Televizoriaus, oro kondicionieriaus ar muzikos centro pulteliai jūsų telefone - šis įrenginys visus prietaisus paverčia išmaniais, galima nustatyti taimerius ir visą eilę scenarijų („Broadlink RM mini3“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Broadlink RM mini3“ - tai išmanioji nuotolinio valdymo stotelė, galinti valdyti įvairius prietaisus, kurie įprastai naudoja pultelius. Oro kondicionierių, televizorių, muzikos centrą - viską galėsite valdyti specialia programėle. Geriausia tai, kad „Broadlink RM mini3“ išmoksta pačių įvairiausių IR pultelių nustatymus. Pirkėjai džiaugiasi kaina ir patogia programėle


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Broadlink RM mini3“ specifikacijos

  • Tipas: išmanioji nuotolinio valdymo stotelė.
  • Ryšiai: IR (38K dažnis), „Wi-Fi“ (2.4GHz 802.11b/g/n).
  • Suderinamumas: tinka valdyti visiems įrenginiams su IR nuotolinio valdymo galimybe; gali būti valdomas „OS 7.0“, „Android 4.0“ ar naujesnėmis operacinėmis sistemomis.
  • Veikimo nuotolis: IR prietaisus gali valdyti 12 metrų atstumu.
  • Funkcijos: kelių įrenginių nuotolinis valdymas viena programėle, laikmatis, tvarkaraštis.
  • Išmatavimai ir svoris: 5,50 x 5,50 x 6,45 cm, 75 g.

„Broadlink RM mini3“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - €14,16.
  • 24 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €0,14.

 

„Broadlink RM mini3“ – tai išmanioji nuotolinio valdymo stotelė, galinti pakeisti visą eilę pultelių. Televizoriai, oro kondicionieriai, muzikos centrai ir kiti prietaisai naudoja paprastus IR pultelius, kurie yra lengvai pakeičiami. Šie įrenginiai įprastai nėra išmanūs. Tai reiškia, kad juos valdyti galima tik esant netoliese. „Broadlink RM mini3“ šiems prietaisams gali suteikti papildomo funkcionalumo.

Ši nuotolinio valdymo stotelė pakeičia visus IR pultelius ir gali valdyti prietaisus, nutolusius ne didesniu nei 12 metrų atstumu. Galite nustatyti laikmatį, kada šie įrenginiai turi įsijungti ar išsijungti, ar net keisti jų nustatymus.

Pavyzdžiui, galite nustatyti oro kondicionieriaus veikimo laiką ar palaikomos temperatūros kitimą.  Naktį namie gali būti palaikoma žemesnė temperatūra, kad geriau miegotumėte, o dieną – šiltesnė. Namai sušilti gali prieš pat jums sugrįžtant, o gali būti šilti ir visą dieną, jei namie lieka vaikai ir augintiniai.

„Broadlink RM mini3“ įrenginys prisijungia prie namų „Wi-Fi“ tinklo ir gali būti valdomas iš bet kurio pasaulio kampelio. Išmaniąja programėle galite valdyti prie „Broadlink RM mini3“ prijungtus įrenginius kad ir kur bebūtumėte. Tuo tarpu pati valdymo stotelė yra labai kompaktiška ir nereikalauja dėmesio.

„Broadlink RM mini3“ skersmuo siekia vos 5,5, o aukštis – 6,45 centimetrus. Šis įrenginys yra jungiamas į kištukinį lizdą, todėl nereikia rūpintis baterijomis. Kita vertus, ir energijos jis naudoja nedaug – šio prietaiso galia siekia vos 0,85 W. Visos šios savybės nulėmė, kad „Broadlink RM mini3“ labai patinka ir pirkėjams.

„Broadlink RM mini3“ atsiliepimai

Gearbest.com portale vidutinis „Broadlink RM mini3“ skirtas pirkėjų įvertinimas siekia 4,79 žvaigždutes iš 5 – tai yra viena iš geriausiai vertinamų nuotolinio valdymo stotelių rinkoje. Štai kas rašoma keliuose iš 543 atsiliepimų:

  • Luca: „Ši nuotolinio valdymo stotelė yra labai naudinga. Įrengimas ir sukonfigūravimas yra paprasti ir greiti. Tereikia įjungti prietaisą į elektros lizdą ir sukonfigūruoti jį naudojant programėle. Pati programėlė yra labai gera, parengta anglų kalba, todėl nesijaudinkit, jei nekalbat kiniškai. Pradiniai nustatymai užtrunka vos kelias minutes. Tada prietaisas perima pultelių funkcijas – į įrenginį reikės nukreipti norimą pultelį ir pagal programėlės nurodymus spausti tai vieną, tai kitą mygtuką“.
  • Geraldes: „Įrengiau šią stotelę labai greitai. Programėlėje nėra daug pultelių šablonų, o ir tie, kurie yra siūlomi, yra gana riboti. Tačiau stotelė greitai išmoko visus mygtukus iš visų pultelių, kokius tik turiu. Būtinai įsitikinkite, kad naudojate tinkamą programėlę, nes kai kurios neveikia su „Alexa“ ir „Google Home“. Kartais programėlė veikia keistai. Jei televizorius yra išjungtas ir aš paspaudžiu „Išjungti“, jis vėl įsijungia. Bet kuriuo atveju, tai yra naudingas daiktas. Už tokią kainą tikrai rekomenduoju“
  • Jaydex: „Labai geras daiktas, paprasti nustatymai, nebereikia daugybės pultelių. Galima valdyti televizorių ir išmanųjį priedėlį vien šiuo prietaisu. Geriausia, kad jis yra suderinamas su „Google Home“. Kaina yra nenugalima“.
  • Jim: „Prietaisas veiks, kad ir kur jį padėsite kambaryje – jis veikia 360 laipsnių kampu ir net vertikalioje ašyje. Šis prietaisas išmoksta įvairių pultelių nustatymus. Tereikia pulteliu nustatyti norimus nustatymus ir vėliau šis įrenginys juos išmoks atkartoti“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai ()