Geriau nebūna: iš Lenkijos, su nuolaidų kuponais ir už mažiausią kainą patys perkamiausi dronai - iki 4K raiška, x50 priartinimas, GPS, 1,2 km skraidymo nuotolis ir kitos įspūdingos galimybės („ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ ir „SNAPTAIN A15H“ dronų palyginimas, paskutiniai vienetai, Video)  (3)

„ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronai - tikri šių bestseleriai. Tūkstančiai pirkimų, nuostabios specifikacijos ir ypatingai gera kaina. Tačiau ir „SNAPTAIN A15H“ dronai itin greitai populiarėja ir pirkėjai juos taip pat vertina aukščiausiais balais. Kuo gi pasižymi visi šie dronai ir kada kokį rinktis? Apie viską išsamiai šiame straipsnyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronai:

  • Aliexpress - nuo 100,90 €;
    • 54 % nuolaida + nuolaidos kuponas: perkant už daugiau kaip 84,37 € suteikiama papildoma 4,22 € nuolaida. Prieš užsakymą spauskite Get coupons.;
    • Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

Šie dronai yra ypatingai populiarūs: beveik 3 600 užsakymų, 1 400 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8 balų įvertinimas. Tai tikras bestseleris.

„ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronus pirkėjai vertina labai gerai ir išsamius jų atsiliepimus rasite šiame tekste.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad dronų pasirinkimas iš Kinijos sandėlio yra ženkliai didesnis. Iš Lenkijos sandėlio jau liko tik „SG906 Pro“ dronų modeliai su papildomomis baterijomis, atminties kortelėms ir krepšiais. Šie dronai kainuoja nuo 137,77 €.

Svarbu: čia jau galima pasinaudoti papildomu 4,22 € nuolaidos kuponu. Prieš užsakymą nepamirškite paspausti Get coupons ir taip dronas bus dar pigesnis. Ir tiesą pasakius, tai yra geriausias kainos/kokybės atstovas.

 

Bendrai, galima rinktis iš trijų dronų versijų: „SG906“, „SG906 Pro“ ir „SG906 Pro 2“. Ir štai šioje lentelėje yra pateikti pagrindiniai jų skirtumai bei panašumai.

Trumpai prisiminkime kuo gi skiriasi šie dronai:

  • „SG906 Pro“ jau turi dviejų ašių gimbalą, kas sumažina vaizdo drebėjimą ir padidina jo kokybę. Tokio gimbalo veikimo nauda labai gerai pademonstruojama štai šiame GIF'e. Kol dronas juda į visas puses, kamera išlieka stabili, nes gimbalas kompensuoja visus tuos virpesius. Labai didelis drono privalumas, lyginant su standartine versija;
  • nors baterija yra tokio paties dydžio, kaip ir standartinės drono versijos, bet vienu įkrovimu skraido 2 min. ilgiau: 25 min. vietoje 23 min.;
  • „SG906 Pro“ versija jau palaiko atminties kortelę ir į ją galima iškart įrašinėti užfiksuotą vaizdą, palaikomas x50 vaizdo priartinimas, maksimalus skraidymo nuotolis nuo pultelio siekia 1,2 km, vietoje 800 metrų, o tiesiogiai vaizdą į telefoną perduos būdamas iki 800 metrų atstumu, vietoje 400 metrų. Rimti „SG906 Pro“ privalumai prieš „SG906“ modelį;
  • „SG906 Pro 2“ prie viso to turi dar geresnį trijų ašių gimbalą, dar talpesnę bateriją ir skrydžio laikas siekia 26 min. Tai 1 minute daugiau, nei „SG906 Pro“ atveju.

Štai kokiomis savybėmis pasižymi visos dronų versijos:

  • visi dronai turi 60 laipsnių pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 2048 * 1080, fotografavimo 4096 * 3072;
  • reaguoja į rankos mostą ir taip daro nuotraukas ir pradeda filmuoti;
  • FOLLOW ME režimas yra, bet dažnas pirkėjas tvirtina, kad jis neveikia arba tą daro su trikdžiais;
  • GPS/GLONASS navigacijos, automatinis grįžimas namo ir t.t.

 

Ypač didelė dalis pirkėjų pažymi tai, kad dronus galima valdyti su telefone įdiegta išmaniąja programėle ir iškart parsisiųsti užfiksuotus vaizdus.

Pirkėjus džiugina ir tai, kad dronai iš Lenkijos sandėlio yra pristatomi vos per 3 dienas, o pardavėjas yra sukalbamas ir greitai atsako į užduodamus klausimus. Iš esmės tai yra aukščiausios klasės dronai.

„SNAPTAIN A15H“ dronas

  • Aliexpress - 40,23 € (su papildomu nuolaidos kuponu);
    • 54 % nuolaida + nuolaidos kuponas - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 0,89 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„SNAPTAIN A15H“ yra labai greitai populiarėjantis dronas. Ir taip, dabar jis parduodamas iš Lenkijos sandėlio už itin gerą kainą.

Svarbu: visi „SNAPTAIN A15H“ dronai atkeliauja iškart su 2 baterijomis. Didelis pliusas, kai už tą pačią kainą gauname dar ir papildomą bateriją.

„SNAPTAIN A15H“ dronas yra 3-4 kartus pigesnis už „ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronus - tai kuo jis nusileidžia? Juk negali pasiūlyti tiek pat, kai kainuoja ženkliai pigiau?

