„HTC Zeta“ turės 4 branduolių ir 2,5 GHz taktinio dažnio mikroprocesorių?  (8)

Nors 2011 metų pradžioje rinką pasiekė pirmieji išmanieji telefonai su dviejų branduolių procesoriais, labai tikėtina, jog 2012 metai mums pateiks dar daugiau staigmenų, susijusių su mobiliųjų įrenginių techninėmis charakteristikomis. Būtent vakar „Engadget“ tinklalapyje buvo paviešinta oficialiai dar nepatvirtina informacija apie naująjį „HTC Zeta“ išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis daugiafunkcinis įrenginys turėtų pasižymėti labai galingu 2,5 GHz keturių branduolių naujosios kartos „Snapdragon APQ8064“ centriniu procesoriumi, 1 GB operatyviąja (RAM) atmintimi, 4,5 colių aukštosios raiškos (720p) lietimams jautriu ekraną. Remdamasis neviešinamu šaltiniu, „Endgadget“ taip pat praneša, kad „HTC Zeta“ turės unikalią vartotojo sąsają, tačiau kol kas nėra aišku, ar įrenginyje bus įdiegta naujausia „Android Ice Cream Sandwich“ operacinės sistemos versija.

Pranešime taip pat teigiama, kad „Zeta“ turės 32 GB vidinės atminties, 8 megapikselių vaizdo kamerą su dviguba šviesos diodų blykste, galinčią filmuoti aukštosios raiškos (1080p) vaizdo įrašus ir taip pat palaikys muzikos rinkmenų apdorojimo technologiją „Beats Audio“, kuria išgaunama studijinė garso kokybė (pirmasis telefonas su šia technologija - „HTC Sensation XE“).

Atsižvelgiant į tai, kad išmaniajame telefone bus naudojamas naujosios kartos „Snapdragon“ procesorius, galima teigti, kad įrenginyje bus naudojamas „Adreno 225“ grafikos procesorius, kuris, gamintojo teigimu, pasižymi net 75 % mažesnėmis energijos sąnaudomis nei dabartiniai lustai.

Praėjus šiek tiek laiko po naujienos paskelbimo, „Engadget“ naujienų tinklapyje pasirodė atnaujinta informacija, teigianti, kad „HTC Zeta“ yra tik gražus ir labai solidus koncepcinis išmaniojo telefono modelis, kuris, tikriausiai, taip niekada ir nepasieks salonų lentynų. Vis dėlto, būtų labai šaunu, jeigu „HTC“ kompanija gamindama kitus mobiliuosius įrenginius, atsižvelgtų į šio koncepcinio modelio dizainą, kadangi jis yra išties futuristiškas ir bent minimaliai skiriasi nuo dabartinių išmaniųjų telefonų išvaizdos. Tačiau, jei šis gaminys pasieks serijinės gamybos fazę, labiausiai tikėtina jo pristatymo data yra 2012 metai, konferencijoje „Mobile World Congress 2012“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: