„Netikėta sąjunga.“ Ko Lukašenka skubiai nulėkė pas Putiną  ()

Kodėl Lukašenka staiga išpuolė pas Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savarankiškai pasiskelbęs Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka rugsėjo 15 d. Rusijoje susitiko su diktatoriumi Vladimiru Putinu. Akivaizdu, kad ten pradeda formuotis „elgetų sąjunga“.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo Rusijos opozicijos žurnalistas Igoris Jakovenko, komentuodamas Lukašenkos ir Putino susitikimą. Ypač juokingi buvo Baltarusijos diktatoriaus bandymai įsiprašyti į Rusijos ir Šiaurės Korėjos „sąjungą“.

Susitikimo metu A. Lukašenka gyrė Šiaurės Korėjos diktatoriaus Kim Jong Uno vizitą į Rusiją. Jis net ėmė prašyti prisijungti prie šios „galingos sąjungos“.

Kaip pabrėžė A. Jakovenka, šio darinio perspektyvos yra tiesiog „milžiniškos“. Ypač jei atsižvelgsime į tai, kad dar visai neseniai Šiaurės Korėjoje buvo rimtų bado problemų.

„Bus sukurta „elgetų ir atstumtųjų sąjunga“. Šiaurės Korėjoje neseniai buvo kilęs neįtikėtinas badas. Tai absoliučiai skurdi šalis, kurios būklė yra siaubinga. Būtent tokia sąjunga ruošiama. Ir Lukašenka yra trečias šioje kompanijoje“, - sakė Jakovenka.

 

Pasaulis jau sudarė antiputinišką koaliciją, kurią sudaro daugiau nei 50 šalių. Į ją įtrauktos turtingos, ekonomiškai išsivysčiusios ir laisvos šalys. O kitame poliuje bus Baltarusija, Šiaurės Korėja ir Rusija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(3)
(49)

Komentarai ()