Skelbiama 23% nuolaida įspūdingos kainos „Alfawise X“ projektoriui su LED lempa, 3200 liumenų ryškumu, garsiakalbiais ir net 200 colių įstrižainės ekranu („Alfawise X“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise X“ - tai buitinis projektorius, skirtas filmams, žaidimams ir prezentacijoms. Jis turi 50 W 3200 liumenų lempą, o ekrano įstrižainė gali siekti net 200 colių. Šis įrenginys yra labai paprastas naudoti, turi „Wi-Fi“ prieigą, garsiakalbius ir visą eilę jungčių. Bet pirkėjams labiausiai patinka ryškus vaizdas ir universalumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise X“ specifikacijos

  • Ryškumas: 3200 liumenų.
  • Lempa: LED, 50 W, 20 000 val.
  • Raiška: HD, 1280 x 800px (skaito ir 4K failus).
  • Projekcinis vaizdo dydis: 32-200 colių.
  • Vaizdo formatas: 16:9.
  • Atstumas nuo ekrano: 1,5-6 m.
  • Garsiakalbis: yra.
  • Procesorius: 4 branduolių 1,5 GHz Amlogic S905X,
  • Atmintis: 1 GB RAM ir 8 GB ROM.
  • OS: su „Android“ (nepasiteisino, tad nebeperduodama) ir be „Android“
  • Ryšiai: „Wi-Fi“ (2.4G + 5G).
  • Jungtys: AV, HDMI, USB, VGA.
  • Valdymas: nuotolinis pultelis.
  • Išmatavimai ir masė: 33,00 x 12,00 x 25,00 cm, 255 gramai.

„Alfawise X“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €123,06.
  • 23 % nuolaida, siuntimas Priority Line metodu kainuos €9,86.
  • Ebay - 158€
  • Deja, bet į Lietuvą nesiunčiama

„Alfawise X“ – tai paprastas universalus projektorius, galintis atlikti daugybę funkcijų. Jo HD raiška ir iki 200 colių įstrižainės vaizdas ypač tiks žiūrėti filmams, tačiau „Alfawise X“ gali pasitarnauti ir rengiant prezentacijas ar žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

Alfawise X“ palaikoma raiška yra lygi 1080P, tačiau įrenginys priima ir 4K failus, tik supaprastina jų kokybę.

Projektoriaus širdis – ryški lempa. „Alfawise X“ nusileidžia brangiausiems projektoriams, tačiau kaip mėgėjiškam įrenginiui 50 W lempa yra pakankamai gera. Juolab, kad pagal gamintojo skaičiavimus lempa tarnaus iki 20 tūkstančių valandų. Tai reiškia, kad jos greitu metu keisti tikrai nereikės.

„Alfawise X“ ryškumas – 3200 liumenų – užtraukę užuolaidas vaizdą matysite išties gerai. Stabilų įrenginio veikimą užtikrina 1,5 gHz procesorius 1 GB RAM bei 8 GB ROM atmintis.

Prisijungti prie projektoriaus galite per vieną iš kelių jungčių, priklausomai nuo to, ką ketinate daryti: čia yra USB, VGA ir HDMI lizdai.

Dar geriau tai, kad „Alfawise X“ turi ir dvigubą  „Wi-FI“ sąsają (2.4G + 5G), todėl prisijungti prie projektoriaus tik dar lengviau.

Iš tiesų egzistuoja pora „Alfawise X“ – su „Android“ ir be operacinės sistemos. Šiuo metu „Android“ versijos nepardavinėjamos, o pirkėjai ir taip nebuvo jomis patenkinti. „Android“ leidžia groti failus iš USB rakto, naršyti programėlėse, bet veikia lėtai ir erzinančiai.

„Alfawise X“ gali būti valdomas pridedamu pulteliu, kuris naudoja dvi AAA standarto baterijas, arba mygtukais ant įrenginio viršaus. Pats įrenginys pasižymi įprasta projektoriaus forma, tačiau jį galima montuoti prie lubų arba palikti ant stalo. Naudotis „Alfawise X“ yra labai paprasta ir patogu, pats įrenginys yra pritaikytas darbui namuose, bet jį galima naudoti ir prezentacijose. Tarp papildomų funkcijų galima paminėti ir projektoriaus korpuse paslėptus garsiakalbius.

„Alfawise X“ atsiliepimai

Gearbest.com portale „Alfawise X“ pirkėjai šį įrenginį vidutiniškai vertina 4,66 žvaigždutėmis iš 5 (134 įvertinimai). Tarp trūkumų dažniausiai pastebimas „Android“ lėtumas (seniau buvo pardavinėjama su šia OS, dabar jau be jos), pastebimas ventiliatorius triukšmas ir patariama atžvilgiu ekrano  projektoriaus nestatyti aštriu kampu - tuomet spalvos tampa blankios ir sumažėja ryškumas. Štai ką pasakojo keletas pirkėjų:

  • Killian – „Turiu šį projektorių maždaug 6 mėnesius ir galiu pasakyti, kad už tokią kainą jis yra nuostabus. Jei neturite būdų uždengti langų, dieną jo tikrai nenaudosite. Garsiakalbis yra gera savybė ir veikia puikiai. Pirkau versiją su „Android“ – OS yra blogiausias projektoriaus minusas, nes ji yra labai lėta ir kartais neveikia. Geriau jau naudoti su TV priedėliu ar žaidimų konsole nei pirkti „Android“ versiją. Vaizdai yra aiškūs ir ryškūs. Reikia šiek tiek padirbėti, kol viskas sureguliuojama, ypač dėl to, kad instrukcijos nėra labai detalios. Turiu ekraną projektoriui, bet ir ant sienos jis rodo gerai.
    Apskritai, už tokią kainą tai yra puikus mažas projektorius. Jei kaip ir aš mėgstate žiūrėti filmus dideliame ekrane, bet neturite daug pinigų brangiam projektoriui, nesijaudinkite – šis projektorius yra puikus. Keli mano draugai svarsto įsigyti tą patį modelį“.
  • Pedro Pereira – „Puikus pirkinys, tikrai rekomenduoju. Gera vaizdo ir garso kokybė tiek apšviestame, tiek tamsiame kambaryje. Belaidė prieiga veikia puikiai. Rekomenduoju įsigyti ir belaidė klaviatūrą bei pelę. Tiesa, įrenginys atkeliavo su lūžusiu laidu. Man tai nebuvo didelė problema, nes laidų turiu. Ventiliatorius veikia garsiai, bet tikriausiai tai normalu. „Android“ operacinė ir belaidis ryšys yra lėti“.
  • Dmxo – „Savo klasėje tai yra puikus projektorius. Pigus, gerai veikiantis HD projektorius. Vaizdas yra aiškus ir ryškus, bet šiek tiek reikia padirbėti su nustatymais siekiant geriausio rezultato. Ryškumas yra geras ir dienos šviesoje, bet kur kas geresnis tamsoje. Nuėmus guminius padukus projektorių galima sumontuoti prie lubų“.
  • Bryson – „Ryškus, rodo didelį vaizdą. „Android“ sistema yra kiek nerangi, bet gali groti filmus iš USB rakto. 720P yra geriausia rezoliucija, kokios galite tikėtis – projektorius priims 4K įrašus, bet kokybę supaprastins iki sau įprastos. Tikrai neblogas daiktas už kainą“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()