Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kodėl neverta pirkti įspūdingo išmaniojo „Redmi K30“, „didžiausia Apple išmaniųjų laikrodžių kopija kokią tik esu matęs“ bei „nuostabios kainos ir kokybės“ belaidis siurblys iš „Xiaomi“ (5 apžvalgų suvestinė, Video)  (5)

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Redmi K30“ išmanusis telefonas - viena pirmųjų ir išsamių naujojo telefono apžvalgų. Apžvalgininkas išliko kritiškas: „jūs tikrai jo nepirksite“;

- „Xiaomi Mi Watch“ išmanusis laikrodis - asmeninė nuomonė po savaitės su šiuo laikrodžiu. Apžvalgininkas: „tai turbūt didžiausia Apple išmaniųjų laikrodžių kopija kokią tik esu matęs. Ir Xiaomi Mi Watch yra šaunus laikrodis, man jis patinka“;

- „Haylou GT1 Pro“ belaidės ausinės - palyginimas su „Xiaomi Redmi AirDots“ bei „QCY T2S“. Apžvalgininkas: „Haylou GT1 Pro yra labai solidžios biudžetinės belaidės ausinės“;

- „Xiaomi Mijia 1C“ belaidis dulkių siurblys - išsami apžvalga su praktiniu testavimu ir baterijos tarnavimo, namų valymo rezultatais. Apžvalgininkas: „vertinant bendrai, siurblys yra nuostabus. Ir jis nepaplonins jūsų piniginės, kaip Dyson ir Roidmi modeliai“;

- „Xiaomi Mijia“ akumuliatorinė pompa - praktinis testavimas, pripučiant kamuolius, čiužinius, keturračio ir automobilio ratus. Apžvalgininkas: „labai šaunus daikčiukas – ši Xiaomi Mijia akumuliatorinė pompa yra puikus pasirinkimas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Redmi K30“ išmanusis telefonas: „atrodo įspūdingai, bet geriau nepirkite

„Redmi K30“:

  • Gearbest - nuo 325,99 €, 16 % nuolaida.
  • Aliexpress - nuo 237 € (globalus ROM, yra lietuvių kalba, Lietuvos mobilieji dažniai, Google play ir kt.).

„Xiaomi Mi 9T“/„Redmi K20“ (6 GB RAM, 128 GB ROM, globali versija, lietuvių kalba, visi mobilieji dažniai):

Viena pirmųjų „Redmi K30“ išmanaus telefono apžvalgų. Ji yra labai įdomi ir jos autorius pateikia vaizdo įrašų bei nuotraukų pavyzdžius.

Pasidalina savo pirmaisiais įspūdžiais ir nors „Redmi K30“ telefonas atrodo labai šauniai dėl savo puikaus ekrano, baterijos, procesoriaus ir kitų aspektų, bet apžvalgos autorius vis tiek nerekomenduoja šio telefono.

„4500 mAh baterija, 120 Hz ekranas, Snapdragon 730G procesorius ir taip toliau. Ant popieriaus Redmi K30 atrodo nuostabiai ir dar už tokią kainą. Visgi, realybė yra visai kitokia.

Tai kokios išvados išbandžius šį telefoną? Žinote, kai blogai kalbu apie Xiaomi kompanija, tai atsiranda žmonių, kurie komentaruose prirašo baisių dalykų apie mane, tačiau supraskite – Redmi K30 pralaimi praktiškai visais aspektais tam pačiam Xiaomi Mi 9T.

Štai kamera Redmi K30 yra tikrai gera ir Sony jutiklis dirba šauniai. Tačiau plastikinis korpusas, IPS matrica, prastas baterijos tarnavimas ir dar tas 120 Hz, kuriuo džiaugsitės kokias pirmas dvi dienas – jei išvis šį dalyką pastebėsite.

Tad atmetus visus šiuos marketinginius šūkius apie Redmi K30 – lieka gana įprastas telefonas, vertas ne daugiau, kaip 180 dolerių (apie 160 eurų). Plius dar reikia sulaukti globalios versijos, bet ir dėl jos man kyla daugybė klausimų.“

„Xiaomi Mi Watch“ išmanusis laikrodis: „didžiausia Apple išmaniųjų laikrodžių kopija kokią tik esu matęs

  • Gearbest - 205,81 €, 23 % nuolaida ir nuolaidos kuponas GBMIWATCH1 (palaiko kinų ir anglų kalbas).

Apžvalgininkas įsigijo kinišką išmanaus laikrodžio versiją – palaikančią ir anglų kalbą – nes rinkoje dar kol kas nėra globalios laikrodžio versijos.

Jis supažindina su laikrodžiu, jo galimybėmis, funkcijomis ir kt. Taip pat pasidalina savo asmenine nuomone po savaitės laiko su šiuo „Xiaomi Mi Watch“ laikrodžiu.

