HTC vadovas: „iPhone“ – senukų telefonas  (16)

Kompanijos HTC Jungtinių Valstijų padalinio vadovas Martin Fichter konferencijos Future Forward“ metu paminėjo gana įdomų faktą: jaunimas nenori naudotis „Apple iPhone“, kadangi tokius telefonus turi jų tėvai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, visa ši informacija gauta gana subjektyviais metodais, tačiau… faktas lieka faktu: M. Fichter´is apklausė savo dukters koledžo kaimynus bei draugus ir išsiaiškino, kad nė vienas iš jų neturi „iPhone“. Studentai naudojosi „Samsung“, HTC, net bevardžių kinų gamintojų telefonais, tačiau ne „Apple“ produktais. Matyt, šis telefonas vietinio jaunimo gretose laikomas tinkamu tik vyresnei kartai („mano tėtis turi iPhone“), o sau ieško kažko madingesnio ir novatoriškesnio, teigė M. Fichter´is.

HTC atstovo teigimu, nešiojami kompiuteriai „MacBook Air“ – „kieti kompai“, tačiau „iPhone“ ne tokie populiarūs, kaip anksčiau: suaugę jais naudojasi, tačiau jaunimas jau nebelinkęs jų rinktis. Žinoma, M. Fichter´io tyrimas (jei jį galima pavadinti tyrimu) vargu ar gali būti laikomas objektyviu ir teisingu, tad viešumoje įžvalgomis apie tai, jog „iPhone“ yra „senukų telefonas“, tokios kompanijos kaip HTC vadovas turėtų dalintis itin atsargiai, nes prestižo kompanijai tai nesuteikia. Dabar lieka laukti atsakomosios reakcijos iš „Apple“ pusės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (16)

Susijusios žymos: