TOP 10 naujų ir labai įdomių anonsų iš Kinijos: universalus automobilinis GPS sekiklis su USB pakrovėju, žvejams sukurtas kokybiškas ir pigus trikojis, labai patogi „2 in 1“ įkrovimo stotelė, itin geros kainos SD kortelė ir net stilingi darbiniai batai (Video)  (1)

Įrankiai, aksesuarai, krepšiai ir kiti naudingi daiktai - jų rinkoje labai daug. Skirtingi produktai skiriasi ne tik kokybe, bet ir dizainu, kaina ir funkcionalumu. Štai 10 įdomių daiktų anonsų iš Kinijos - Gearbest skelbia apie rudeninį sandėlio papildymą ir iš karto kai kuriems daiktams skelbiamas anonso nuolaidas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Outdoor Fishing Light Tripod Telescopic Bracket“

€9,63 | 5 balai (6 vertinimai)

Tai - kompaktiškas trikojis, kurio aukštis reguliuojamas nuo 29 iki 56 cm. Jis yra pagamintas iš aliuminio ir ABS plastiko, todėl sveria vos 250 gramų. Taigi, jį bus patogu pasiimti su savimi, kad ir į žvejybą.

Tiesą sakant, šis trikojis buvo specialiai sukurtas žvejams. Jis gali išlaikyti mažą kamerą arba prožektorių, kuriuo apšviestumėte vandenį viliodami žuvis. Aišku, standartinis sriegis leidžia prie šio trikojo montuoti ir įvairias kameras ar kitus daiktus. Šis trikojis kainuoja €9,63.

Beje, šiuo metu jis yra vertinamas maksimaliomis 5 žvaigždutėmis (6 pirkėjų įvertinimai). Štai kaip šį gaminį giria pirkėjai:

  • Seoulfull – „Lengvas, paprastas naudoti. Niekada neturėjau problemų su šiuo trikoju – jis yra paprastas, komplektuojamas su krepšiu, o ir pats yra labai lengvas. Jis turi kablį, jei teks vėjuotą dieną pakabinti kokį svorį stabilumui užtikrinti, ir paprastą gulsčiuką, kad nuotraukos ir vaizdo įrašai būtų lygūs“.
  • B. Gallo – „Man – 60 metų. Žvejyba yra vienas iš didžiausių mano pomėgių. Žmona nupirko šį trikojį, nes buvo susirūpinusi mano saugumu žvejojant naktį. Ant jo montuoju šviestuvą, kuris apšviečia mano pozicijas. Ačiū žmonai“.

2. „Men Stylish Wear-resistant Boots“

€32,47 | 50 % nuolaida | 5 balai (5 vertinimai)

Tai - vyriški dėvėjimuisi atsparūs batai „Rafale“. Jie yra skirti ir žygiams, ir darbui lauke. Jie pasižymi orui laidžia viršutine dalimi su dėvėjimuisi atspariais dirbtinės odos lopinėliais. Batų padas yra pagamintas iš itin tvirtos ir neslidžios sintetinės gumos. Šių batų pora sveria 900 g.

Šie batai turi pakankamai aukštus aulus, kurie apsaugo kulkšnis, bei užtrauktukus su specialiais segtukais, kurie neleidžia užtrauktukams atsiverti. Šiems batams šiuo metu taikoma 50 % nuolaida ir porą kainuoja €32,47.

Šiuo metu jie taip pat turi maksimalų pirkėjų įvertinimą (po 5 žvaigždutes iš 5 pirkėjų). Štai ką keletas iš jų norėjo pasakyti:

  • Rodney – „Šie batai yra puikūs. Turėjau galimybę juos pasimatuoti parduotuvėje, todėl žinojau, kad jie tiks. Jau susilaukiau daug komplimentų. Užtrauktukas puikiai atlieka savo darbą. Atrodo puikiai, yra patogūs, pirkčiau dar kartą“.
  • Randolph – „Gerai pagal kainą. Tinka šlapiajam sezonui, yra stilingi, tad darbui jų nenaudosiu. Šiek tiek aptempti, bet manau, kad taip yra tik dėl to, kad jie nauji. Užtrauktukai yra išties naudingi, bet aš vis tiek naudojuosi raišteliais. Dirželis gale atlieka tik dekoratyvią funkciją. Gali būti sunku nešioti su džinsais. Apskritai, geri batai pagal kainą“.

3. „Portable Multifunctional MIG Welding Pliers“

€18,96 | 11 % nuolaida 

Tai - specialiai suvirinimo aparatui skirtos žnyplės. Jos padeda nukirpti MIG suvirinimo vielą, ją patraukti, nuo atgalio pašalinti metalo atliekas. Tai yra geras įrankis ir kitose situacijose, net jei neketinate virinti - jis gali kirpti bet kokią vielą.

Jos turi spyruoklę, kuri atveria žnyplių ašmenis, bei neslystančias rankenas. Pats įrankis yra gana mažas ir lengvas, todėl jį patogu visada laikyti paruoštą įrankių dėžėje. Šioms žnyplėms šiuo metu taikoma 11 % nuolaida ir jos kainuoja €18,96.

4. „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

€6,89 | 11 % nuolaida |  5 balai (5 vertinimai)

Tai - 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

Įdomu ir tai, kad šią atminties kortelę žymi „Alfawise“ prekės ženklas bei gražus paveikslėlis, kurio niekas nematys, kai kortelė bus naudojama. Šiuo metu šiai atminties kortelei taikoma 11 % nuolaida ir ji kainuoja €6,89.