„Tai turbūt didžiausia Apple išmaniųjų laikrodžių kopija kokią tik esu matęs. Ir čia nelabai reikėtų stebėtis, nes Xiaomi jau kuris laikas stengiasi pagaminti panašių į Apple produktų. Ir žinote, 90-95 proc. Xiaomi kompanijos produktų yra labai ir net labai geros kokybės. Taip ir su Xiaomi Mi Watch laikrodžiu.

Šis Android išmanusis laikrodis pasižymi geru baterijos tarnavimo laiku, daugybe sporto režimų, miego kokybės ir širdies ritmo stebėjimu, 5ATM standartu ir t.t.

Jis darbuojasi su Google Wear OS, tad galima iš programėlių parduotuvės įdiegti norimas programas. Šaunus laikrodis, man jis patinka.“

„Haylou GT1 Pro“ belaidės ausinės: jei tik kaina gera - nedvejokite

„Haylou GT1 Pro“:

„Xiaomi Redmi AirDots“​​:

„QCY T2S“​:

Gera, išsami apžvalga. Pakuotės turinys, išvaizda, pagaminimo kokybė, garso kokybė, skambinimo kokybė, dėvėjimo patogumas, valdymas, „Bluetooth“ veikimas, vaizdo įrašų žiūrėjimas ir pabrėžimas, kad nėra garso atsilikimo, bei baterijos tarnavimo laikas.

Apžvalgininkas labai išsamiai apžvelgia „Haylou GT1 Pro“ belaides ausines ir vis užsimena apie „Remi AirDots“ bei „QCY“ ausines, su kuriomis ir palygina „Haylou GT1 Pro“ garso kokybę, išvaizdą ir kitus aspektus.

„Haylou GT1 Pro yra labai solidžios biudžetinės belaidės ausinės. Labai gerai reaguoja į prisilietimus ir itin patogus valdymas. Nėra per daug jautrios, kaip kitos panašios kainos ausinės, tad į netyčinius prisilietimus nereaguoja.

Kalbant apie pagaminimo kokybę, tai tokioje kainų kategorijoje ji yra gera ir man patinka toks paprastas ausinių dizainas.

Garso kokybė yra panaši į Xiaomi Redmi AirDots ir QCY T2S. Skirtumo tarp šių ausinių garso kokybės praktiškai nėra. Jei kažkurios iš šių trijų ausinių jums patinka ir tuo metu yra parduodamos už gerą kainą – tada jas tikrai verta įsigyti.“

„Xiaomi Mijia 1C“ belaidis dulkių siurblys - „nuostabi kokybė ir kaina

Įdomi ir išsami apžvalga - nuo išpakavimo iki testavimo. Apžvalgininkas detaliai aptaria „Xiaomi Mijia 1C“ pagaminimo kokybę, priedus, kaip šis belaidis dulkių siurblys valo kambarius.

Taip pat yra pateikiami baterijos tarnavimo testų rezultatai, pasirinkus skirtingus siurbimo režimus (3 lygiai). Pateikiami ir siurbimo rezultatai.

„Vertinant bendrai, pagaminimo kokybė nuostabi; keisti antgalius ir sujungti visą siurblį yra vienas juokas – darbas užtrunka vos kelias sekundes; ištuštinti atliekų dėžutę dar niekada nebuvo taip paprasta; ir bendra siurblio priežiūra reikalauja labai nedaug laiko bei pastangų.

Norėčiau tik, kad pasirinkus „MAX“ siurbimo režimą baterija tarnautų ilgiau ir įkrovimas baterijos būtų greitesnis.

Man patiko ir pats siurblio dizainas, gausybė priedų ir galimybė su juo išvalyti įvairius namų kampus bei baldus. Xiaomi Mijia 1C puikiai tinka, kaip priedas Xiaomi robotams dulkių siurbliams bei gali tapti pagrindiniu dulkių siurblių vidutinio dydžio ir mažesniems namams.

Ir geriausia, kad Xiaomi Mijia 1C yra parduodamas už labai priimtiną kainą bei taip stipriai nepaplonins jūsų piniginės, kaip Dyson ir Roidmi modeliai.“

„Xiaomi Mijia“ akumuliatorinė pompa

Įdomi apžvalga, kurioje išsamiai aptariama „Xiaomi Mijia“ akumuliatorinė pompa. Apžvalga yra pradeda nuo išpakavimo, pakuotės turinio, jos priedų, pompos pagaminimo kokybės, valdymo ir kt.

Tada yra atliekami testavimai: pripučiamas kamuolys, keturračio bei lengvojo automobilio ratai ir kt.

„Labai šaunus daikčiukas. Puiki kokybė, gerai darbuojasi. Tik štai automobilio ratus pripūsti jam užtrunka ganėtinai ilgai. Vienam ratui nuo nulio iki 2,4 atmosferų reikės apie 15 minučių. Pilnos baterijos užteks dviems ratams.

Ne patys geriausi rezultatai, bet įvairiems kamuoliams, čiužiniams, keturračių ratams ir panašiai – ši Xiaomi Mijia akumuliatorinė pompa yra puikus pasirinkimas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (5)