JAV kariuomenėje pastebėti „rusiški“ „Tigr“ ir BTR-87. Skelbiama, ką su jais darys Ukraina (Foto)  ()

Transporto priemonių, modifikuotų taip, kad jos atitiktų priešo ginklų ir karinės įrangos modelius, naudojimas yra gana įprasta praktika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV kariuomenė į Vokietiją išsiuntė šarvuotą techniką, modifikuotą taip, kad ji taptų panaši į rusišką ginkluotę, kuri bus naudojama Ukrainos kariniams mokymams, praneša „Defense Blog“.

Kaip pažymima pranešime, modifikuoti automobiliai buvo pastebėti Vokietijos Brėmerhafeno uoste, esančiame šalies šiaurės vakaruose.

Yra žinoma, kad JAV kariuomenė Ukrainos kariuomenei apmokyti į Vokietiją atsiuntė savo šarvuočius „Humvee“ ir šarvuočius „Stryker“, kurie buvo atitinkamai modifikuoti, kad taptų panašus į rusiškus „Tigr“ ir BTR-87 su nuotoliniu būdu valdomu kovos moduliu 32В01.

 

Praėjusių metų pabaigoje vienas iš JAV armijos dalinių, būtent 11-asis šarvuotosios kavalerijos pulkas, gavo šias modifikuotas mašinas.

Tada, be rusiškų BTR-87 ir „Tigr“ variantų, paremtų „Stryker“ ir „Humvee“, Amerikos kariuomenė gavo ir improvizuotą prancūzų savaeigės artilerijos instaliacijos CEASAR kopiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)

Komentarai ()