Aiškėja daugiau detalių apie išskirtinį „Vernee Thor Plus“ – 6000 mAh baterija, vos 7,9 mm storio korpusas ir 3GB RAM  (1)

Visai neseniai rašėme, jog Kinijos kompanija „Vernee“ ketina pristatyti įrenginį su itin talpia baterija, kuri būtų integruota itin ploname korpuse „Vernee Thor Plus“. Nors įrenginys buvo anonsuotas dar šių metų pradžioje, tačiau prekyboje jis pasirodys tik dabar.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau rašėme, „Vernee Thor Plus“ įrenginys pasižymės 5,5 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu, tačiau pagrindinis jo akcentas skiriamas baterijai. Skelbiama, jog naujasis „Vernee“ išmanusis pasižymės net 6200 mAh talpos baterija.  Gamintojo teigimu, pilnai įkrautos baterijos pakaktų net 20 valandų filmų žiūrėjimo, o telefonas budėjimo rėžimo turėtų veikti daugiau nei mėnesį! Tai išties įspūdingai skaičiai, o dar viskas šauniau atrodo, kai šnekame apie šio telefono korpuso storį.

Verta paminėti ir tai, jog telefono korpuso storis sieks vos 7,9 mm. Reikėtų atkreipti dėmesį į tai, jog panašios talpos baterijas turintys išmanieji dažniausiai pasižymi gerokai storesniu korpusu. Pavyzdžiui, „Oukitel K6000 Pro“, kuris turi 6000 mAh talpos bateriją, korpuso storis siekia 9,8 mm. Vertėtų žinoti ir tai, jog „iPhone 7“ telefono korpuso storis siekia 7,1 mm, o tai yra tikrai nežymiai mažiau nei „Vernee Thor Plus“ išmaniojo.

Be to, jau paaiškėjo, kad be itin talpios baterijos „Vernee Thor Plus“ pasižymės „MediaTek MT6753“ procesoriumi, kurio sklandų veikimą palaikys 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Telefonas taip pat veiks su „VOS“ operacine sistema, kuri sukurta pagal „Android 7.0“ sistemos versiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(8)
(6)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: