Skamba visa Ukraina. „Skanduokite toliau, atiduosime premijas, jeigu reikės.“ Skelbiama, kas įvyko (Foto)  ()

Lietuvos futbolo federacijai skirta bauda už sirgalių skanduotę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europos futbolo asociacijų sąjunga (UEFA) nusprendė nubausti Lietuvos futbolo federaciją (LFF) už antiputiniškas skanduotes.

Kaip rašoma oficialiame Lietuvos federacijos tinklalapyje, organizacija buvo nubausta 10 tūkstančių eurų bauda po sirgalių šūksnių rungtynėse su Serbija (1:3) vykdant „Euro 2024“ futbolo kvalifikaciją. Rungtynės vyko dar rugsėjį.

Pranešama, kad Lietuvos futbolo federacija skųs UEFA sprendimą.

Į tokį UEFA sprendimą sureagavo ir vienas Lietuvos rinktinės lyderių Justas Lasickas. Savo „Instagram“ paskyroje futbolininkas paskelbė įrašą, kuriame paragino komandos gerbėjus nekreipti dėmesio į baudą ir tęsti „gerą darbą“.

Skanduokite toliau, atiduosime premijas, jeigu reikės. Negaliu kalbėti už visus, bet manau, kad nebūtų gėda savo premijas skirti geram tikslui“, – sakė Lasickas.

 

Priminsime, kad populiari skanduotė „Putinas yra ch***o“ atsirado Charkive po Krymo aneksijos Rusijai 2014 m.

Panašių garsių skanduočių prieš Kremliaus diktatorių Vladimirą Putiną dažnai galima išgirsti ir kituose Lietuvos  sporto renginiuose.

„Euro 2024“ kvalifikacijoje Lietuvos futbolo rinktinė žaidžia G grupėje. Komanda per 7 rungtynes ​​pelnė 6 taškus ir grupėje užima ketvirtą vietą. Lietuvos rinktinė jau prarado šansus patekti į Europos čempionatą.

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(6)
(129)

Komentarai ()