stilinga belaidė kolonėlė. Jei jos dizainui ko nors ir trūksta, tai aiškiai pažymėtos vietos, kurioje turi atsidurti telefono garsiakalbis - jums ją teks surasti patiems, reikės telefoną paslankioti ant kolonėlės paviršiaus, kol išgirsite aiškų garsą.

Indukcinės kolonėlės yra palyginti nauja ir labai įdomi technologija. Gerai tai, kad norint ją išbandyti nereikia labai storos piniginės - „RGNEGO FYD – 926“ dar vakar kainavo vos mažiau nei 17 eurų, o dabar kažkuriam laikui atpigo iki 14€. Minusas tik tas, kad tai naujas gaminys ir kol kas nėra jokių pirkėjų vertinimų, tad tiesiog neaišku, kaip kokybiškai veikia šis produktas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()