5. „2 in 1 Type-C Mobile Phone Stand Charging Dock“

€6,25

Tai - paprastas išmanaus telefono stovas-įkrovimo stotelė. Jis tinka visiems įrenginiams, turintiems „Type-C“ lizdą. Šis stovas pravers ir tada, kai norėsite perkelti duomenis ar tiesiog ekrane ką nors perskaityti.

Šio stovo pasvyrimo kampą galima lengvai reguliuoti. Jis pasižymi gražiu, moderniu dizainu, o pirkėjai gali rinktis vieną iš keturių spalvų. Jis kainuoja €6,25.

6. „Business Backpack 17 inch Laptop Anti-theft Bag“

€18,38 | 55 % nuolaida | 4.67 balai (15 vertinimų)

Tai - didelė miesto kuprinė, kurioje tilps net 17 colių kompiuteriai. Įprastai panašiuose gaminiuose telpa 14-15 colių įrenginiai, tačiau ši yra didesnė (išmatavimai - 30,00 x 15,00 x 43,00 cm). Šios kuprinės talpa - 28 litrai, todėl ji puikiai tiks ir trumpesnėms kelionėms.

Viduje yra specialus skyrelis išorinei baterijai, todėl galėsite be vargo vaikščiodami mieste įsikrauti savo įrenginius. Užtrauktukas yra gale, todėl kuprinė yra sunkiai prieinama kišenvagiams. Galiausiai, ji yra pasiūta iš nailono, kuris yra atsparus vandeniui. Šiuo metu šiai kuprinei taikoma 55 % nuolaida ir ji kainuoja €18,38.

Gearbest.com portale ši kuprinė vertinama 4,67 žvaigždutėmis iš 5 (15 įvertinimų). Štai ką kai kurie pirkėjai pasakojo:

  • Anton – „Gražus dizainas, gera kaina. Šiek tiek per maža mano 17,3 colių kompiuteriui, o ir siūlės nėra labai lygios, ypač viduje“.
  • Business Backpack - „Labai patogi, visi mano daiktai patogiai ir saugiai telpa. Man patinka medžiagos kokybė ir dizainas. Palyginti su kitais krepšiais, šiame telpa daugiu daiktų, o dizainas atrodo labai profesionaliai“.

7. „Dual USB Port Car Charger GPS Satellite Positioning Tracker“

€12,94.

Tai - net keli įrenginiai viename. Visų pirma, tai yra automobilinis USB įkroviklis, vienu metu leidžiantis įkrauti net du įrenginius. Šis įrenginys taip pat turi OLED ekraną, kuriame rodoma automobilio sistemos įtampa Galiausiai, tai yra ir GPS sekiklis.

 

Nepaisant visų savo funkcijų, šis įrenginys yra visai nedidelis, todėl nerėžia akies. Jis yra patogus naudoti ir tinka visiems automobiliams su įprastais elektros sistemos lizdais (cigarečių pridegikliais). Šis įrenginys kainuoja €12,94.

8. „Fashionable Large Size Supermarket Shopping Bag“

€5,81 | 20 % nuolaida

Tai - stilingas daugkartinis pirkinių krepšys. Jis yra pagamintas iš tvirto nailono ir turi kietas plastikines rankenas. Geriausia tai, kad šis krepšys gali būti įstatomas tiesiai į parduotuvės vežimėlį - išeidami tiesiog į jį susidėsite prekes ir nusivešite jas iki automobilio.

Kadangi jis turi dvi kietas rankenas, vienu metu jį gali nešti du žmonės, jei pirkiniai yra labai sunkūs. Jis taip pat turi ilgesnę nailoninę rankeną, jei apsipirkinėjate vienas. Šiam krepšiui šiuo metu taikoma 20 % nuolaida ir jis kainuoja €5,81.

9. „Car Tire Anti-slip Traction Mat Cross-country Equipment for Outdoor 2PCS“

€13,79.

Dar ne laikas kalbėti apie žiemą, bet ji kada nors tikrai ateis. Tai - specialių padėklų pora, kuri reikiamu metu automobilio ratams gali suteikti sukibimo. Jie naudojami, kai automobilis įstringa sniege ar purvyne, o prasisukantys jo ratai nesuranda sukibimo.

 

Šie padėklai yra pagaminti iš paprasto PP plastiko, todėl jie tikrai nėra amžini. Kita vertus, kartais jie gali išgelbėti, o ir vietos automobilio bagažinėje užima nedaug. Šių padėklų pora kainuoja €13,79.

10. „SRWRN Aluminum Bicycle Invisible Repair Tool Set Multi Function Portable Kit Hexagon Screwdriver T25 Wrench“

€13,32 | 53 % nuolaida | 5 balai (4 vertinimai)

Tai - daugiafunkcinis dviračio veržliaraktis. Turėti kelis įrankius važinėjant dviračiu yra labai svarbu - šis multifunkcinis veržliaraktis jų turi net 6. Tačiau geriausia tai, kad viskas sumontuota šiame įdomios formos aliuminio ir plieno derinyje, kuris gali būti paslėptas tuščiavidurėje pedalų ašyje.

Kadangi šis įrankis pasislėps pačiame dviratyje, jo nereikės nešiotis, nepamiršite jo įsidėti. Būdamas tuščiavidurėje pedalų ašyje jis niekaip netrukdo dviračio veikimui. Šiam įrankiui šiuo metu taikoma 53 % nuolaida ir jis kainuoja €13,32.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(12)
(0)

Komentarai (1)