Tikrai taip. „SNAPTAIN A15H“ yra kur kas kuklesnis dronas, bet taip pat gali pasigirti šauniais dalykais.

 

Vaizdo raiška: „SNAPTAIN A15H“ dronai palaiko 720P arba 1080P filmavimo/fotografavimo raišką. Ir smagu tai, kad jų kainos yra vienodos, tad akivaizdu, jog geriau rinktis 1080P raišką siūlantį droną su 120 laipsnių matymo kampu. Čia taip pat turime 6 ašių gimbalus, tik nėra vaizdo priartinimo ar juolab 4K palaikymo. Akivaizdūs minusai, bet ir dronas yra ženkliai pigesnis.

Baterijų skirtumai: „SNAPTAIN A15H“ atveju galima tikėtis, kad vienu įkrovimu dronas skraidys apie 15 minučių, tuo tarpu jo brangesnis konkurentas vienu įkrovimu skraido 23-26 minutes.

Dronų valdymas yra analogiškas: su valdymo pulteliais arba į išmaniuosius Android bei iOS telefonus įdiegtomis programėlėmis.

Tiesa, gamintojas nurodo, kad „SNAPTAIN A15H“ droną dar galima valdyti ir balsu bei duoti tokias komandas: “take off", "landing", "left", "right", "forward", "backward". Tikra retenybė tarp tokios kainos dronų.

Grįžtant prie tradicinių valdymo būdų, tai čia esminiu parametru visgi „SNAPTAIN A15H“ dronas nusileidžia savo konkurentui. Kalbame apie skraidymo nuotolį.

Štai „SNAPTAIN A15H“ dronas nuo pultelio ir telefono gali skraidyti iki 90 metrų atstumu ir pakilti iki 30 metrų aukštį. Iki tokio atstumo dronas dar perduos filmuojamą medžiagą ir nuotraukas tiesiai į telefoną.

Tuo tarpu „ZLRC SG906 Pro 2“ 4K drono versija nuo mobiliojo telefono gali skraidyti net iki 800 metrų (nuo pultelio iki 1200 metrų) ir iškart į telefoną perduoti filmuojamą bei fotografuojamą vaizdą.

GPS palaiko tik „ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronai. „SNAPTAIN A15H“ šio dalyko neturi.

 

GPS suteikia tam tikrų privalumų, kaip automatinį grįžimą namo, sekimą paskui objektą, yra ir elektroninės sienos - dronai skraido apibrėžtoje teritorijoje, taip pat ir 360 laipsnių skraidymas aplink objektą. Rimti privalumai.

Tačiau ir „SNAPTAIN A15H“ siūlo tokius dalykus, kaip trijų skraidymo režimų galimybę; yra Headless režimas; 360 laipsnių apsivertimas; galima nustatyti, kad dronas skrietų konkrečiame aukštyje; vieno mygtuko paspaudimu pakyla ir nusileidžia; yra avarinio sustabdymo galimybė ir skrenda pagal telefone nubrėžtą trajektoriją.

Tai kurį droną rinktis?

Akivaizdu, kad tai visai skirtingų kategorijų dronai ir „SNAPTAIN A15H“ niekaip negali prilygti „ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronams. Ir viskas čia normalu. Juk ir kainų skirtumai yra 3-5 kartai.

Jei ieškote pirmojo drono, kuris palaikytų esmines funkcijas, filmuotų 1080P raiška ir jo kaina būtų labai priimtina. Tada kaip pirmam pasibandymui „SNAPTAIN A15H“ dronas yra puikus variantas - jis dabar kainuoja vos 40,23 € ir labai greitai atkeliaus iš Lenkijos sandėlio.

Jeigu ieškote kur kas rimtesnio, funkcionalesnio, su 4K raiška, ilgu skraidymo nuotoliu, ilgai tarnaujančia baterija, GPS ir kitomis papildomomis funkcijomis drono, tai šiuo metu už „ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dronus vargiai pavyktų rasti kažką dar geriau. Tokių galimybių dronai įprastai kainuoja kur kas daugiau. Tad „ZLRC SG906 / SG906 Pro 2“ dabar galima įsigyti nuo 100,90 €. 

Taip, iš Lenkijos sandėlio jie yra kiek brangesni, bet ten jau turime aukštesnės klasės dronus. Ir štai, pavyzdžiui, iš Lenkijos sandėlio „ZLRC SG906 Pro“ dronas su 2 baterijomis, kelioniniu krepšiu ir papildomu nuolaidos kuponu 4,22 € dabar kainuoja tik 133,55 €. Ir čia be jokių muito mokesčių bei nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 dienas. Tuo tarpu iš Kinijos analogiškas variantas dabar kainuoja 146,36 € + siuntimo išlaidos. Akivaizdu, kad geresnio pasiūlymo gali ir nebūti.

 

Dar daugiau apie šiuos dronus ir kaip jie filmuoja bei ką sugeba galite šiose apžvalgose.

Štai čia galite apie „SG906“ sužinoti daugiau:

Štai čia galite apie „SG906 Pro“ sužinoti daugiau:

Štai čia galite apie „SG906 Pro 2“ sužinoti daugiau:

„SNAPTAIN A15H“ drono apžvalga, kurios autorius teigia, kad tai puikus dronas pradedantiesiems. Ir jis yra labai tvirtas - „šis dronas trenkėsi neįsivaizduojamą kiekį kartų ir nieko. Belieka paspausti iš naujo Start mygtuką ir dronas toliau skraido. Stebėtinas tvirtumas“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (3)